- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Дуже смачна кава, травянистого присмаку невідчула, зате яскраво виражений пряний аромат і смак, помел доволі нерівномірний є прямо кусьмани. Обсмаження зараз темне і смак який притаманий даному типу кави є, перемаження немає. Приємний багатограний смак та стійкий аромат.
- Переваги:
- смак
- Недоліки:
- вага 200 грамів, нерівномірний помел
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Смак не відповідає ціновій категорії. Досить крупно помелена, смак - сильно обсмажена. В цілому мабуть це були непогані зерна, які пересмажили та крупно змололи. Але це як на мій смак:)
Добрий день, Андрію! Нам дуже шкода чути, що Вам не подобається дана кава. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Це не перша кава даного бренду, яку я пила, але перша настільки незрозумілої якості. Розчарована. Як вже і зазначалося в попередніх коментарях кава грубого помелу, при заварюванні в турці пінка не густа, як і сама кава. Вдруге точно не куплю.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Крупний помел
Добрий день, Ірино!
Нам прикро чути, що смак кави Starbucks Holiday Blend Вам не сподобався. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Хотіли б теж зазначити, що важливим є і процес приготування кави. При цьому важливо дотримуватись інструкцій, вказаних на упакуванні, адже лише тоді кава зможе повністю розкрити свій смак та аромат. Ви також можете експериментувати з додатками, такими як цукор, молоко, вершки. Сподіваємося, що Ви знайдете серед нашого асортименту напій, який смакуватиме Вам найкраще.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Низькосортний продукт. Грубозмелений, пересмажений та несмачний мотлох. Шкода витрачених коштів.
- Переваги:
- Не виявлені
- Недоліки:
- Цикорій або розчинна "галка" буде не менш смачнішою та ще й дешевшою
Добрий день, Сергію!
Все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Можливо, є різні партії даного товару і тому різняться відгуки- не знаю... Я придбала 2 упаковки цієї кави. Одну собі, а іншу - хотіла вкласти до подарунка. Спробувавши на смак-дарувати її не стала. Як вже було зазначено в інших коментарях- вона дуже крупного помелу, погано заварюється, незрозумілого ступеня обсмаження ("пересмаження"?) і просто несмачна/неароматна. Не думаю, що тут питання різності смаків, а швидше якості товару. Незадовільна оцінка.
- Переваги:
- Кава
- Недоліки:
- Неякісна
Добрий день, Юліє! Шкода, що смак кави Starbucks Holiday Blend Вам не сподобався. Але ми розуміємо також, що смакові вподобання у кожного індивідуальні. Хотіли б також додати, що спосіб приготування кави також впливає на її сприйняття. Для того, щоб смак та аромат кави розкрилися якнайкраще, важливо дотримуватись інструкцій, вказаних на упакуванні. Ви також можете експериментувати з додатками, такими як цукор, молоко, вершки. Сподіваємося, що Ви знайдете серед нашого асортименту напій, який смакуватиме Вам найкраще!
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Вкусный кофе
- Лесенкин Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Шо попало...
- Переваги:
- Недоліки:
- Все остальное
Добрий день!
Все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Смачна та ароматна кава відомого бренду. Рекомендую!
- Переваги:
- Смачна та ароматна кава
Смак
Багатий
Ступінь кислотності
Помірна
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Отличный товар, подчеркивает елитность
- Переваги:
- Фирма
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet. Загальна вага: 289
Очень вкусный кофе! Рекомендую
- Переваги:
- Аромат, качество
- Олександр Т***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Досить смачно виходить у френч пресі. Купуючи, звертав увагу на помел і рекомендації виробника. Тонких відтінків смаку я не відчув, але загалом вона трохи фруктова, без кислинки і трохи горілого смаку. Від середнього ступеню обжарки я очікував кращого. Загалом, цей імпортний продукт гірше ніж аналог в Україні від когось хто обсмажує і продає каву. Більше не куплю.
Добрий день, Олександре!
- ДанилоПродавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Хочу поділитися своїм досвідом для любителів кави. Рекомендую тим, хто готовий використовувати френч-прес - тільки так можна розкрити справжній смак. З мого досвіду, для турки не підходить, оскільки потрібен дрібний помол. Спробував у турці, але результат не вразив. Підсумовуючи, хороша кава вимагає ретельності, але з френч-пресом результат вартий зусиль.
- Переваги:
- Смачна та міцна кава.
- Недоліки:
- Особливе приготування.
- Микола В***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Сама погана кава , що я пробував в житті. Надаю фото ,в порівнянні до кольору розчинної кави, щоб побачити яке темне обсмаження та даже великий помел, при заварюванні рідина темна , але прозора . Не раджу
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже темне обсмаження та великий помел
Добрий день, Миколо! Шкода, що смак кави Starbucks Holiday Blend Вам не сподобався. Але ми розуміємо також, що смакові вподобання у кожного індивідуальні. Хотіли б також додати, що спосіб приготування кави також впливає на її сприйняття. Для того, щоб смак та аромат кави розкрилися якнайкраще, важливо дотримуватись інструкцій, вказаних на упакованні. Ви також можете експериментувати з додатками, такими як цукор, молоко, вершки. Сподіваємося, що Ви знайдете серед нашого асортименту напій, який смакуватиме Вам найкраще!
- Любов
взагалі-то не варто порівнювати сублімовану та скленеву каву. це як солодце й кисле. Кава смачна з ппиємним травʼяним (острогон) присмаком, середне обсмаження є також світле якшо таке не смакує також є шикарне темне, стврбакс завжди трішки робить темніше ніж інші але це не мінус в своєрідна родзинка і доя знаючою людини це логічно навіть
- Микола В***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 190
Це огидна погань ,це не кава, а відброси ,якась чорна перепалена субстанція та ще й дуже великого помелу ,при заварюванні рідина темна ,але прозора ,ненасичена ,це гірше , що я пробував в житті ,дешева кава Fort ,, це шедевр в порівнянні з цим . Не розумію , як фірма з таким ім'ям, випустила таке ,та ще й по ціні нормальної кави , це зневага до клієнтів
Добрий день, Миколо!
Нам шкода чути, що смак даної кави Starbucks не відповідає Вашим очікуванням. Та ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання. Ми завжди піклуємось про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.Та ми розуміємо, що у кожного є свої смакові вподобання та вже обрані фаворити. Хочемо теж додати, що при приготуванні кави Starbucks важливо дотримуватися інструкцій, вказаних на упаковці, адже це впливає на властивості та смак самого напою. Ми все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете напій, який Вам смакуватиме найкраще!
Дякуємо за те, що знайшли час та можливість поділитися своїм відгуком про нашу продукцію.