- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Гарна іграшка
- Переваги:
- Магазин написав в вайбер, а не дзвонив. Чудове, якісне і швидке обслуговування
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Мала рада, іграшка чудова
- Тетіана М***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую за яскраву іграшку,дуже сподобалося, велике дякую за своєчасну доставку,дякую величезне!!!
- Переваги:
- Яскрава, величезна, гарно пошита
- Недоліки:
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую, мої діти задоволені!!
- Алена Ф***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
- Геннадій Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Отличная игрушка, большая и мягкая
- Мар'яна Б***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Не рекомендую дану іграшку, суттєво відрізняється від фото, погана якість виконання.
- Недоліки:
- Неякісні шви: у перший день використання розійшовся шов на шиї та вусі, є зайві шматки матеріалу в різних місцях. Недостатньо наповнювача, особливо в голові.
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Абсолютна невідповідність зовнішньому вигляду,яке на замовленні і яке прийшло видає дивні звуки,а не звичайний звук м'якої іграшки..
- Переваги:
- Відсутні.
- Недоліки:
- Вказані у відгуку
- Кирило Л***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Дитині дуже сподобалась
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 95
Класна, мяка і приємна на дотик іграшка
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Замовляла подрузі на день народження - вона була у захваті від подарунку! Іграшка чудова!
- Переваги:
- Гарна, мʼяка та приємна на дотик іграшка.
- Недоліки:
- Приїхала трішки помʼята.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка повністю відповідає опису та фотографіям, дитина була дуже щаслива раджу продавця
- Наталья Щ***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка чудова, дуже сподобалась. Дякую за швидку доставку.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Якісна гарна іграшка
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка - топ! Я не очікувала, що він буде такий велитенський! Дуже швидка доставка! Рекомендую продавця!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion. Колір: Синій
Чудова, якісна іграшка. Доньці дуже сподобалася. Дякую.
- Переваги:
- Гарний, яскравий, якісний.
- Продавець KV Fashion
Дякуємо за покупку!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Чудова іграшка. Єдиний нюанс, швидко надірвалось вушко, зашили. Пройшло 4-5 місяців і досі радує дім
- Недоліки:
- Швидко надірвалось вушко
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Іграшка якісна!
- Недоліки:
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Купляла на подарунок і реакція каже сама за себе - "ух ти"))
Велика, м'яка і яскрава іграшка-обнімашка. Рекомендую!- Переваги:
- Велика і м'яка
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Класна іграшка!!! дякую
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 65
Дякую продавцю за чудовий товар. Донечка у захваті. Іграшка відповідає фото на 100 %. Насичений колір, гарно виглядає і повністю заповнена наповнювачем. Рекомендую
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Дуже сподобався
- Горбенко І***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Іграшка просто супер. Донька взахваті. Дякую.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Симпатичний Стіч. Добре набитий і приємний на дотик.
- Переваги:
- Гарно набитий, приємний на дотик
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Хороший стічик
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Дуже підставили мене. Замовив дівчині на 14 лютого як подарунок. Прийшло взагалі не таке як на фото. На фото він красивий, набитий, де навіть кожен пальчик виділяється, а прийшло якесь китайське низкосортне г.... Не розумію звідки тут такий рейтинг і відгуки хороші. Певно люди не знают як повинна іграшки виглядати, чи не бачать різниці.
- Недоліки:
- Мало наповнювача, вигляд взагалі не як на фото, весь в змоморшках. Навіть матеріал не такий як на фото.
- Виталий
Хорошо что зашел на отзывы посмотреть - спасибо, долго смеялся, аж до слёз, жестокая подстава конечно. После такого компенсацию надо за лечение детских нервов хD
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Все чудово! Рекомендую продавця
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Іграшка дуже велика)і крута) дякую все сподобалось...
- Переваги:
- ...
- Луньов В***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Дитині іграшка дуже сподобаляся.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 55
Дякую, іграшка дитині дуже сподобалась. Обслуговування чудове, відвантажили вчасно та швидко.
- Кравцов А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
....
- Переваги:
- Могли больше его набить ватой
- Давид М***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Гарна іграшка , чудова якість .
- Переваги:
- Гарний матеріал , велика іграшка .
- Недоліки:
- Була дірка на шву , біля руки .перевіряйте цілісність іграшки
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Великий, приємний і м'який, яскравий. Люблю цього персонажа і іграшка чудова. Рекомендую
- Переваги:
- М'який та яскравий
- Недоліки:
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Качество супер, доставка быстрая
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Синій. Висота іграшки: 45
Отличная игрушка, ребенок доволен :)
Быстрая доставка!- Переваги:
- Качество
- Неділько А***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Синій
Іграшка якісна, швидка доставка!
Дякуємо.