Оплачуйте Карткою Rozetka

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Володимир Х***

Супер...

• Продавець  PS.tools

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Фен уже гарний в користуванні. Зі своїми задачами справляється добре ,без нарікань. Продавця рекомендую

• Продавець  PS.tools

Вітаємо! Дякуємо за покупку та високу оцінку!

Приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю роботи фена Machtz. Бажаємо легкої та продуктивної роботи! Завжди раді бачити вас знову.

• Ім П***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Придбав сьогодні. На коробці пломба "перевірено". Думаю, ну, перевірено, значить. Чого там ще перевіряти спіральку з вентилятором. Приніс додому. Увімкнув. Ледве гріє. От і доіряй тим пломбам. Пішов та повернув як непотріб.

Переваги:
    Привезли за день
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  PS.tools

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією та отримали негативні емоції від покупки.

Хочемо прояснити ситуацію щодо пломби "Перевірено": вона дійсно наноситься після вибіркової або повної перевірки працездатності приладу на складі чи виробництві. Проте, будівельний фен — це складний електроінструмент, і, на жаль, поодинокі випадки заводського дефекту або пошкодження тену під час транспортування все ж трапляються, попри контроль якості.

Щодо роботи моделі MHG-2260VA:
      Дана модель оснащена плавним регулюванням температури. Іноді некоректна робота може бути пов'язана з налаштуваннями регулятора або особливостями першого пуску, але якщо прилад дійсно не видавав заявлену потужність — ви вчинили абсолютно правильно, звернувшись для повернення.

Ми вдячні, що ви оперативно повернули товар. Це дозволить нашому сервісному відділу дослідити цей конкретний екземпляр, щоб виключити подібні випадки в майбутньому.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Відчувається як велика, пластикова іграшка. Проте свою функцію виконує

• Продавець  PS.tools

Дякуємо, що поділилися враженнями! Перше враження буває оманливим, але ми раді, що в роботі фен вас не підвів. Ця модель цінується саме за поєднання невеликої ваги та високої продуктивності. Нехай служить довго!

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Гарний помічник. Старий радянський лак зі столу отшарувал легко і швидко.

• Продавець  PS.tools

Дякуємо за зворотний зв'язок. MHG-2260VA завдяки плавному регулюванню температури дійсно ефективний для реставрації меблів та зняття старих покриттів у домашніх майстернях. Це оптимальний вибір для делікатних робіт, де важливо не обпалити дерево. Для потокових фасадних робіт або тривалого прогріву покрівлі краще розглянути інструмент PRO-серії, оскільки ця модель розрахована на помірні навантаження.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

На внешний вид товар можно сказать хороший, качество за такие деньги хорошее, проверил, работает хорошо, всё регулируется. Дальнейшее использование покажет. А так товар не плохой.

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    На первый взгляд нет.
    • Продавець  PS.tools

Дякуємо за відгук. Модель MHG-2260VA з регулюванням температури оптимальна для делікатних робіт: зняття лаку, термоусадки або пайки пластику, де важливо не перегріти матеріал. Для домашньої майстерні або гаража це збалансований варіант. Проте для безперервного промислового використання на великих об'єктах краще обирати інструмент вищого класу з посиленим захистом від перегріву.

• Илья М***

Якісний!
    Якщо для дому то вистачить з головою, якщо для постійної роботи то трохи слабенький.

Переваги:
    Ціна!
    Якісне виконання.
    Плавне нагнітання температури!
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Продавець  PS.tools

• Сергей

Добрий девайс.працюе

Переваги:
    Добре працюе
    Недоліки:
    Шнур коротковат
    • Продавець  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!

• Тетяна Л***

Класний фен

Переваги:
    Працює вправно

• Раїса П***

Все чудово, мені сподобався

Переваги:
    Працювала ним цілий день, просто відмінно
    Недоліки:
    Хотілося б більший шнур
    • Продавець  PS.tools

• Олексій І***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Доволен, брал для дома и на работе пригодился

• Продавець  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за вашу оцінку.

• Алена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Все супер, добротний фен, окреме дякую за подаруночек)

Переваги:
    Хороший фен, швидка доставка
    • Продавець  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!