- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Imagine
Засіб працює прекрасно. Брала для очистки браслету Пандора, бо він в рази дешевший пандорівського, але не менш ефекктивний
- Переваги:
- Ефективність і простота в застосуванні
- Божена І***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
Ідеально і дуже швидко чистить срібло. Дуже зручний у багаторазовому використанні, не сподівалася такого вау-результату. Рекомендую.
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
Засіб чудовий, прекрасний набір та дія. естетичне зберігання
- Переваги:
- Дія, вигляд, наповнення
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Imagine
Замовляла набір спеціально для чищення срібного браслета від Pandora. Він у мене швидко пожовтів, і цей відтінок неможливо було прибрати жодними «народними» методами, тому сильно на результат не сподівалася. Але засіб перевершив усі мої очікування!
Щойно дістала браслет із розчину – нічого не змінилося, але, почавши витирати його серветкою, прикраса набула свого первісного вигляду
Я відчистила цим набором не одну срібну прикрасу й думаю, що зможу ще багато інших!
Однозначно рекомендую! - ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Imagine
Гарна якість і ціна. Чистила пандору - все добре , зі своїм призначенням справляється !
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
Гарний, усе як на картинці та ще призент.
Дякую!- Переваги:
- Повна комплектація
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Imagine
Пандору чист на ура
Лежало старое уже черное кольцо - как новое. Так же очень хорошо освежило белое золото
Держала пол часа. Но старые серебряные сережки купленные просто в ТЦ не особо отмыло- Продавець Imagine
Дякую за ваш відгук, Ольго!
Надзвичайно приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ваша довіра та рекомендація — надихає творити більше краси
З турботою про якість,
менеджер Катерина!
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
Чистить добре. Але довелося більше тримати по часу.
- Маша К***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
В цілому засіб не поганий, зручний. Пандора, яка кожного разу, після того як полежить якийсь час у шкатулці черніє, після нього блищить. Але тримати потрібно довше ніж 5-10 хвилин. Такий час підходить як на мене тільки для ланцюжків. Було декілька срібних прикрас, які прийшлося тримати хвилин 30в рідині, щоб вони почистились. Також не пагано працює серветка, яка йде в комплекті, особливо та, яка білого кольору.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Imagine
Можливо це саме випадок який трапився в мене, після басейну (вода з хлором) браслет в дружини почорнів, браслет зі срібла, придбав розчин для очистки , результат =0, спробували іншу прикрасу з срібла (прикраса хлору не бачила : D ) результат аналогічний.
- Переваги:
- не помітив
- Недоліки:
- Не працює з оксидами хлору ) дрібна ємність з розчином, не вміщується повністю браслет