- Марта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все класне , і дійсно наклейки разом з фломастерами пахнуть фруктами
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарунок,дуже задоволена.Яскрава упаковка.
- Іванна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день. Отримала якісний кольоровий набір для творчості. Купували на подарунок. Діти задоволені.
Найвища оцінка якості та практичності!- Переваги:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір на подарок
- Переваги:
- Яскравий , габаритний
- гаруст н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар прийшов не упакован. Коробка відкрита.
- Оля
і ? що там?
Добрий день, Надія. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Якщо зовнішній вигляд товару відрізняється від того, що на картинці, зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.
- Кузнецова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір, приємний аромат, гарна якість. Донька обожнює все цієї фірми.
А на подарунок просто не знаю дівчат кому б вони не сподобалися. - Масльонкіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок. В реальності набір як на фото, сподобався
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Така ціна за 4 мініфломастери та 8 воскових олівців, наліпки, пенал і завдання на 1 хв. За такі гроші краще купити набір іхніх же фломастерів 24 шт. Дитині звісно сподобалось - яскраве, кольорове
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарунок хрещеній, дитина була дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарний, кольоровий, багато предметів.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний подарунок для дитини дошкільного та шкільного молодшого віку! Всередині є олівці та фломастери, що пахнуть фруктами, розмальовка та наклейки. Дитина із задоволенням малює та розвиває свою фантазію.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Яркий красивый набор. Все соответствует заявленному. Ребенок счастлив
Отлично подойдёт на подарок- Переваги:
- подойдёт на подарок
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сразу бросается в глаза красивая, большая, яркая упаковка, ребенок уже рад, супер на подарок. Рисует все четко и ярко (показали на видео). Запах супер, вкусно. Оценят и девочки, и мальчики (проверено). Не первая наша покупка товаров scentos в Rozetka, есть другие обзоры (видео в отзывах и на канале), и всем довольны. Часть наборов сын раздарил друзьям, все хотят себе эту пахучку))
#распаковкадети- Переваги:
- Красивая упаковка, цвета, запах
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети. Набор для творчества понравился, пенал из клеенки, можно использовать для кисточек которые мокрые после рисования. Все рисует хорошо, имеет запах, детям нравится. Большая коробка, можно было меньше сделать, много пустого места.
- Святослав Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Святослав Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, качественный набор, есть все для творчества ребенка, и раскраски, и фломастеры, карандаши, также пенал для хранения набора. Фломастеры и карандаши имеют приятный запах, яркие цвета.
- Переваги:
- Качество, цена
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупали подобный набор себе, а теперь решили купить друзьям к Новому Году. Фирма Scentos зарекомендовала себя как производитель качественной канцелярии для детей. Набор содержит несколько фломастеров, несколько карандашей а также интересный пенал. Пенал красивый, но выполнен из пленки. Возможно хотелось бы что бы он был тканевый, а то выглядит как что-то одноразовое... Но это скорее особенность а не недостаток. Самое главное высокое качество материалов, приятный аромат. Моя дочка в восторге. Подробнее смотрите нашу #распаковкадети
- Переваги:
- Отличное качество, приятный аромат
- Недоліки:
- Хотелось бы что бы пенал был из ткани, а не из пленки
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Коробка велика. Чкрверта частина просто пенал. Наповнення так собі за це зняла зірку. Краще взяти трошки дорожчий, де мабуть втричі більше предметів. І ще одну зірку знімаю за тріснуту коробку. - Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина в захваті, дійсно мають приємні аромати, єдине, що є повтори в кольорах фломастерів
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Купили вже не один набір цієї марки. Дітям дуже подобається. Деколи в кімнаті залишається запах від фломастерів, так що доводиться провітрювати.
В цьому наборі дітям дуже сподобався пенал. Він дуже гладкий- Переваги:
- є розмальовки і наклейки
- Недоліки:
- можливо трохи різкий (сильний) аромат
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Хороший, якісний набір, можна для подарунку, звісно хотілося б більше фломастерів, але аромат дуже приємний, натуральний, можна брати з собою в школу, все чудово поміщається в пенал/косметичку) дитина задоволена- Переваги:
- Хороший, якісний набір
- Недоліки:
- хотілося б більше фломастерів
- Женя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В даному наборі сподобався пенал, його зручно брати в школу . Товари Сцентос у дітей в топчіку, тому що у них смішні мордочки та яскраві аромати
#розпакуваннядіти - Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
В наборе 4 простеньких фломастера и 8 восковых карандашей, как по мне не очень наполнение. Единственное, что интересно это пенал.- Переваги:
- Большая коробка
- Недоліки:
- Среднее качество
- М.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Непоганий набір. Як відкриваєш коробку відчувається приємний аромат, олівці та маркери добре малюють. По маркерам як на мене дивно підібрана палітра) розмальовка не дуже зручна, але знайшли вихід розрізали на невеликі картинки. А ось від наклейок дитина в захваті, клеїли весь вечір.
Магазину дякую за сервіс, замовлення доставили швидко, додатково упаковано було в картонну коробку.- Переваги:
- Ціна, приємний аромат, добре малюють олівці та маркери
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже мало фломастерів та олівців, краще купити трохи дорожчий набір цієї ж фірми, але набагато більший. Купували на подарунок. У нас був такої фірми, але більший.
- Милана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подойдёт для подарка и мальчику и девочке. Прикольный набор, стоит своих денег.
- Переваги:
- И мальчикам и девочкам подойдёт
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір сподобався. Гарний вибір кольорів та розмальовка.
Можна брати й на подарунок. Швидка доставка.- Переваги:
- Підійде для подарунка)
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Набор понравился. Большая и яркая коробка, выглядит презентабельно. При открытии коробки сразу слышен приятный запах. Маркеры пахнут каждый по-своему - 4 цвета, 4 запаха. Даже после рисования сами листы с рисунками очень вкусно пахнут. Есть раскраски, восковые карандаши. Наклейки - 3 листа: голубой, розовый, оранжевый (тут в описании написано, что их три, а на фото показано четыре). Также есть красивый большой пенал. На подарок этот набор очень хорошо подойдет. Думаю, ребёнок не останется равнодушным.- Переваги:
- Красивый
- Вероника В***Продавець: Rozetka
Хороший набор. Подарили ребенку на 4 года. Ребенок в восторге. Пенал красивый качественный. Наклейки яркие, хорошо клеятся. Маркеры и карандаши хорошо рисуют а ещё и пахнут. На подарок то что надо. Большой яркий набор. Рекомендую
- Переваги:
- Качество
- Тетян К***Продавець: Rozetka
Чудовий набір для маленьких художників. Фломастери мають приємні аромати, що додає надхнення до малювання, кольори яскраві. Чудово підійде на подарунок, гарно оформлені. На вік 3-6 років, для більш старших діток буде замало кольорів.
- Алена К***Продавець: Rozetka
Очень классный набор, и фломастеры и раскраски, все есть! Для подарка идеально! Фломастеры круто пахнут и очень надолго их хватает, рекомендую!
- Тетяна Т***Продавець: Rozetka
Купувала дитині 4 роки. Добре, що в одному наборі є таке різноманіття: олівці, маркери ще й розмальовки. Всі розмальовки зайшли на ура. Запахи смачні. Дитина задоволена, рекомендую.
- Переваги:
- Різноманітний набір: маркери, олівці, розмальовки
- Недоліки:
- Малий вибір кольорів
- Василий П***Продавець: Rozetka
Ой, ну если некуда девать деньги, то купить можно, но оно того не стоит (((4 фломастера, 4 карандаша , которые не пишут нормально, а воняют....на весь дом!!!упаковка дороже содержимого
- Переваги:
- Недоліки:
- Цена, аромат, качество
- Представитель бренда
Добрый день, Василий! Нам искренне жаль, что возникла такая ситуация. Обратитесь, пожалуйста, в наш сервисный центр: 067-561-22-94. Наши специалисты помогут решить данную проблему в максимально короткий срок.