- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 150
Брав на подарунок
Іграшка іменинниці дуже сподобалася
Загалом дуже приємна на дотик, і виглядає чудово, привертає увагу- Переваги:
- Дуже м'яка, виглядає ефектно
- Недоліки:
- Не помітив, брав на подарунок
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Чудова іграшка , дитина в захваті .
- Переваги:
- Якість , матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Петренко С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Хороша іграшка, набивка щільна, супер м'ягка і ніжна на дотик
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 70
Хорошая игрушка. Качество хорошее.
- людмила г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 70
- Нікіта І***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Все замечательно
- Переваги:
- Удобная крепкая игрушка
- Недоліки:
- Недостатков не выявили
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Всім задоволений
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Мʼякий, дуже сподобався. Все відповідає заявленому)
- Переваги:
- Відповідає фото.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Іграшка супер! Брали на подарунок,дитина задоволена)
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Кіт батон гарний, чудовий, дитина задоволена.
- Diana P***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 50
Все супер, дуже зручна іграшка
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Дуже м’яка іграшка, яку зручно обіймати, а також приємна на дотик, — я також стала швидше засинати
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Подушка неймовірна, емоцій повні штани. Іграшка приїхала в цупкому пакеті, тому ніякого бруду на ній не було. Прошите доволі добре, нарікань немає. Наповнювача достатньо. Був крихіткий шматочок целафану пришитий до лапки, але його можна непомітно й легко зрізати.
- Переваги:
- Якість, наявність додаткового пакету, достатньо набитий, якісний шов
- Недоліки:
- Не помітив
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Дитині дуже сподобався.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Просто 10/10
- Переваги:
- Гарна якість, дуже м'яка, велика
- Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110
Кіт дуже хорошої якості, м'якенький і приємний на дотик, плюс що його можна прати.
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Товар супер
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 130
Суперовий кіт-батон. Взяли 130см. доволі плотний. Дружині сподобалося.
- Переваги:
- класний
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 150
Брали іграшку дитині , все хорошо . Недоліків не було помічено. Наповнення хороше
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 70
Донечка в захваті. Дякую. Рекомендую.
- Переваги:
- Відповідає опису і фото.
- Недоліки:
- Немає.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110
Товар відповідає замовленню. Все ідеально
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Гарний
- Переваги:
- Дуже гарний котик,замовляла 90 см сірого
- Ніна Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 90
Дуже прикольна іграшка для сну.
Замовляла одній дітині, потім замовила другій. Діти в захваті.
Рекомендую.
Дякую продавцю, дуже оперативно відправляють.
Ще плюс , що доставка на паштомат безкоштовна.- Недоліки:
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 150
Гарна іграшка, ввічливий консультант, дитина задоволена. Дякую!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 90
Файний, дитина задоволена
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 110
Товар відповідає замовленню, швидка відправка. Все ідеально
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
прекрасный кот, большое спасибо за такое шикарное качество, превзошел все ожидания
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- Коля Т***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 110
Дуже гарна іграшка!
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 110
Дуже класна подушка і іграшка
- Адиле Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Іграшка просто чудова! Велика, м’яка та дуже приємна на дотик. Дитині легко її обіймати, а виглядає вона мило й веселить одним своїм виглядом. Якісно зроблена — однозначно рекомендую!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 130
Дуже чудовий кіт, дитина у захваті!
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 150
Шикарна іграшка. Велика, більше ніж очікувалась, АЛЕ. Місцями є поганий пошив, наприклад на спині там де є ось ці цятки, там часто вилазять нитки, і ще з іграшки вилазить наповнювач на рівному місці, а так іграшка бомба
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 150
Лучший котик, дуже мягкий, спати и лежати з ним дуже комфортно
- Валерія Я***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Сірий. Висота іграшки: 50
Вже не вперше купую котиків саме у цього продавця. Спочатку трохи пом'яті через транспортировку, але потім розрівнюються!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
У щоденному користуванні дитини. Тримає форму. Гарний вибір
- Переваги:
- Наповнювач добрий, не втрачає форму
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Коричневий. Висота іграшки: 110
Плюшева вграшка дуже гарна