- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion. Колір: Синій
Чудова, якісна іграшка. Доньці дуже сподобалася. Дякую.
- Переваги:
- Гарний, яскравий, якісний.
- Продавець KV Fashion
Дякуємо за покупку!
- Алена Ф***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
- Геннадій Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Отличная игрушка, большая и мягкая
- Кирило Л***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Дитині дуже сподобалась
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Класна, мяка і приємна на дотик іграшка
- Наталья Щ***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка чудова, дуже сподобалась. Дякую за швидку доставку.
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка - топ! Я не очікувала, що він буде такий велитенський! Дуже швидка доставка! Рекомендую продавця!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Іграшка дуже велика)і крута) дякую все сподобалось...
- Переваги:
- ...
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Великий, приємний і м'який, яскравий. Люблю цього персонажа і іграшка чудова. Рекомендую
- Переваги:
- М'який та яскравий
- АннаВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Вот такой милаха пришёл)) Качество игрушки понравилось, очень мягенький, без дефектов и постороннего запаха. Отличная игрушка, мы остались довольны!
Хоть продавец и не Розетка, но связались и выслали очень оперативно, спасибо!- Переваги:
- Цена, качество!
- Недоліки:
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Просто чудово
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Всё отлично
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Гарна іграшка
- Переваги:
- Магазин написав в вайбер, а не дзвонив. Чудове, якісне і швидке обслуговування
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Мала рада, іграшка чудова
- Тетіана М***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую за яскраву іграшку,дуже сподобалося, велике дякую за своєчасну доставку,дякую величезне!!!
- Переваги:
- Яскрава, величезна, гарно пошита
- Недоліки:
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую, мої діти задоволені!!
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Замовляла подрузі на день народження - вона була у захваті від подарунку! Іграшка чудова!
- Переваги:
- Гарна, мʼяка та приємна на дотик іграшка.
- Недоліки:
- Приїхала трішки помʼята.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка повністю відповідає опису та фотографіям, дитина була дуже щаслива раджу продавця
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Якісна гарна іграшка
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка якісна!
- Недоліки:
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Купляла на подарунок і реакція каже сама за себе - "ух ти"))
Велика, м'яка і яскрава іграшка-обнімашка. Рекомендую!- Переваги:
- Велика і м'яка
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Класна іграшка!!! дякую
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую продавцю за чудовий товар. Донечка у захваті. Іграшка відповідає фото на 100 %. Насичений колір, гарно виглядає і повністю заповнена наповнювачем. Рекомендую
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Дуже сподобався
- Горбенко І***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Іграшка просто супер. Донька взахваті. Дякую.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Симпатичний Стіч. Добре набитий і приємний на дотик.
- Переваги:
- Гарно набитий, приємний на дотик
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Хороший стічик
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Все чудово! Рекомендую продавця
- Луньов В***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Дитині іграшка дуже сподобаляся.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Дякую, іграшка дитині дуже сподобалась. Обслуговування чудове, відвантажили вчасно та швидко.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Качество супер, доставка быстрая
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Отличная игрушка, ребенок доволен :)
Быстрая доставка!- Переваги:
- Качество
- Неділько А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Іграшка якісна, швидка доставка!
Дякуємо. - КатеринаПродавець: Baby Smurf. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Якість чудова, брали на подарунок, дитина в захваті❤️
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Baby Smurf. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Чудова іграшка, донька в захваті
- Переваги:
- Гарна якість
- ІлонаПродавець: Baby Smurf. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Купували іграшку на подарунок - повністю відповідає описанню, якісна та красива іграшка. Дитина залишилась задоволена подарунком. Також дякую за швидку відправку.
Рекомендую! Залишитесь задоволені- Недоліки: