Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Щітка для миття посуду електрощітка для чищення 5в1 бездротова універсальна BRS Magic Brush

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Настя

Чудова щітка, рекомендую.

Переваги:
    Настя
    Недоліки:
    _
    • Продавець  StarLight

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Чудова щітка, рекомендую. Використовую її для миття ванної та кахлю. Дуже задоволена. Все горить! Супер!

• Альбіна І***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зручна класна щітка. Купила для кахлю, круто все намиває. Також спробувала щіткою вимити варильну поверхню, теж все відмила ідеально. Крута помічниця на кухні!

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Можна мити будь-де, насадки швидко змінюються. Впорався навіть із пригорілою каструлею за хвилину.

• Решетник О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Чудова штука! Прийшла неповністю заряджена, але щоб оцінити заряду вистачило. Для керамічної плитки, душової кабінки саме те, що треба. Виглядає трошки дешево, але й коштує відповідно, на фукнції не впливає. За таку ціну - бімба!

Переваги:
    Ціна, фукнціональність
    Недоліки:
    Поки не знайшла, користуюсь близько тижня
    • Продавець  StarLight

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

За свої гроші досить чудово. Ванну та раковину дуже допомагає вичистити. Але слабкуватий акумулятор, що логічно при такій ціні

Переваги:
    Чистить не пагано
    Недоліки:
    Слабий акумулятор
    • Продавець  StarLight

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Ледве крутить, насадка з мочалкою одразу відірвалася, швидко розряджається, хвилин за 15

Переваги:
    Не виявила
    Недоліки:
    Не якісна
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ганно!

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар прийшов не справний.
    Навіть після доби на зарядці щітка так і не запрацювала.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Товар не справний
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам вечора! Будь ласка, очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питання.

• Наталья Д***

Поки що ніяких дзвінків не було. Я хочу повернути або замінити не якісний товар, тож давайте вирішимо це питання оперативно

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Вчора Вам була відправлена заміна товару. ТТН: 20450892629122. Доставка нами буде оплачена.