- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 116 x 140
Все чудово. Швидко зреагували. В комплектації є все необхідне кріплення і інструкція. Рекомендую.
- Александр б***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Советую
- Переваги:
- Очень красивый цвет
- Недоліки:
- Жанна А***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 120
Все сподобалось
- Переваги:
- Красиві
- Недоліки:
- Недоліків не знайшла
- Жанна А***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Персиковий. Розміри (ШхВ): 50 x 120
Все сподобалось
- Переваги:
- Красиві
- Недоліки:
- Не знайшла
- светлана г***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Чорно-сіро-білий. Розміри (ШхВ): 59 x 140
чудові ролети день нічь.Гарно виглядають.
- Переваги:
- зробили по розміру. Проконсультовали. Порадили додаткові кріплення. Молодці.
- Недоліки:
- нема
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Чорно-сіро-білий. Розміри (ШхВ): 75 x 150
Чудова ролета. Легко встановити, відмінена якість
- Переваги:
- Підходить до вікна, соседів не бачемо
- Недоліки:
- Не знайдено
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Трохи не відповідала дійсності інформація по термінам доставки від Розетки, в магазин Розетки прийшли на два дні пізніше, ніж було зазначено в першому повідомлені при відправці, але тут питання до Розетки, не до Продавця- Переваги:
- Гарні ролети, кольори відповідають тим, що на сайті, вживу ще тепліші та гарніші. Продавець швидко зв'язався, допомогли підібрати кріплення на двері та вікно для низу штор
- Недоліки:
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 66 x 140
купуйте не задумуючись
- Переваги:
- Легкий монтаж, гарний вигляд, класний функціонал
- Недоліки:
- не виявлено
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Чорно-сіро-білий. Розміри (ШхВ): 122 x 170
Дуже сподобався колір, гарно виглядає,від соня допомагає і як для нас не сильно затемнчє,головне від сонечка спасені
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Кому треба прям темнота,не підійде
- Ганна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 35 x 170
Нормальна якість, все прийшло швиденько .
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 45 x 170
Швидкий контакт, продавць зорієнтував в особливостях кріплення. Швидка доставка.
- Переваги:
- повністтю відповідає опису. виконує всі свої функції
- Недоліки:
- поки не виявив.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 55 x 170
Дякую продавцю за блискавичну відправку в неділю, ще й безкоштовну. Через півдоби вже отримали і повісили. Нам дуже сподобалась якість та вигляд ролет. Обов'язково придбаємо ще й в інші кімнати!
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 36 x 170
Чудові ролети, які ідеально вписалися в інтер'єрі кухні. Легко монтуються.
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Валерий И***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 40 x 170
Примерно то что ожидал
- Переваги:
- Вполне гармоничные на глаз и в пользовании
- Недоліки:
- Лучше прикручивать, наклейка отвалилась через неделю сама по себе
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 48 x 170
Товаром довольна,все согласно описанию,хорошего качества.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 43 x 170
Якісна ролета, мені прям сподобалось, як вона виглядає на вікні. Коли тільки встановлювали першу, то довго не могли розібратися, що і куди кріпити, але з другою вже було набагато легше, хлопець швидко все скріпив, і вийшла така краса. Котик теж оцінив;)
Брали ще додатково, кріплення на струні для відкритого вікна, з додатковим кріпленням на відкритому вікні тримається ще краще) - Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Темно-коричневий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Все сподобалось
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 58 x 170
Ролети дуже гарної якості!
Я не правильно підібрала розмір ролети, і в магазині все люб'язно і швидко замінили.- Переваги:
- Однозначна рекомендація
- Недоліки:
- Екатерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Дякую за чудові ролети . Колір саме такий, як і хотіли. Дякую!!!
- Переваги:
- Гарний сервіс
- Недоліки:
- Юля Т***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 70 x 170
Хороший ролет,приїхав не пом'ятий,відповіли швидко,доставка була близько трьох днів.
- Недоліки:
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Рекомендую.
- Переваги:
- Простое крепление.
- Недоліки:
- Нет.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 58 x 170
Разом з ролетами замовляв комплект для фіксації на струні для відкривного вікна. Від моменту замовлення та доставлення в точку видачі пройшло менше 4 днів. В комплектації ролети є кріплення як для глухого вікна так і для відкривного. Консультант якісно проконсультував при уточнені замовлення. Коли виникли питання по встановленню відповіли на питання в телефонному режимі навіть у вихідний день. Дякую. Все сподобалося. Рекомендую.
- Переваги:
- Простий монтаж
- Недоліки:
- Іван А***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 58 x 170
- Недоліки:
- Іван А***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 68 x 170
- Недоліки:
- Людмила Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 46 x 170
Все супер. Дякую
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 88 x 170
Замовлення прийшло вчасно. Дякую продавцю все сподобалось. Гарне обслуговування, швидко зібрали та відправили.
- Недоліки:
- Тканина трішки прим'ята.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 47.5 x 170
Все норм, колір гарний, все працює. Рекомендую.
- Тарас Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 46 x 170
Все супер
- Переваги:
- Все супер
- саша З***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Продавець на ранок наступного дня вислав за свої кошти,без всяких нарікань.
Рекомендую,можна брати сміло.- Недоліки:
- саша З***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 170
Доброго вечора,замовив чотири ролети,в одному не достатньо запчастин,фото надаю.
Цікаво як продавець вирішить це питання?
Згодом напишу.- Переваги:
- Недоліки:
- Не можу повісити без запчастин яких не вистачає
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 80 x 170
Замовляли коричневі та сірі. Приємно враженні якістю. Однозначно рекомендуємо.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 72.5 x 170
Нормальна якість за цей прайс. Великий вибір розмірів
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 42.5 x 170
Нормальна якість за цей прайс. Великий вибір розмірів
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 170
Гарні ролети. Брали не перший раз. Задоволені. Рекомендую.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 170
Отличные жалюзи стоят своих денег
- Переваги:
- Простая установка
- Недоліки:
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rolon. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Вже добре ,мені подобається