Відгуки покупців про Комплект дитячої термобілизни TermoCool на флісі, колір чорний, розмір 140 + термошкарпетки в подарунок

Оцінка користувачів 5/5
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 146. Колір: Чорний

Дуже сподобалась якість
    Ще і шкарпетки в подарунок.
    Рекомендую !

• Тетяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 134. Колір: Чорний

Дякую, чудовий термокостюм. Все підійшло. Швидка відправка, ввічливий продавець.
    Окреме дякую за смаколик!

• Елена М***

Очень хороший

• Роман Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 128. Колір: Чорний

Чудова якість термобілизна, тепла, розмір підійшов, швидка доставка, дякую за приємний бонус!

• Людмила Д***

Комплект чудовий, якість супер

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 134. Колір: Чорний

Дуже не задоволена термобілизною!!!!! Дуже сильно вона мене засмутила геть не відповідає розмірній сітці , зроблена на дістрофіків , бо якщо дитина повненька то цей набір геть не підійде. Не тягнеться !!!я так розумію що мені треба було на зріст 128 брати не 134 а на метр сім-десять щоб підійшло

Переваги:
    Тканина більш менш
    Недоліки:
    Все
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 122. Колір: Чорний

Якість костюму просто бомба. Я не очікувала, що за такі кошти буде супер якість. Оформили та доставили замовлення дуже швидко, незважаючи на свята.

Переваги:
    Якість
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 140. Колір: Чорний

Брала хлопчику на 10років.Дуже задоволені ціні/якість.Оплатила "національним кешбеком".
    Швидка відправка.Дякую!Продавця рекомендую!

• Ирина Н***

Підкажіть, будь ласка,як оплатити національним кешбеком?

• Инна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 116. Колір: Чорний

Товаром задоволена, якість гарна, ціна приємна))

Переваги:
    В подарунок отримали шкарпетки, приєметно))
  • НАТАЛЯ Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 134. Колір: Чорний

Термо білизна шикарна. Проблему з доставкою вирішили оперативно. Відповідають швидко і чемно. Сервісом і товаром задоволена.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 152. Колір: Чорний

Комплект дуже гарної якості, теплий, гарно пошитий. Розмір теж підійшов ідеально. Приємний, уважний продавець, відправив костюм дуже швидко.

• Евгения М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 140. Колір: Чорний

Товар відповідає опису, дитині тепло та комфортно

• анна д***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 128. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою термобілизни! Вона легка, зручна й абсолютно не сковує рухів. Приємна до тіла, тканина м’яка й дихає, тому в ній комфортно навіть при активному русі. Добре утримує тепло — перевірено і в холодну погоду на вулиці, і вдома, коли прохолодно. Після прання не втрачає форми й швидко висихає. Ідеальний варіант як для щоденного носіння взимку, так і для занять спортом на вулиці. Рекомендую всім, хто хоче відчувати себе тепло і комфортно навіть у сильні морози!

Переваги:
    Приємна до тіла, тканина м’яка й дихає
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 122. Колір: Чорний

Термо білизна чудова. Все сподобалось. І дуже велика дяка продавцю за швидку відправку. За день , замовив і отримав .

• Мар'яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tbyshop. Зріст: 116. Колір: Чорний

Термобілизна дуже якісна, приємний матеріал, відповідає розмірній сітці. Вигляд у наявності повністю відповідає фото. Продавець швидко відповів на мої питання, допоміг з підбором розміру та швидко відправив замовлення. Однозначно рекомендую!!!

Переваги:
    З якісного матеріалу і тепла