- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай у гарному пакуванні
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- ЛуанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Мой самый любимый чайный бренд Lovare. Данный чайный напиток отличается богатым составом из цветочных лепестков, ягод; приятным ароматом, насыщенным цветом. Приятно пить как горячим, так и охлаждённым ( в летнюю жару).
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай. Буду замовляти ще.
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Улюблений чай чоловіка
- Переваги:
- Смак відмінний
- Недоліки:
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний
- Тамила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Мой фаворитный бренд
- Оля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Користуюсь цим чаєм вже дуже давно, п'ю гарячим, теплим, а в літку холодним. Він мені дуже подобається, рекомендую
- Переваги:
- Насолоджуюсь цілий день і кожен день
- Недоліки:
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай,гарні шматочки фруктів
- Переваги:
- Аромат,смак,вкус..
Улюблений смачний чаек .
- Переваги:
- Смак,пакети для заварювання,красива упаковка
- Недоліки:
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
з усієї серії найнайсмачніший чай, улюблений у мого чоловіка вже другий рік п'є тільки його
- Переваги:
- дуже смачний
- Недоліки:
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Очень вкусный чай!) Теперь наш фаворит
- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Приятный вкус, удобно дозировать по пакетам
- Переваги:
- Цветочно-ягодный аромат и вкус очень насыщенный
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Очень вкусный!
- Мирослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Дякую, Розетко! Дуже гарний на вигляд та смак чай! Найкращий з фруктових, які я спробувала. У чаї є шматочки фруктів, і це особливо видно коли заварити у скляній чашці або чайничку. Колір чудовий, насичений. Аромат справжніх лісових ягід, але в той же час свіжий. Я випиваю дуже багато чаю, і від цього мені не стає погано, як від деяких інших. Смакує і з цукром, і з медом, і, що для мене важливо, з цукрозамінником (навіть зі стевією). Печії не викликає. Доставили чай вчасно, пакування ціле. Все чудово!
- Переваги:
- Все чудово! Колір, смак, пакування, вчасна доставка
- Недоліки:
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
ВКУСНО
- Алекандр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Очень хорошо
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Мне понравился, с приятной кислинкой.
Напоминает чай Каркаде. - Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Можливо тільки мені так, але через тиждень вживання цього чаю у мене зменшився апетит. До того ж чай дуже смачний.
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай
- Переваги:
- Смачний чай
- Марк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
На вкус как хороший ягодный компот.
- Переваги:
- Не содержит кофеин и имеет фруктовый букет
- Недоліки:
- нету
- Чудакова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
чай очень всем понравился и домашним и гостям!
- Переваги:
- очень вкусный чай с необычным ароматом
- Недоліки:
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний, приємний на смак чай. Зручно заварювати у пакетиках, що додаються як подарунок. Купуватиму ще)))
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Каріна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Непоганий чай, в комплекті пакунок з чайом та пакетики для заварювання.
- Переваги:
- Квітковий аромат
- Недоліки:
- Звісно, багато домішок
- Шуляк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Супер чай, вкусный, запах отличный
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
Чай очень вкусный, натуральный.
Листья розы хорошего качества, сушенные ягоды - также.
После этого чая нет изжоги.что крайне важно.
Рекомендую.
Спасибо огромное Розетке за скидки к праздникам, вы - самый классный магазин! - Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Дуже гарна упаковка. Ідеально на подарунок.
- Недоліки:
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший чай,отвлеклись от каждодневных чаёв.
- Переваги:
- Хороший запах,вкус,качественная упаковка .
- Недоліки:
- Нет.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Очень вкусный чай
- Переваги:
- Цена, вкус отличный
- Недоліки:
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Чудовий чай з лінійки Lovare, смак приємний, колір насичений червоний, аромат вишні та малини.
Але все ж таки, краще заварювати в заварнику, так він смачніший, а щще порадувала нова коробка, упаковка чаю.- Переваги:
- смак приємний, колір насичений
- ЕленаПродавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Этот чай очень ароматный. В состав входят действительно натуральные фрукты. Вкус очень нежный, ароматный, цвет насыщенный. Кто любит каркаде, однозначно рекомендую! Это мой самый любимый чай в линейке Lovare
- Переваги:
- Приятный вкус смородины с кислинкой.