- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: SmakMriyi. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Насолоджуюсь чаєм!!
- Переваги:
- Натуральні складники.
- Недоліки:
- Не має
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Брали набор из разных вкусов. Очень понравился этот и купили упаковку. Пью без сахара и добавок, поэтому приятно пить
- Переваги:
- Вкусный
- Недоліки:
- Олеся У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Хороший зелёный чай, приятного аромата. Я не любитель зелёного чая, но этот покорил моё сердце своим сладковатым вкусом и удачным приятным запахом. Можно заварить достаточно крепким, если нужно.
- Переваги:
- Запах и вкус
- Недоліки:
- Никаких
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Любимый у ловаре.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Люблю чаї з Саусепом. Екзотичний смак.
Рекомендую для проби.
Але як каже прислів'я, треба пам'ятати: На колір і смак - товариш не всяк. - евгений в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Попробовал давным давно в подарочном ассорти, и с тех пор регулярно приобретаю именно этот чай именно фирмы Lovare, другие зеленые чаи с саусепом не могут с этим сравниться. Очень приятный крепкий вкус, хорошее послевкусие. чай из тех, что хороши и на завтрак, и вечером, и даже холодным. Рекомендую попробовать
- Переваги:
- Насыщенный вкус, терпкий, приятное послевкусие
- Недоліки:
- их нет. Если не считать что к нему очень привязываешься )
- Лебедева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Отличный чай, насыщенный вкус, удачная расфасовка - цена просто супер.
Мы его и дома пили, и в путешествия брали, и даже поделки из него делали)- Переваги:
- насыщенный вкус, удачная расфасовка
- Недоліки:
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний чай! Найкращий для мене. Рекомендую. Буду брати ще!
- Переваги:
- Чудовий запах саусепа
- Недоліки:
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Дуже подобається букет чаю, регулярно купую саме цей чай
- Переваги:
- Дуже подобається букет чаю, регулярно купую саме цей чай
- Недоліки:
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай просто супер! Взагалі не відрізнити від оригіналу Смак є запах також і колір.ЦІНА ТОП! Дуже люблю цей смак, буду купляти ще.
- Переваги:
- Хороша смак, низька ціна
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Класс!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Отличный насыщенный вкус!!!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
один з найулюбленіших
- Переваги:
- смачний
- Недоліки:
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Хороший чай. Прийшло вчасно. Ціна чудова
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не помітив
- Наталия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Подобається лінійка чаїв Lovаre. Зелений чай з саусепом не став виключенням. Ніжний приємний смак.
- Переваги:
- Ніжний приємний свіжий смак.
Зручне фасування
- Марк Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
смачний чай
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Вкусний чай.Купую не вперше.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Очень понравился, вкусный чай.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай очень вкусный, не химический
- Переваги:
- Очень люблю этот чай, чаи фирмы Lovare все вкусные.
- Недоліки:
- Не нашла
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Неодноразово купували такий же у тубі, тепер для зручності на роботі у пакетиках, дууууже смачний, рекомендую, люблю зелений , гарно запаковано, рекомендую
- Переваги:
- В пакетиках, смачний, зелений
- Недоліки:
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Мой любимый чай
- Денис Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай хороший! Lovare, на любой вкус и цвет. Радуют, натуральные составляющие! Отправка быстрая и удобная!
- Переваги:
- Много)
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Дуже подобається, ароматний і приємний
- Наталія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Мій улюблений чай
- Переваги:
- Смачний чай
- Недоліки:
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 2
Кто любит саусеп, точно оценит. Очень приятный вкус и запах.
- Переваги:
- Вкус и запах
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
рекомендую. за эти деньги отличный выбор!
- Переваги:
- тот же вкус, что и у рассыпного, насыщенный и приятный
- Недоліки:
- морально не готова была к упаковке пакетиков в запаянный целофан.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Зелёный чай
- Переваги:
- Вкусно
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Хороший букет.
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- АНДРЕЙВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
- Серёжа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Идеальное - сочетание!
достойное качество сырья, за эту цену! - Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
очень приятный зеленый чаек. выбрали из ,,подарочной,, коробки чаев - ассорти как самый вкусный)), теперь покупаем именно его.
рекомендую попробовать!
спасибо ,,Розетка,, за отличный сервис!- Переваги:
- приятный зеленый чай
- Недоліки:
ОЧЕНЬ вкусный чай! Мои вкусовые рецепторы в восторге :)
- Переваги:
- Лёгкий, приятное послевкусие
- Недоліки:
- Александра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай ароматный, приятный, радует, что пока не уменьшили вес (2 г), как многие производители.
Если в чашке оставить пакет дольше минут 10 - начинает горчить.
Нам нравится для разнообразия и не частого потребления - ок.- Переваги:
- Ароматный
- Недоліки:
- горчит
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Замечательный чай!
- Переваги:
- Для быстрого приготовления!
- Недоліки:
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Один из любимых чаев, всегда его покупаю,для меня важно что вкус не приедается!
- Переваги:
- Хороший вкус чая