- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Отличное средство, въехали в съемную квартиру ковёр был в отвратительном состоянии, вот результат кусочка
- Переваги:
- Быстро и эффективно
- Недоліки:
- Быстро расходуется
- Емма С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
За лічені секунди повністю жовтий килим (я його чистила раніше, вода висохла жовтими розводами, та ще й діти косметику висипали - тіні для повік….) усе це вичистилось за лічені секунди. Пішла вся пляшка за раз, бо чистила увесь килим а не точково на плями.
Покупка вартує того. Замовляю зараз другу пляшку. Має бути у кожному домі. Застосування набагато зручніше за ваніш для килимів.- Переваги:
- Швидко видаляє плями, застосування прямо з пляшки, не треба ні тазів, ні додаткових щіток, не смердить.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар.
- Алдошина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Самое средство хорошее , нет запаха сильного и хорошо вычищает пятна и устраняет запахи , учитывая то, что в доме дети и животные .
Но щётка не практичная , очень быстро разлезлась . И за счёт того , что нет распылителя не экономно расходуется средство.- Переваги:
- Хорошо отмывает пятна, и устраняет запахи .
- Недоліки:
- Щётка разлезается быстро и нету распылителя, не экономный.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Зручний у використанні, добре вимиває килим від котячої сечі, запах не залишається
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Користуюсь цим засобом дуже давно.Працює на всі 200%.рекомендую.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
гарна якість, зручна щітка
- Переваги:
- якість
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Засіб прийшов не той, замовляла з тваринкою,а прийшло від плям на килимі.
- Переваги:
- Добре відчищає!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Килимок з коридору відчистило чудово, плями зникли не на 100÷, але результат мене задовольнив. Трохи запах неприємний є, але після провітрювання за годину вже не відчувається.
- Переваги:
- Наявність щітки, немає потреби у пилососі після чистки поверхні
- Недоліки:
- Запах
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Дивно читати негативні відгуки. В мене добре справився з плямами на світлому килимі. Ще й запах непоганий. Мені сподобався цей засіб.
- Переваги:
- Справився з плямами
- Недоліки:
- На багато не хватило.
- Лариса Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Легко почистила плями на килимі, кріслі і навіть на шпалерах. Задоволена
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Отличное средство для домашней уборки, рекомендую!!!
- Переваги:
- Быстро
- Недоліки:
- Не нашла
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Розглядав варіант здачі килима в хімчистку, але вирішив спочатку спробувати дешевший варіант з цим засобом. Щоправда килим був не дуже забруднений, домашніх тварин в квартирі ніколи не було, але засіб справився на відмінно. Тому якщо у вас лише місцями є забруднення спробуйте спочатку цей засіб, можливо результат вас також задовільнить і не прийдеться витрачатись на спеціалізовану чистку
- Переваги:
- Гарний засіб для очищення
- Таня т***
А при чем тут домашние животные? Люди пачкают ковры до состояния, когда просто пылесос не помогает. С животными проще, особенно с котами. Они в грязной обуви и не свежих носках не ходят.
- Маріанна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Придбав даний очисник, я не дуже сподівалася на результат, бо до нього використовували інші і вони не впоралися. Використала я його для очистки стільців в кухні (вони в мене молочного кольору і велюрові) всі пʼятна зійшли, дуже гарна щіточки, я б сказала - найкраща для таких цілей.
- Переваги:
- Щіточка, виводить плями.
- Недоліки:
- Не можна після використання закрити кришкою сам очисник, тобто потрібно бути обережним в кого діти.
- Валентин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Купую не перший засіб для чищення речей від цієї фірми, і продовжую бути вельми задоволеним якістю
- Переваги:
- Наявність насадки; якість очисної речовини
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Гарний засіб, не пошкодувала що купила, виконує свої функції добре. Дуже старі стійкі плями органічного походження в мене вивело частково, але більш нові прибрало, запах з покриттів нейтралізує одразу, килим одразу посвітлів, дуже добрий результат. раджу. Дуже зручний флакон, добре чистити.
- Переваги:
- Якість, запах, результат після чистки
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні, що поділились своїм враженням
- Юліана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Найкращий засіб для килимів
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- Віталій П***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Непоганий очисник. Працює. Зручна щіточка. Приваблива ціна
- Переваги:
- Працює
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- Нечаєва Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Гарний засіб, застарілий маркер з килима відтерся швидко. Має приємний запах. Оригінальною щіткою пробувала чистити, але вона має маленьку поверхню, тому просто наливаю засіб в миску і чищу великою щіткою
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук
- яна с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Купувала для чистки дивану, засіб справився
- Денис И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Удивительно, но работает! Расход большой, но оно хотя бы действует. Ни одно средство, которое использовалось до не срабатывало, а это отчистило даже застарелые пятна на ковре. Приобрету ещё, чтоб основательно пройтись по всему ковру. Запах химии, но лично для меня гораздо приятнее других средств, головной боли не вызвало.
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Супер! Химчистка не помогла, а эта штука реально вычистила место на ковре которое ранее облюбовал наш четырёхлапый друг.
- Переваги:
- Отлично работает!
- Недоліки:
- Их нет
- Людмила Т***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Средство просто находка для владельцев домашних животных! Посторонний запах устраняет на ура! После него ковры как из химчистки.
- Переваги:
- Идеально устраняет запах и грязь, простота в использовании
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Дуже класно очищує килим.
- Переваги:
- Сподобалось
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Очистил хорошо. Старый ковёр стал почти новым ))Большой расход и яркий запах химии.
- Переваги:
- Очистил ковёр на ура
- Недоліки:
- Большой расход
- ИнессаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Пытаюсь реанимировать свой ковёр. Расход большой, но результат есть. И это с застарелыми пятнами. Думаю, если свежее пятно, то проблем вообще не будет
- Переваги:
- Приятный запах, простой в использовании
- Недоліки:
- Большой расход
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Дієвий засіб ,цього об'єму хватило повністю почистити світлий килим 2х3 м з невеликими плямами. Рекомендую!
- Переваги:
- Об'єм та ефективність засобу
- Недоліки:
- Не побачила
- Тарановская Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Непоганий, але я очікувала більшого
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Гарно впорався з забрудненням на коврі. Раджу купувати
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Чудовий засіб
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Засіб працює ідеально, бархатні пуфи без зусиль відчистив до стану нових.
- Переваги:
- Дійсно очищує застарілі плями без зусиль
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Зі своєю задачею засіб справився дуже добре. Килим чистий, забруднення вивелися гарно. Рекомендую
- Переваги:
- Чудовий засіб
- Отморская М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Средство Мега крутое, очень экономное, хватило на 2 больших ковра, которые чистили полностью, без резкого запаха и хорошо смывается влажной тряпкой
- Переваги:
- Экономное , без запаха, работает быстро
- Недоліки:
- Мочалка и щетка недолговечны
- Найдёнова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Чудовий засіб, видаляє всі види забруднень, справляється навіть з старими забрудненнями та жовтими плямами від інших засобів
- Переваги:
- На відмінно видаляє забруднення
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Дуже сподобалося
- Переваги:
- Бистро діє
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Засіб дозволяє досконало відчистити навіть сильно забруднені килими, у т.ч. завдяки щітці, яка йде у комплекті; не залишає по собі запаху. Ціна не сама низька, але тієї кількості засобу, яка зазначена в інструкції, цілком вистачає для ефективного відчищення - тобто вистачить його на доволі тривалий термін. При цьому, щітку, яка йде у комплекті, можна використовувати і після вичерпання засобу - тобто виробнику можливо варто було б запропонувати покурцям також окремий контейнер без щітки.
- Переваги:
- Добре відчищає навіть дуже забруднені килими
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 650 мл
Засіб один з найкращих.Беру вже в шосте.Чудова ціна по акціі.Рекомендую.