Відгуки покупців про Чай фасований зелений ЧАЙНІ ШЕДЕВРИ 60г р НІЧ КЛЕОПАТРИ композиція на основі зеленого чаю

Оцінка користувачів 4.66/5
на основі 73 відгуки
  • Валерий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 120

Добрий наваристий чай.

• Аліна Ф***

• Міцність

Дуже смачний, хотілося би меншого використання ароматизаторів. Або додавати натуральні компоненти.

Переваги:
    Смак
  • Александр М***

Купуємо регулярно.
    Іноді комбінуємо з саусеп.

Переваги:
    Завжди смачний, гарна суміш, адекватна ціна
  • Наталія І***

Чай смачний,рекомендую.Доставка швидка..

Переваги:
    Ціна,смак.
    Недоліки:
    Не знаходжу.
  • Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Мені подобається

• Алексей П***

Класний, смачний, ароматний чай, рекомендую.

• Юлія П***

Дуже смачний чай

• Акімова О***

Смачний чай, купую тут не вперше.

• Стеценко А***

Дуже смачний та насичений. Неодноразово купую. Також подобаються "Чарльз Грей" та "1001 ніч". Рекомендую!

• Олександра Л***

Чай смачний, насичений. Але бажано чергувати з іншими смаками, бо швидко набридає.

• Надежда Я***

• Міцність

Гарний приємний на смак та запах. Багато квіточок що дуже єстетчино виглядає, коли заварюєш

• Ангеліна К***

Нам подобається. Постійно замовляємо. Смачний,приємний аромат.

• Юлия

Отличный чай. Заказываю уже не в первый раз. Отличная цена за 2 упаковки чая. Спасибо Розетке

Переваги:
    Вкус и цена
    Недоліки:
    Не нашла
  • Ігор О***

Подобається це чай. Завжди купую.

• Оксана Р***

Серед усього різноманіття чаїв багато років поспіль вибираю саме цей чай. Змішую його ще з одним різновидом зеленого чаю і заварюю суміш. Мені смачно.

Переваги:
    Це МІЙ чай, який я давно обрала.
    Недоліки:
    Недоліком є ціна, яка постійно зростає
  • Ірина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SmakMriyi. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Подобається, беру не вперше

Переваги:
    Цікавий
  • Попович Е***

Дуже смачний чай

• Надія

Гарний чай, для мене самий кращій з всіх чаїв цієї марки.

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Раніше було більше шматочків фруктов (ананаса та саусепу)
  • Соловей Е***

Вкусно!!!!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Вкусный зелёный чай. Покупкой довольна!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Рідко пишу відгуки, але тут не можу втриматись! Чай жахливий! Смак чаю не відчувається взагалі, є тільки гидкий хімічний аромат і відповідний смак! Не рекомендую!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Цей чай - це один суцільний недолік
  • Алина Ш***

Вкусный чай. Нам понравился

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60
    Переваги:
    Вкусныц
    Недоліки:
    Не видел
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Насыщенный аромат. Крупнолистовой, хорошо раскрывается. Я сочетаю с лимоном, мёдом- интересный получается вкус. Мне нравится его пить без сахара)
    Чай достоин внимания.

• Роман К***

• Міцність

До цього пив інші чаї з такою назвою. Але думав, що тут буде більш розкритий аромат. Це не так. На любителів.

Переваги:
    Ароматний
    Недоліки:
    Не такий аромат як я очікував
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Чаи этой фирмы беру не первый раз.
    Они очень вкусные)
    И аромат потрясающий!

• Аліна Ф***

• Міцність

Чай гарний, лист крупний, аромат насичений.
    Єдине що, хотілося би позбутися хімічного ароматизування.

• Олександр Г***

Чудовий смак

• Ольга Г***

• Міцність

Чай беру невперше. Дуже подобаеться.

Переваги:
    Смачний, ароматний.
  • Оксана М***

Добрий, якісний,ароматний

Недоліки:
    Не знайшла
  • Елена С***

Смачний чай

• Ольга Т***

• Міцність

Чай непоганий, але прям смачним назвати його не можу і більше не куплю. Забагато ароматизатору (хімозна така малинка в нос б'є, як в жуйках), а на смак вона десь віддалено відчувається, тому чай виходить не насичений, не ягідний, малиновим я б його не назвала. На задньому плані трошки яблуко і троянда відчуваються, є кислинка. Шматочків ананасу замало для смаку (зовні побачила лише кілька на пакет), бутонів троянди теж не бачу, лише пелюсточки окремі. Саме чайне листя більш-менш пристойне, витримує кілька заварок. Але в цілому суміш, як на мене, не дуже вдала, принаймні якщо очікуєш ягідний смак. Такі зелені чаї є, з полуницею, наприклад, багато класних сумішей

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Неймовірний аромат та смак.Дуже задоволена .Рекомендую.Потрібно трішечки насипати в чашку,листя гарно розкривається.

Переваги:
    Все неймовірно!
  • Лана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 60

Чай сподобався ... легкий приємний смак, немає химозного аромату... мені сподобався... буду брати ще

Переваги:
    Смак, ціна
    Недоліки:
    Незнайшла
  • Світлана

Мій улюблений чай

• Ольга С***

• Міцність

Беремо вже не перший раз. Претензій нема.

Переваги:
    Запах, аромат, ціна