- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Beans&Tips. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
не плохой чай на дне правда был какой то уже не вкусный но там остатки с одного пакета.там 2 пакета в коробке.плюс корбка остается вам.но вот эти штуки в конце как муссор какой то типа чайны и вкус какой то неочень но этого мало.но я бы еще раз не брал бы его.
- Переваги:
- не плохой чай на дне правда был какой то уже не вкусный но там остатки с одного пакета.там 2 пакета в коробке.плюс корбка остается вам.
- Недоліки:
- выше.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гарна якість продукції.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Хороший чай.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Все добре
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний і корисний чай.
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Велика жерстяна банка. На презент.
- Переваги:
- Чудовий чай.
- Недоліки:
- Немає.
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Шикарний чай! Вельми задоволена, що його купила. Лист цілий, смак насичений, великий об'єм та металева баночка! Все просто чудово!
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний чай, красиве пакування
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Справжній зелений великолистовий чай, без ароматизаторів. Без вираженого аромату, моя оцінка 4/5
- Переваги:
- Великолистовий, металева гарна банка
- Недоліки:
- Без вираженого аромату
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гарна банка
- Надя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай має велике ціле листя коли відкривається мені сподоьався але є осад дуже багато чого сміття чи що незрозуміле чи не провітрений висіяний погано
- Переваги:
- Підкупила бо у гарній тарі запаковано може бути на подаруно так і я собі на7річницю купила
- Недоліки:
- А там у середині 2пачки чаю запаковані.і відразу не дуже кинулось що там по100гр звичайна пачка і незнати чи тої марки що на обкладинці то в кінці вага загальна 200гр чаю.а на банці пише 250 як зрозуміти?
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачний, класичний чай.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Качественный зеленый чай.
- Недоліки:
- Валентина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смак насичений.Листки розкриваються.Рекомендую спробувати
- Недоліки:
- Федір Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Все добре!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Ніби добрий, лиски розкриваються повністю
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Гарний чай
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай супер, доставка швидка!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай смачний. Беру такий давно. Лист розвертається повністю. Ще буду брати
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чай нормальний, хоча мені особисто більше подобається зелений чай Greenfield.
- Переваги:
- Добрий зелений чай
- Недоліки:
- Елизавета У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Смачно. Гарні баночки
- Надя Д***
Так.то але у повній баночці міг бути 250гр чаю.а не 200 як є в окремій пачці тоненька фольга по 100гр
- Ткаченко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Все как нужно, спасибо
- Лідія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Чудовий чай .
Нічого лишнього . - ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Просто хороший чай не более.
- Недоліки:
- Лариса Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Все отлично! Быстрая доставка, хороший товар!
- Переваги:
- Вкус, запах
- Недоліки:
- Не нашла
Мені до вподоби зелені чаї, перепробував їх чимало. Цей gunpowder вирізняється свіжим "зеленим" запахом і відсутністю гіркоти а також терпкістю замість міцності. У престижній жерстяній банці чи в якісній картонній упаковці купую їх ще з 2010-х років.
- Переваги:
- Терпкий помірної міцності без гіркоти, якісний і завжди свіжий зелений чай.
- Недоліки:
- До самого чаю претензій немає. Єдине, під час війни почав дорожчати і зникати з продажу.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Если уж быть честным, то есть гораздо достойнее варианты в такой же ценовой политике. Вкуса почти нет, немного присутствует запах пыли в чае. Никогда раньше такой не покупали, поэтому решили попробовать. Повторно не заказала бы. Поставила 3 звезды из-за баночки)
- Переваги:
- Красивая и прочная коробка
- Недоліки:
- Чай не очень вкусный
- Пелешенко Д***
Порадьте альтернативу, будьласка, бо цей взагалі зникає з прилавків , я так зрозумів знято з виробництва
- Ян S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Из вкуса присутствует только ОЧЕНЬ слабый привкус соломы. Чаем и не пахнет. Похоже этот чай "выдохся" еще до упаковки в банку.
- Переваги:
- Баночка очень удобная. Хорошо подходит для хранение другого чая.
- Недоліки:
- Из вкуса присутствует только ОЧЕНЬ слабый привкус соломы. Чаем и не пахнет.
- Ваня З***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250
Обычный среднестатистический зелёный чай. Крупный лист безусловно порадовал, так как он ощутимо больше чем у других чаёв. Слабоватый вкус в плане насыщенности. У этой фирмы мне пакетированные варианты даже больше нравятся чем этот