- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Все чудово , якісний товар !
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Гусак якісний! Відповідає опису! Оплатила наперед, прийшло на поштомат НП наступного дня! Бескоштовно (як було зазначено)!!! Замовила ще на подарунки;)) Магазин рекомендую!
- Переваги:
- Швидка безкоштовна доставка, якісний товар, є замок для регулювання наповнення
- Недоліки:
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Все супер, дитина дуже задоволена
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Дуже гарна іграшка.І гарне обслуговування.
- Дария С***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
класна, велика іграшка.
купували дитині, вона в захваті, трохи є як не додали набивки, але не критично, в цілому гарний гусь.- Переваги:
- великий, гарний
- Недоліки:
- трохи не додали набивки
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Брала дві іграшки по 90см,але поміряли всю довжину гуся ,вони розміром тільки 80см.
- Переваги:
- Дітям сподобалися
- Недоліки:
- Довжина не відповідає заявленій
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Класний гусь, брала на подарунок, дитина в захваті!)
Окремо хочу відмітити сервіс та ввічливість оператора, товар надійшов швидко, доставка нп була безкоштовною. - Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Гарний гусь. Аби трохи більше наповнення, як на мене то маловато.
- Переваги:
- Дитині сподобався.
- Недоліки:
- Трохи замало наповнення.
- Лідія С***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Іграшка розірвана по шву. Строчки не якісні. Правда - це не критично ... Поки що зашили власноруч. Як на далі будуть шви триматися, буде видно під час користування іграшкою. Бажано звернути увагу на це продавцю. Адже це не перший відгук та дефекти ваших іграшок.
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Надійшов товар з браком - не акуратно прошито, з діркою.
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Ця гусочка це любов) Мʼяка, добрий пошив. Тепер син спить лише з нею. Брали 160см.
- Переваги:
- Мʼяка
- Недоліки:
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Якість пошиття і самого матеріалу не дуже
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Играшка дуже сподобалась, такая ж як на фото - це радуэ.
- Переваги:
- Доставили дуже швидко!
- Єлизавета А***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Дуже сподобався дитині
- Переваги:
- Дуже ніжний
- Недоліки:
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Неймовірна іграшка! Гарна якість! Навіть дорослим подобається)
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Розчарування та розпач!!! Це ті емоції які подарувала ця компанія мені і моєї онучці. Зазделегіть (не в останні дні року) замовила гуся на подарунок Нового року. Подарувала дитині і виявилося ,що в гусі 1/4 від наповнювача всередині та ще й дві здорові непрошиті дірки по шву! На моє звернення стандартна відповідь - пройшло більше місяця від замовлення.
Тому раджу всім обходити стороною цю компанію.- Переваги:
- Не побачила
- Недоліки:
- Одні недоліки.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Играшка дуже гарна,але ніжка порвалася треба зашивати...
- Переваги:
- Добра ціна,гарна іграшка
- Недоліки:
- Порвалася
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Іграшка сподобалась, м'якенька та приємна. поїхала в Німеччину.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Дуже гарний
- Переваги:
- Мені все подобається
- Недоліки:
- Його трохи перекостло
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Красивый, мягкий)
- Переваги:
- Классный цвет)
- Недоліки:
- Поравилось где застежка
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Всё супер!
- Дарина Д***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Чорний. Висота іграшки: 90
Відправили іграшку з одним оком, іншого не було.
- Переваги:
- Гарний колір, дуже м'який.
- Недоліки:
- Відправили без одного ока.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 70
Класний гусь, м'якенький, доставка вийшла швидше ніж очікувала. Дякую)
- Переваги:
- М'якенький гусь по невеликій ціні, білий, гарний, пухнастий
- Уляна Г***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Мало наповненений і крила пусті
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Зекономили на наповнювачі
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Все супер. Пришло быстро , чуть меньше 160ти см, но мы довольны
- Переваги:
- Размер
Качество
Скорость доставки - Недоліки:
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 160
Товар приїхав БРАКОВАННИЙ.
По шву розірвана нога гуся.
Не рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Гарна іграшка, брав як подарунок на День Народження.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Размер визуально меньше положенного.
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
5 з 5
- СергейВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 70
Не проверили товар на почте. По факту гусь уже был "выпатрашеный"
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
- Тамара В***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Так собі. Погано пришита молнія на гусаку
Прикольная игрушка
- Мороз Т***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 130
Класний гусь, єдине, якби знала, що доставка буде так довго, не замовляла б: адже це був подарунок на день народження і дитина отримала його з великим запізненням((
- Переваги:
- Гарний, м'який, приємний на дотик, чистенький
- Недоліки:
- Доставка була 14 днів!
- ЛюбаВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
З нетерпінням чекала на гусака, приємно здивована, мені шалено він сподобався.
- Переваги:
- М'який, добре забитий, приїхав швидко, немає жодних недоліків. Беріть не пошкодуєте!
- Недоліки:
- Немає.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 90
Іграшка ок, комунікація по замовленню ніяка. Замовила для племінниці та оплатила спеціально те, що вона обрала: жовтий гусь, 90 см, телефонують сестрі кажуть жовтого немає, замінимо на коричневого, вона відмовляється і телефонує мені, каже, що відмовилася від замовлення, бо дитина хотіла саме жовтого гуся. Поговорили, дивлбся і бачу по звіту, що замовлення в дорозі, але не розумію взагалі, що нам зрештою відправили. Отакі от пригоди були у нашого гуся. Але в результаті іграшка відповідає опису, племінниця задоволена, сфоткала мені свого гуся зі своїми іншими іграшками, то я теж вже відійшла і настрій покращився. Хоча така обробка замовленнь, точно нікуди не годиться.
- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Комунікація по замовленню
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 50
Приятный на ощупь и внешний вид, доставили в сроки, упакованный был хорошо. Теперь всегда с ним обнимаюсь когда читаю
- Переваги:
- Приятный на ощупь и внешний вид, невысокая цена
- Недоліки:
- Вроде как нет
- Лис М***
Продавець зв'язався для вирішення питання.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Заказала гуся 110 см. Посылка казалась очень маленькой для такого большого гуся. Фокус был в том, что гусь был набит наполовину. Наполнителя явно не хватало. Пришлось докупать наполнитель, чтобы гусь был реально похож на гуся, а не на тряпочку. На фото видно, что гуся явно "не докормили".
- Переваги:
- Большой
- Недоліки:
- набит наполовину