- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Прекрасен для поверхностей и приятный аромат
- Переваги:
- Приятный запах снимает липкий слой. Беру не первый раз
- Руслана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Подобається засіб , беру не вперше . Приємний освіжаючий запах !
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Запах супер.Понравился.
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Це не оригінальний астоніш.Етикетка наклеєна криво,дата виробництва розмазана,в той час як справжній астоніш наносить лазером.сама пляшка не з того пластику,як зазвичай у Астоніш,а з тонкого і дешевого.І аромат ледве відчутний(Дуже сподіваюсь що це просто розбавлений водою астоніш,а не зовсім якась ліва паль
- Переваги:
- Немає,бо це нажаль підробка
- Недоліки:
- Підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Наталя А***
В мене була подібна ситуація, але з іншим товаром. В такому разі можна писати напряму виробнику, і він може підтвердити - його це продукт чи ні. Магазин може не зізнаватися або не знати, цього ми не знаємо.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий універсальний засіб, користуюсь вже більше року. Цей аромат просто вау, протираю з ним майже все, крім скла та дзеркал, для низ цей засіб не підходить
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарно миє матові фасади, лишає гарний запах
- Переваги:
- Відмиває плями на фасаді , пахне
- Яна Ц***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Об'єм 1 шт: 750 мл
Має дуже приємний фруктово-ягідний, солодкий запах, обробляю ним фасади, стільницю та інші поверхні, не залишає розводів
- Переваги:
- Приємно пахне
Не залишає розводів
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не знаю, як по антибактеріальних властивостях, але для протирання поверхонь на кухні підійшов, пахне ягідками. Лайк
- Валерія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Всі пишуть про різкий запах а у мене взагалі його майже немає і по відчуттям, що його просто розвели водою. Я вже використовувала справжній астоніш і там зовсім інша консистенція та концентрація запаху. Я розчарована, хто мені поверне кошти?
- Подлевська Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Блін це така крута штука,дуже задоволена,давно шукала щось такого типу,для обробки кухонної поверхні. Єдине ще цікавить наскільки склад екологічний і без печний для людини,оскільки залишки полюбе залишаються на кухонній поверхні яка безпосередньо контактує з їжею,але те що стало чистіше це однозначно.
- Переваги:
- Запах,дезинфекція
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарно пахне
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Запах жахливий, настільки сильний, що аж голова починає боліти. Не раджу тільки через запах
- Недоліки:
- Запах
Представник постачальникаДякуємо, що скористались продукцією торгової марки Астоніш. Спробуйте Антибактеріальний мийний засіб Astonish 750 мл (5060060211070). Скоро буде у продажу.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Давно користуюсь, дуже подобається мити кухонні поверхні, залишає блиск, має приємний запах.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали продукцію торгової марки Астоніш. Спробуйте Антибактеріальний мийний засіб Astonish 750 мл (5060060211070).
- Ника А***Відгук від покупця. Продавець: SaViKo. Об'єм 1 шт: 750 мл
Все ок ,але прислали не те ,що замовляла ️
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм 1 шт: 750 мл
Цей засіб має дуже приємний запах і завдяки тому, що має пульверизатор економний
- Переваги:
- Приємний запах, універсальний для прибирання кухні, ванної кімнати економний
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
На мою думку, антибактеріальний засіб повинен мати більш нейтральний запах, тим більше що виробник рекомендує використовувати для дитячих меблів.
- Переваги:
- Антибактеріальний засіб
- Недоліки:
- Дуже сильний, нудотно солодкий запах.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: SaViKo. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не те відправили(