Відгуки покупців про Чай Чайні шедеври з каркаде Королівський десерт 500 г

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500

Дякую за швидку доставку!
    Замовляю вже не вперше, якістю задоволена! Водій дуже чемний і привітний!

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 120

Чудовий чай

• Олег Р***

Приятний чай, понравился.

Переваги:
    С цветами жасмина
    Недоліки:
    не нашел
  • Світлана

Сподобався

• Аліна Ф***

• Міцність

Для мене забагато самого каркаде.

• Юлія

Дуже смачний чай!

• Світлана В***

У цього чаю якийсь не дуже приємний присмак. Хоча дуже люблю зелений чай з квітами жасмину і п'ю його вже років 30.

Переваги:
    Ціна невисока.
    Недоліки:
    Неприємний присмак.
  • Олена Я***

раджу до придбання

Переваги:
    смачний
    Недоліки:
    Немає.
  • Михаило

• Міцність

Смачний, якісний чай за розумну ціну.

Переваги:
    Смачний чай.
    Недоліки:
    Немає.
  • Володимир Р***

Зелений китайський чай приємно здивував: ніжний смак без гіркоти, легкий трав’янистий аромат. Після чаювання відчувається свіжість і бадьорість. Рекомендую.

• Галина Н***

Дуже смачний чай

Переваги:
    Швидко,смачно
    Недоліки:
    ---
  • Олена К***

Обожнюю зелений чай з жасмином!
    Король жасмину мій улюблений чай!!!

Переваги:
    Ніжний аромат жасмину, немає різкої гіркоти. Великий дуже порадувала ціна.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Антон Б***

• Міцність

Це, на мою думку, найкращій бленд у Чайних шедеврів - ароматний, насичений і в той самий час м'який, можна пити хоч так, хоч з цукром, з медом, з сиропами до кави.
    Не набридає, на відміну від усіляких там нахабних фруктів та інших бризок шампанського.

• Геннадій К***

• Міцність

Рекомендую всім поціновувачам фруктових та десертних чаїв. Чудовий варіант для сімейного чаювання або як подарунок.

Переваги:
    Насичений та трохи кислуватий смак, великі шматочки фруктів, яскраві пелюстки, немає пилу
  • Олександр М***
    • Загальне враження

Чай гарний але упаковка не відповідає дійсності. Мабуть почали економити.

• Коломиец Т***

Якісний , смачний чай .

• Тетяна С***

Дуууже смачний чай. Просто насолода.

• Тетяна С***

Смачний чай.

• Олена З***

Дякую за швидку доставку. Чай супер!

• Марина Ш***

Якісний чай. Рекомендую.

• Виктория Б***
  • Поліна Д***

Смачний жасміновий чай, один з кращих

Переваги:
    Не гірчить
  • Світлана К***

Гарний і смачний

Переваги:
    Є цілі квіточки жасмину
    Недоліки:
    Відсутні
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmakMriyi. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50

Очень вкусный чай!

• Людмила Б***

Дуже ароматний чай з кислинкою. Купую регулярно. Хто любить фруктові чаї, тому точно сподобається

Переваги:
    Смак, насичений колір та аромат, склад, ціна
  • Наталія Г***

Чай просто супер, ароматний. Я люблю такі чаї. Друже подібний до королівського десерту ловаре, а я його завжди купляла тільки він в пакетиках, а я хотіла на заварку і накінець найшла цей чай. Дуже задоволена.

Переваги:
    Вчасно доставили і вже розфасовано по сто грам в пакетики
  • Анастасия И***

Чай очень понравился, яркий аромат, насыщенный вкус. Даже муж (он - не любитель чая, так ещё и чая с кислинкой) попросил ещк чашечку))

Переваги:
    Аромат, цвет, вкус
    Недоліки:
    отсутствуют
  • Галина С***

Хороший чай

• Віктор К***

Чай смачний дуже сподобався

• Андрей Г***

Прекрасный продукт,спасибо,

• Алена

Уже ранее заказывали хороший вкуссныц чай советуем ,спасибо про зводителю и Розетке за своевременную доставку

Переваги:
    Ароматный ,вкуссныц ,насыщенный чай жасмином пахнет вкуссно.
    Недоліки:
    Нет пока.
  • Тетяна Б***

Яскравий і насичений смак.Для любителів смакувати нові ароматні чаї.

Переваги:
    Гарна упаковка
    Недоліки:
    Не виявила
  • Алена

Дякуемо за чудовий чаечик дуже смачний,дякуемо віробнику та Розетки за своєчасну доставку.

Переваги:
    Смачний та ароматний чаек.
    Недоліки:
    Нема.
  • Ольга П***

• Міцність

Чай смачний, насичений і ароматний. Думаю візму ще як закінчиться

Переваги:
    Гарно запакований, смачний
  • Аліна Ф***

• Міцність

Смачний чай, гарно заварюється, крупнолистовий, насичений. Модна кидати половину чайної ложки на чашку.
    Хотілося би пакування зробити екологічніше.

Переваги:
    Ароматний, смачний, крупнолистовий
    Недоліки:
    Пакування, дуже багато пластику
  • Денис В***

• Міцність

Доволі гарний чай за насиченим смаком та ароматом.