Відгуки покупців про Секатор Gruntek Z-25 215 мм (295215025)

Оцінка користувачів 2.33/5
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Одразу з початку користування на кожне друге натискання спрацьовує поворотний обмежувач (не знаю, як він називається), але це унеможливлює зробити два зрізи поспіль. Після кожного потрібно заново потрібно повернути цей обмежувач, щоб не блокував стискання. Дуже незручно, не рекомендую

Переваги:
    Ріже добре
    Недоліки:
    весь час спрацьовує поворотний обмежувач

Добрий день, Шановна Тетяно!

Дякуємо, що обрали інструмент Gruntek. Ви зробили прекрасний вибір, це секатор преміум-класу і він дуже добре себе зарекомендував. Замок не повинен замикатися сам по собі, тому припускаємо, що це гарантійний випадок і пропонуємо Вам заміну секатора. Для цього зверніться, будь ласка, до Менеджера, який оформлює замовлення.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

От первого же применения в соответствии с инструкцией на виноградной лозе лезвие зазубрилось.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Удобный, и не удивительно, учитывая что это практически идентичная копия конструкции дорогих профессиональных секаторов, ходит с хрустом, но не критично. Есть существенный недостаток - замок на закрытие плохо держит, нужно сознательно дожимать, на автомате - задвинул и забыл - не получается.

• Евгений Л***
    Продавець: Rozetka

Копия felco 7. Очень удобная и эргономичнская ручка. Но к сожалению приходится его часто точить так как быстро появляются зазубрены. Возможно если поменять лезвие на felco то будет топ.

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Мягкая сталь у лезвия
  • Александр В***
    Продавець: Rozetka

Идеально удобно им пользоваться, режет все как по маслу и очень хороший срез. У кого много работы по саду, однозначно рекомендую, это не одноразовая вещь точно.

Переваги:
    Мощный и прочная сталь
    Недоліки:
    не нашел