Рослинний гліцерин NOW Foods, Solutions "Organic Vegetable Glycerine" - один із важливих компонентів у косметології та медицині, особливо у народній. Його можна назвати одним із найдешевших зволожуючих засобів. Він входить до складу багатьох кремів, мазей, мила тощо. Вважається, що він виконує ще захисну функцію шкіри, оскільки зберігає вологу у клітинах шкіри.
У медицині гліцерин використовують як антисептик при комплексному лікуванні багатьох захворювань, особливо шкірних (сприяє загоєнню ран, перешкоджає зараженню та гноєнню), а також як проносний засіб для дорослих при запорах.
Гліцерин у допустимій концентрації корисний для шкіри, оскільки підвищує її еластичність та усуває сухість. Молекули речовини поглинають та накопичують вологу. Завдяки маленьким розмірам вони проникають глибоко в шкіру і сприяють насиченню водою всіх її шарів.
Завдяки своїй здатності заповнювати дрібні зморшки та мікротріщини вологою, речовина перешкоджає попаданню у верхні шкірні шари частинок пилу та мікроорганізмів, тим самим захищаючи епідерміс від запалення та подразнення. Також гліцериновмісні продукти наділені здатністю захищати шкіру від проникнення внутрішньо подразнюючих речовин (наприклад, лаурилсульфату натрію).
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ:
- Прискорює обмінні процеси;
- Виводить на поверхню з пор жир, шкідливі речовини;
- Відмінно зволожує клітини епідермісу;
- Усуває мімічні зморшки;
- Бореться із сухістю шкіри;
- Створює на поверхні вологу плівку;
- Усуває стягнутість;
- Протидіяє утворенню акне.
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
- Для м'якої, розкішної шкіри просто масажуйте кілька крапель чистого органічного рослинного гліцерину в потрібній ділянці при необхідності.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!