Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Конструктор Lego Technic Автомобіль для гонок NEOM McLaren Extreme E Team 42166

Код :  412190568
Оцінка користувачів 4.67/5
  • Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyPlay

Прийшло ціле, не ушкоджене, швидко.
    Дитині сподобалося. Чудова машинка!

Переваги:
    Швидше надходження
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це просто бомба!!! Машина дуже класна. Збирається за відео інструкцією. Не розсипається, коли падає.
    Дитина в захваті!!!!!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коробка прийшла прим'ятою, а це мінус, адже має йти під ялинку на Миколая.
    Хоча сама іграшка чудова, я впевнений

Переваги:
    Лего
    Недоліки:
    Не економте на додатковому пакуванні, несолідно. Адже ж кошти на це є...
  • Лариса З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суперова машинка. Дуже сподобалася.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна машина, доволі міцна, швидко не розсипається

Переваги:
    Дітям сподобалось
    Недоліки:
    Треба більше
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крутезна машина, дитина у захваті від лего,дуже сподобалися набори технік, цікаво збирати й грати.

Переваги:
    Ціна по акції.
  • Альона О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тепер син влаштовує справжні гонки у своїй кімнаті. Вона така яскрава і красива, всі його друзі хочуть теж таку!

Переваги:
    Улюблена машинка мого сина. Збирати було дуже цікаво, хоч трохи складно, але ми впорались. У неї такі великі колеса, як у справжнього гоночного автомобіля!
  • Сабатовская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила сину на подарунок під ялинку. Упаковка ціла. Зовнішніми виглядом задоволена. Син був радий подарунку.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла на подарунок, запакована була посилка гарно, тобто в такому стані коробку мені відправляли і бачили що відправляли, я рахую товарний вигляд не збережено, з одного боку ще відліплений клей, тобто вона відкривалась і тоді виходить і порвали . Залишилась не задоволена Покупкою

Переваги:
    Лего фірма
    Недоліки:
    Товарний вигляд

• Игорь С***
    Продавець: RozetkaEU

Для дитини був досить важкий при збиранні але ркзультат того коштує, дуже детальна модель автомобіля.