- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Шо вы хотите от заварного кофе залитого кипятком? С зерен приготовленный в кофемашине отличается. Бред пишут что ерунда, зачем покупать если нравится свареный, ну пейте на здоровье, причем тут растворимый. Жигули не джип!
- Александр П***
Полностью с вами согласен.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Люди вы серьезно? Кофе в магазине лучше. Такое же самое как и везде. Из за ваших отзывов сомневался что это кофе. А там как ни странно обычный Якобс.
- Переваги:
- Кофе как кофе
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Этот кофе понравился, в отличие от рыночного "продукта".
- Переваги:
- Обновленная упаковка. Не фальсификат. Действительно насыщенный вкус и аромат как у молотого кофе.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Хороший кофе, очень вкусный. Не такой как в магазине, по моему мнению - лучше. Степень обжарки средняя. Страна изготовителя - Украина. Всё приехало целое, спасибо магазину Rozetka за качественный товар.
- Переваги:
- Идеальный осенний напиток. Классика жанра.
- Недоліки:
- Если брать без акции, то цена на мой взгляд дороговата.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Вітаю, спільнотою.
Купую цю каву не вперше. Пачку, придбану тут, ще не розкрила. Але можу залишити відгук:
1) щодо Розетка сервісу---дуже задоволена, цього разу все супер швидко і без помилок. Сплатила на сайті, отримувала довірена особа. Без проблем.
Що засмутило: комунікація з центром підтримки. У мене не спрацьовував бонус. Попросила допомоги....у відповідь хамство та бездіяльність. Впоралася сама, під вечір. Ганьба.
2) щодо смаку кави... Звісно, про смаки не сперечаються. Я споживаю розчинну дуже рідко. Надаю перевагу натуральному, на загал. З поваги до власної печінки;)))
Знову ж, я не любитель Робусти, надаю перевагу Арабіці та купажам. Відтак, з усіх видів розчинної кави ця, на мій погляд, найближче імітує натуральну. Крупне зерно, непоганий запах. А найбільше потішила акційна ціна.
Хоча.... натуральна була б вигіднішою. Однак я купувала розчинну навмисне, для "похідних і польових умов".
Висновок: дякую сайтові та продавцеві, рекомендую.- Переваги:
- Ціна, смак.
- Недоліки:
- Хамство Центру підтримки споживача!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Якобс монарх по классной цене
- Переваги:
- 1. Якобс монарх
2. Цена - Недоліки:
- само не варится и не прибегает в постельку
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Лучше чем я даже мог ожидать. Обычно я покупаю другое кофе, оно менее кислое, дешевле, хотя и отдает гарью. Купил Jacobs, потому что цена получалась 1г./1грн. Был удивлен, будто кто-то смешал лучшие вкусовые качества обеих фирм. Не кислит так сильно как с магазина, есть крепость и горчинка.
Заказал сразу еще 1 кг. Хочу заказать еще, про запас, но пока сдерживаюсь.- Переваги:
- объем, цена, вкус
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Ну тут без вариантов, если растворимый кофе - то только Jacobs. Соотношение цены и качества наилучшие. Лёгкая горчинка, вкус лично для нашей семьи самый лучший. Всегда качество и упаковки и самого продукта на высоте.
- Переваги:
- Вкус, упаковка, акционная цена.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дякую Розетці за акції з безкоштовною доставкою Укрпоштою. Під час війни, коли багато людей перемістилися до невеличких селищ, така АКЦІЯ БЕЗКОШТОВНОЇ ДОСТАВКИ САМЕ УКРПОШТОЮ Є НАДВАЖЛИВОЮ І ДУЖЕ ПОТРІБНОЮ! Не у всіх селах є Нова пошта, а до маленьких селищ, де не має відділення Укрпошти, приїздить раз на тиждень машина Пересувного поштового відділання Укрпошти і люди - тимчасово переміщені особи - можуть замовляти на Розетці та отримувати все необхідне для життя - починаючи з одягу, взуття, посуду, до всіх речей, необхідних для щоденного життя. Так що, подяка Розетці за таку життєво необхідну акцію!
- Переваги:
- З розчинних кав на кожний день добрий варіант. Ціна на Розетці дешевше ніж у звичайних магазинах
- Недоліки:
- не бачу
- Елліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Люблю этот кофе! Вкусный и с ярко выраженным ароматом
- Переваги:
- Вкус
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Растворимый Jacobs Monarch - кофе один из лучших! Вкус настоящий, богатый, насыщенный! Слышны и горчинка, и кислинка, есть также приятное послевкусие. После заварки на поверхности напитка образуется пенка и придаёт ему особенный аромат. Пить этот кофе одно удовольствие! Да, он не дешевый, но если по акции, то вполне и доступный. Попробовать стоит!
- Переваги:
- Богатый вкус.
- Недоліки:
- Дороговат.
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Taurus. Загальна вага: 1000
Запах
- Переваги:
- Смак
Інтенсивна
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Це кава. В магазинах продають щось більш схоже на смажений соняшник. А це кава. Важко, звичайно сказати, чи вона 100% кава, чи трохи соняшнику є, але в цілому вона схожа на натуральну трохи. І тиск піднімається :)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 300
смачна кава , нічого особливого , але смак кращий ніж у інших подібних продуктів з цієї категорії
- Переваги:
- приємний смак
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Сам не пью, покупаю бабушке. Она довольна.
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Воспользовался скидкой - приобрел данное кофе "Jacobs Monarch" по акции. Когда-то покупал, но не на "Розетке" и кофе очень понравилось. Поэтому, решил купить по скидке. Остался доволен - вкус такой же, как и у того, который покупал раньше в интернете. Товар пришел целый - я доволен. Спасибо!
- Переваги:
- Нравится, что на пакете есть замок, который позволяет герметично его закрывать. Что позволяет, запаху самого кофе, сохранятся долгое время. После выпитого кофе, остаётся приятное послевкусие во рту.
- Недоліки:
- Я не обнаружил, но каждому своё...
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кофе хороший, самый лучший из растворимых , цена идеальная
- Переваги:
- Цена качество
- Магалашвили Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Я пью этот кофе более 5 лет, а когда читаю коментарии просто нет слов.Писать о подделке просто смешно, но это дело каждого . Мнения оасходяться. А я кроме этого растворимого кофе перепробовала все. И покупаю только его. Мне нравиться, вкус, аромат и цена.
- Переваги:
- Цена, качествр
- Недоліки:
- Для меня их нет
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Хорошее соотношение цена и объем.
- Переваги:
- Цена и объем
- Киреєва Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Любима марка кофе всієї нашої сім'ї. Радію, що купила по акції аж 2 пачки. Дякую Розеточка за щедру акцію.
- Переваги:
- Акційна ціна, велика упаковка.
- Недоліки:
- Немає.
- Вадим Б***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Моя улюблена кава, приємний насичений та збалансований смак, в міру міцна, відчувається трохи кислуватий присмак, гарний аромат. Економна упаковка, вистачає на декілька місяців.
- Переваги:
- Приємний аромат
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Покупаю постоянно этот кофе, очень нравится.
- Переваги:
- отличный кофе
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Дякую Розетці за швидку доставку та високу якість товару.
- Переваги:
- кава дуже смачна, запашна.
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Купую не вперше. Кава дуже подобається членам родини. Приємно п'ється. Щоб підібрати собі свій смак, експерементував з кількістю в ложці. І помітив, що якщо каву наливати в горячу воду (як написано на пачці), то смак змінюється. Тому для себе, вибрав саме - горячу воду. Не окріп! А там уже на Ваш розсуд. З упевненістю можу сказати, якщо закінчиться ця пачка - куплю ще. Можливо є щось і краще, але мене вона повністю влаштовує.
- Переваги:
- Велика пачка. Приємний смак та післясмак у роті. Кава - розчинна.
- Недоліки:
- Не виявив. Єдине - піднялася ціна, на 200грн.
- Юрій Б***
Розчинну каву краще заливати гарячою водою (приблизно 85-90°C), а не окропом. Ось чому:
Збереження смаку: Якщо заливати каву окропом (100°C), це може призвести до спалювання ароматичних сполук, що зробить смак більш гірким і менш приємним.
Рівномірне розчинення: Гаряча вода (85-90°C) краще підходить для рівномірного розчинення кави, що дозволяє зберегти аромат і уникнути надмірної гіркоти.
Менша кислотність: Використання гарячої води дозволяє зменшити рівень кислотності кави, що робить її більш м'якою для шлунка.
Тому краще використовувати воду, яка трішки охолола після закипання (почекати 30-60 секунд після кипіння), щоб отримати кращий смак і аромат від розчинної кави.
- Галина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 170
АРОМАТНА, СМАЧНА, ВИСОКОЯКІСНА КАВА JACOBS. РОЗЕТКА, уже чотири роки поспіль допомагає, щоб ми змогли вдома насолодитися цим магічним напоєм. ДЯКУЄМО!
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Хочу кофемашину сильно, начинаю писать отзыв про кофе...пахнет, гарячий, вкусный, купил аж две пачки потому что в магазин ходить лень а на диване тыкая пальцем в телефон купить можно. Попил, взбодрило, думал раньше что реклама по телевизору это ерунда, не, правду говорят, там всегда одну правду. Про кофе значит...пока у меня нет кофемашины а если я сильно ее хочу то купил аж ДВЕ пачки, повторяюсь. Теще не дам, буду пить сам, тем более что бодрит и цена не дорого и если заказывать две пачки, люди а заказывайте сразу как я две пачки, то шанс увеличится ровно в двое как у меня. Но пока нет кофемашины то пейте этот и именно у этого продавца. Хорош зараза. Всем спасибо за внимание.
- Переваги:
- Много и сразу
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
это, наверное, лучший кофе из растворимых
- Переваги:
- хороший кофе
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава шедевр. Завжди купую багато. Продаю його у Львів під виглядом Львівської кави з колосальною націнкою і з будь-якими гаслами (ПОТУЖНА КАВА) - (КРУТА ІСТОРІЯ) - (ТАК ЗВАНА ЛЬВІВСЬКА КАВА) - (ТАК ЗВАНА КРАФТОВА ЛЬВІВСКА КАВА )
- Переваги:
- Суперська націнка – ніхто не може її відрізнити. А якщо і можуть то мені як то байдуже
- Недоліки:
- Рідкісні знижки
- Елена В***
Ну що тоді від інших чекати,як що ми один одного дурити будемо
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Лучший кофе по соотношению цена-качество, заказываю на Розетке уже много лет именно его и именно 500 гр
- Переваги:
- Вкус, аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава
- Переваги:
- Jacobs
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Завжди беру на розетці цю каву.Смачна.Приємно,що бувають знижки,бо стало дорого.
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за відгук
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Хороша кава. Пʼю тільки таку)
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
каждое кофе на любителя, но если вы любите JACOBS то советую
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Чудова кава
- Переваги:
- Гарна ціна, смачна кава, швидка доставка
- Вол М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачно!!!