Відгуки покупців про Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum X10 White

• Олексій Д***

Прибирання вологе ніяке
    Пилососить погано
    Конструкція швабри жахлива
    Збирання сміття в контейнер погане

Найгірший з яким стикалися

Переваги:
    Недоліки:
    Всі можливі
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Якщо у вас немає домашніх тварин,довгого волосся( а взагалі то краще без ньогр),килимів і порожків, то цей пилосос для вас!
    Якщо звичайним пилососом ви попилососите,а потім викинете з контейнера пил або заміните мішок,то тут потрібно ще зв 40 його чистити,вирізати намотане волосся,вирізати щітки. А ще він через 5 на 6- й скидає сміття і вам кожного разу потрібно руками з нього вигрібати все ,що в ньому,витрушувати. Дуже шкодую,що купила .

Переваги:
    Їзде по квартирі
    Недоліки:
    Не самоочищаеться,пороги то переїле то ні,хоча невисокі,бо купувала згідно інстпукції, карту не будує,від вай фаю самостійно вимикається. Дуже багато його потрібно чистити після прибирання.
  • Ірина Д***

Що можна сказати : на 3
    Тихий,не лупцюється об тверду поверхню типу шафи,об'їзжає перешкоди,а от дроти,- то потрібно над ним стояти. Я чесно кажучи думала,що порозумнішали роботи,бо є старенький,йому 6 років. То той теж дроти наплутував. І цей приїхав - те ж саме. Карту побудував але заборонені зони на ній неможливо встановити. Бігаєш за ним. Не самоочищується,хоча контейнер повний.
    Якби знала,що такий примитивний,то краще б піднакопила і іншу модель придбала.

Переваги:
    Тихий
    Недоліки:
    Несамоочищується,заборонені кордони на мапі в його додатку неможливо встановити

Дякуємо за відгук, передамо на виробництво.

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купила день назад. Але щітки для чищення немає. Відгукніться- у всіх так? І коли хотіла сказати гарант талон,то пише,що на даний товар гарант талон відсутній( За 14.000 купити річ без гарантії- це як? Чи чек являється гарант талоном? Бо коли читала про пилосос,то і рік гарантії був зазначений і шітка для видалення сміття. Чому неповна комплектація? Що з гарант талоном? В Розетку написала але поки відповіді немає.
    Пилососом ще не користувалась,бо ,можливо,прийдеться повертати.

Переваги:
    Біленький
    Недоліки:
    Немає гарантії і щітки для чистки пилососа

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Анатолий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Приїхав наступного дня, все актуально. Працює швидко, 3 кімнатну з ламінатом в турборежимі за 30хв

• Андрей К***

Супер,работает идеально,советую

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користуюсь два місяці, задоволений, пилососить нормально, правда, потрібно все прибирати з підлоги, щоб він всюди дістався. 2 см пороги проходить, але не більше: якось заліз у ванну кімнату і не зміг вибратись :)
    Вологе прибирання теж робить, але потрібно слідкувати за ганчіркою і заливати воду вчасно.

Переваги:
    Вологе прибирання, хороша тяга як для цього пристрою, зручність в користуванні телефоном.
    Недоліки:
    Буває, що інколи лишає сміття
  • Даниил А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не было опыта использования таких пылесосов. Ожидал конечно большего за такие деньги (покупал за 18к)
    Жестко пол не ототрет и углы ему даются очень сложно. В любом случае нужно раз в неделю самим мыть пол стоя раком )
    На 7/10 или 3,75 из 5

• Ганна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користувалась 2 неділі. Зберегла 2 карти. Тепер їх немає і створити нову не можу, пише замінити карту -думає і вона не з'являтися

Переваги:
    Вологе прибирання
    Недоліки:
    Не зберігає карти
  • костенко с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Всё добре, ми задоволені, не робот а умничка

Переваги:
    Працює, без перерви на перекур
    Недоліки:
    По лестнице не может
  • В'ячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Все заявлено виробником відповідає.
    Нам подобається результат.

Переваги:
    Гарно пилососить і гарно миє
    Недоліки:
    Не заливає сам водуі не миє ганчірку
    • Любов П***

Якою мовою працює? І яка мова у застосунку? Дякую ща відповідь

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не довго ми натішились покупкою цього чудо робота!Вартісь такого чуда не мала а пропрацював 5 днів і все.
    Звʼязатися з розеткою щоб надали якусь інформацію про сервіс дуже важко.
    Все що по інструкції було я зробила але намарно.

Переваги:
    Пилесосив і протирав підлогу з 10 балів на 6
    Недоліки:
    Перший недолік це то що рівено за 5днів вибив внутрішню помилку і перестав працювати

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Найкраще що придумало людство після пральної машинки. Найбільший плюс це те що він з вологим прибиранням. Це дійсно полегшило мені життя на 10000% . Якби повернути час назад , я б купила його знову. Рекомендую 100%.

Переваги:
    Я більше не мию підлогу
  • Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Просто вау. Найкраща покупка за півроку. В квартирі стало набагато чистіше (є мала дитина), а дружина стада щасливіша)

Переваги:
    Ціна, якісь
  • Павел З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже класний дружина задоволенна працює все як треба

Переваги:
    Швидкий та потужний
    Недоліки:
    тепер купляти мішки для сміття потрібно
  • Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Придбала цю диво техніку. Було цікаво спостерігати процес прибирання. Перше, що зробив робот - це побудував карту прибирання та поїхав прибирати. Швидко, відносно тихо, вологе прибирання, скид сміття в контейнер у мішок. Можна керувати через додаток. Швидке налаштування. Роботом задоволена.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже швидкий ,гарно прибирає ,легкий в налаштуванні ,корисний помічник!!!

Недоліки:
    Немає.
    • Леся Р***

Доброго дня. Робот робить вологе приберання? В описі немає фото ганчірки...

• Снежана М***

Свою роботу виконує

• Ольга Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Сам все робить, кожен ранок в мене чисто.

Переваги:
    Тихий, быстро, легко, зручно
    Недоліки:
    Не має
  • Задорожний Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

В мене така модель поламався за два місяці