Картка Rozetka

Відгуки покупців про Чай зелений байховий Strawberry Marshmallow Lovare Полуничний зефір Ловаре тубус 80г

Код:  420594876
Оцінка користувачів 4.78/5
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80

Замовила 3 різних чая Lovare, два з них - саме те, що я замовляла, але замість третього чаю "Lovare Полуничний зефір з ягодами, пелюстками квітів і ароматом суниці" мені прислали "Royal dessert", який я терпіти не можу. Додаю фото.

Замовлення сьогодні ввечері забирав з пункту Розетки чоловік і він не звернув увагу на те, що йому віддали не той чай. Я дуже засмучена і розчарована сервісом та уважністю робітників Розетки.

Я розумію, що треба було чоловіку уважно перевіряти замовлення перед отриманням і я вде провела з ним бесіду, але після роботи він поспішав, та й ми завжди довіряли Розетці.

Одразу написала у техпідтримку, де сказали, що можна цей чай повернути. Але при цьому потрібний чай, який я власне замовила, я отримати не можу. Оператор запропонував його знову замовити. Треба їхати, витрачати кошти та час, щоб відвезти в їх відділення цей непотріб, що мені надіслали. Потім чекати на повернення коштів. Потім знову замовити, знову чекати в надії, що нарешті я отримаю той чай, що замовила. Знову їхати, витрачати кошти на проїзд. Ну, так собі перспектива. Чому ОДРАЗУ не можна поміняти його на той чай, який я замовила???? Який сенс знову робити замовлення там, де не можуть один чай від іншого відрізнити та де немає жодних гарантій, що цього разу вони вже точно зроблять все, як треба? Чудовий сервіс у Розетки!

Переваги:
    Не змогла оцінити, бо підсунули інший чай
    Недоліки:
    Сервіс магазину

• Тетяна Л***

Чай супер. Знизила оцінку тільки через те, що чекала його більше ніж очікувала.

• Андрій К***

Смачний чай

• Ритуся Г***

Чай смачний

• Марія П***

Просто зелений чай на смак

Недоліки:
    Не такий ароматний як в пакетиках
  • Зоя Н***

Вкусный чай.

• Попович Е***

• Андрій С***

• Ирина Г***

Смачний чай з приємним ароматом

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SaVa-market. Загальна вага: 80

Коли пакунок приїхав, дно відвалювалось в середину, тому чай тримайте в пакеті. Чай дуже смачний, дякую

• Евгения С***

• Богдан

Чай сподобався. Рекомендую

Продукція Lovare одна з найкращих, що ми пробували. Дуже смачні чаї! Деколи бувають подарунки від компанії у вигляді ложок чи додаткових пакетиків чаю, що дуже приємно.

Переваги:
    смачний
    Недоліки:
    нема
    • Noctis L***

Подскажите как вы ложку получили? Очень хочется найти тоже.

• Галина О***

Чай дуже смачний і ароматний!

Переваги:
    Все сподобалось!
    Недоліки:
    Не має! Все добре!
  • Олеся П***

Чудовий чай

Переваги:
    Аромат
    Недоліки:
    Відсутні
  • Алексей Н***

Непоганий чай, мені сподобався. Але раніше якось було трішки більше шматочків суниці

• Наталія Р***

• Ирина Л***

Найкращий чай

• Ірина К***

• Міцність

Цей чай замовляю постійно. Задоволена якістю товаром

Переваги:
    Товар якісний. Відповідає опису.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина А***

Улюблений чай

• Ирина П***

Дуже швидка доставка,ще й дешевше ніж в магазинах

Переваги:
    Смачний
  • Виктор П***

• Віктор І***

Чай супер!Те,що чекав.

Переваги:
    Аромат,смак
  • Валентина К***

Смачний чай)

• Василь К***

Донька задоволена

• Валентин Ф***

хотілось би у майбутньому побачити цей чай у пакетах по 200 грам

Переваги:
    Смачний, добре очищена сировина
  • Вікторія М***

Дякую! Замовляла 3 тубуси різних чаїв Lovare ,швидко відправили. Упакування - супер. Хоч і таке не можливо було б побити,але запакували дуууже добре,навіть щоб вони один об один не бились. Чаї дуже смачні,дуже їх люблю,приємний аромат,шматочки фруктів,трояндочки,менше, ніж пів чайної ложечки потрібно на чашку. Щиро дякую!

Переваги:
    Смак,натуральність, швидкість відправки,упакування
    Недоліки:
    Немає!
  • Александр Т***

Очень вкусный чай, цена супер

• Олена С***

Дуже дуже смачний чай. Аромат та смак полунички- неперевершений. Перепробувала всі зелені чаї з різними наповнювачами. Всі смачні. Розгортаєься в великі листочки. Без гілочок.

Переваги:
    Зелений
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ірина

Чай очень нравится, не понравилась новая упаковка. Раньше было намного удобнее. Сейчас, когда открываешь, тянешь вверх с силой, когда закрываешь тоже с усилием пока выдавишь весь воздух

Переваги:
    Вкусный и ароматный чай
    Недоліки:
    Коробка не удобная. Открывается и закрывается с усилием.Но, возможно, кому то это и понравится. Вместо тренажёра для мышц :))
    Сделала побольше дырочек в донышке, стало легче и удобнее)
  • Нищименко Л***

Улюблений чай , солодкий, смак гарно виражений, дуже смачний

Переваги:
    Смак
  • Александр

Мне нравится.

Переваги:
    Вкусный.
  • Клементьева А***

• Міцність

Нормальный чай якщо пити один раз на добу не частіше

Переваги:
    Смачний ароматизатор
    Недоліки:
    Якщо випити багато то з'являється кашель
  • Илья Р***

Все супер

• Зинаида

Смачний та запашний чай. Завжди купую різні чаї цього бренду.

Переваги:
    Аромат, смак.