- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Перший робот у сім'ї. Маю двох із сімейства кошачих, робота вони не бояться - гарний знак при роботі в турбо режимі. Миє посередньо, але брався для сухого прибирання поки дружина на роботі, а дитина у садочку. Прибирає на 4 , по куткам не дістає. Карту побудував з першого разу і я налаштував заборонені зони(щоб котячий лоток та їх миска на кухні не бігали по кімнаті), розподілив порядок прибирання по кімнатам, розпланував дні і години. Зручно! Порогів в мене не має тому які може брати бар'єри - не розповім. До речі, цятки (перепони) на карті - то котики бігали перед роботом. Кумедні, для них це дивина, як для москаля - унітаз.
- Переваги:
- Українська мова, ну дуже зручний застосунок, авто очистка після кожного прибирання, добре орієнтується.
- Недоліки:
- Після кожного прибирання просить помити тряпочку, а так більше не виявив. Шкода, що в комплекті лише 1 тряпочка.
- Представник бренду
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
Ми обов'язково врахуємо ваші побажання щодо комплектації пилотяга для подальшого покращення нашого асортименту.
У разі, якщо вас цікавлять роботи з функцією автоматичного миття та сушіння насадок, рекомендуємо звернути увагу на модель Dreame Bot L10 Prime.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо, перейшовши за посиланням: посилання
Приємного користування!
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Наш первый робот пылесос. Подготовка к работе по инструкции предельно простая.Загрузка приложения быстрая, настройки понятные ,главное соблюдать инструкции. На украинском инструкцию скачал в интернете. Разборка, чистка, сборка деталей удобная, пошагово описана в инструкции. Первую карту по квартире составил без проблем. Пылесосит хорошо без пробелов, в углах максимально где может достать. Четко объезжает препятствия и даже те которых раньше не было на карте. Влажную уборку делает неплохо,главное чаще включать паузу и снимать тряпку для полоскания. После уборки сам возвращается на док- станцию и автоматически очищает контейнер для сбора мусора. 35 кв.м. убирал 40 мин.,заряда потратил 14%. На порог 2см.залезает без проблем,колеса как у трактора. Работает тихо. Запасные комплекты деталей продаются на Розетке. Хороший аппарат. Остальное время покажет.
- Переваги:
- Много разных,интересных.
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- Представник бренду
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Женя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Читал я много инфы перед покупкой. Новости, форумы, отзывы, реально не хотелось купить робота, выложить до 20К, а потом расстроиться. Точно хотел сяомишного, потому что по отзывам это реально топ за свои деньги. Дрими тоже вроде как суббренд сяоми, работает с ми хом. Отзывы были хорошие как по функционалу, так и по качеству материалов и сборке. Его и купил. Впринципе в роботе есть весь стандартно-улучшенный функционал – сухая, влажная уборка, сила всасывания 4000 Па, несколько карт, настройки с телефона. Плюс конечно станция. За нее конечно переплачиваешь, НО это реально крутая штука в плане того, что вынимать, чистить, притирать, вставлять контейнер не надо. Убирает робот хорошо, все кто пишет, что роботы ковры не чистят – выбрасывайте этот пылесборник (я сейчас о ковре), чуда не ждите, реально большой ворс не потянет. Та и зачем.
Роботу 5, розетке 5, рекомендую.- Представник постачальника
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Нестор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Вартий кожної копійки, точно рекомендую.
Робот добре пилососить. Має зручні габарити і естетично виглядає. Функція миття не така як ви собі уявляєте і не така як вам би хотілося але всеодно добре що вона є. Головна перевага як на мене це навігація. Робот чудово орієнтується. Не застоягає не тупить і не їде на чужу територію когось там "освобождати" а тримається свого маршруту.
Увага: для власників приватних будинків зверніть увагу що можна додати лише 3 карти. Але якщо пороги у вас до 2 см. тоді все ок, бо робот зробить 2 кімнати як одну мапу.- Переваги:
- Навігація, зборка, батарея, габарити, тай і все інше.
- Саша Г***Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
На день народження зробив собі подарунок ось такий. Із плюсів: це по-перше якісне прибирання, по друге тепер в мене більше вільного часу. Із мінусів: не використовую вільний час, все одно ходжу по квартирі за пилососом і дивлюс що він робить. Він як живий))) Але якщо серьезно, то дуже крута річ. Не пожалкуєтє, впевнений 100%
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Мій перший робот-пилосос у житті. Довго вагалася купувати стандартний варіант чи взяти щось більш нове. Подруга купувала один з пилососів цього бренду та порекомендувала придивитися. І ось, цей білий красень тепер мій. Я не дуже розуміюся на всіх цих датчиках та функціях, але точно можу сказати, що прибирає він дуже і дуже якісно. Ну і окрема, хочу виділити базу, яка йде в комплекті - це скарб. Круто, що не потрібно викидати сміття після кожного прибирання.
- Переваги:
- Довгий час роботи, Потужність всмоктування, Дизайн, Наявність бази автовивантеження.
- Недоліки:
- Наявних не має.
- Представник бренду
Галина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
От якби він табуретки і стільці підіймав , йому б взагалі ціни не було!!!Працює мені подобається!
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Димитрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Мій перший пилосос
Не знаю як раніше жив
Хто сумнівається ,не сумнівайтесь сміливо купляйте і буде щастя
Про прибирання забув
Включив на роботі ,а в вечері прийшов в чисту квартиру
Самоочищення дає змогу забути про пилосос на місяць ,тому краще трохі доплатити за таку фішку- Переваги:
- Потужність
Зручність
Якість - Недоліки:
- Представник бренду
Димитрій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- АрсенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Чудовий робот-пилосос за свою ціну, якщо у вас реалістичні очікування і потреби.
- Карту будує швидко, проблем з картою не мав жодного разу.
- Прибирання за графіком також чудово працює.
- 36 квадратних метрів прибирає за 40 хвилин.
- Вологе прибирання тут — просто як приємна додаткова функція, але нічого сверхординарного очікувати точно не варто. А варіанти, які миють помітно краще, коштують на 10 000 більше.
- Заряду вистачає надовго. Враховуючи, що у мене деякі зони він прибирає декілька разів, я ніколи не бачив його нижче 50%, навіть коли всю квартиру проходить 2 рази. Я б сказав, що у мене витрачає десь 1% заряду на 2± квадратних метри.
- Так, по кутках він не дістає, але я не рахую це проблемою за цю ціну. Компенсує це тим, що залазить під дивани, ліжка... - місця, де я б не прибирав сам щотижня.- Переваги:
- Вказав в коментарі
- Недоліки:
- За цю ціну — немає
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Руслан П***Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Нещодавно я придбав цей робот-пилосос від Dreame, і радий, що це зробив! Потужність робота справді вражає, він здатен легко збирати будь-який бруд та сміття, при цьому в роботі дуже тихий на здивування. Заряду вистачає на 1-2 повноцінне прибирання квартири. Додаток також дуже зручний, дозволяє контролювати роботом з будь-якого місця. Загалом, я дуже задоволений своєю покупкою і дуже рекомендую усім, хто шукає надійного помічника у прибиранні)
Руслан, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Це мій перший робот. Оглянув ринок, подивився огляди і зрештою зупинився на цьому екземплярі. Швидко розібрались із мобільним застосунком, просканували кімнати і вперед! Щоденне прибирання тепер не проблема!
- Переваги:
- Дуже тихо працює. Зручний мобільний додаток з широкими можливостями. Українська мова. Станція самоочищення. Озвучує свої дії. Продовжує прибирання після паузи.
- Недоліки:
- Можливо хотілося б більший резервуар для води, адже на площі десь до 50 м.кв. на інтенсивному режимі прибирання і максимальному зволоженні вода закінчилась трохи раніше
- Представник бренду
Віталій, добрий день! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з більшим резервуаром для води, рекомендуємо звернути увагу на модель Dreame Bot L10s Pro Gen2, у якого корисний обсяг складає 300 мілілітрів.
Ознайомитись детальніше можливо, перейшовши за посиланням: посилання
Приємного користування!
- Егор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Своих денег - точно стоит! Очень порадовали встроенные датчики, они не “тупят” и корректно отрабатывают во время работы. До первой уборки ковров, думал, что это просто маркетинговая фишка, но поменял свое мнение сразу же после первого использования. Ковер со средним ворсом убирает даже не напрягаясь, мусора совсем не остается. Ну и финалочка, база автовыгрузки. С таким “заряженным” комплектом про обслуживание самого робота можно вспоминать раз в месяц.
- Представник бренду
Єгор, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Жека Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Привіт.
Перший досвід з роботом-пилососом. Вже місяць користуюсь і я в захваті.
По розкладу запускається двічі на день. З дому пропала вся пилюка і шерсть від мейнкуна. Проходить всю площу (~75кв) за 45 хвилин, нічого за собою не лишає.
Окремо зацінив самоочищення, думаю без неї не варто брати такі пилососи, тому що вложений контейнер досить малий і прийшлось би після кожного проходу його витрушувати. А так він приїхав, сам скинув все у мішок і знову чистий.- Переваги:
- Залазить в трудноступні місця, сам очищається.
- Недоліки:
- Ціна на аксесуари не радує.
- Валерій Д***
підкажіть чи можна вибрати українську озвучку пилососа?
Валерій, доброго дня! Модель Dreame D10 Plus не має українську мову голосового звіту.
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Умная вещь, легко справляется со сложной планировкой помещения, и выбирается даже из сложных мест - не застряет в ножках компьютерных кресел, под диваном, пазах и т.д. Мешают только провода на полу - но об этом указано в инструкции. Есть поддержка многоуровневых помещений (многоэтажных) кому это актуально, пока правда в бета-версии. Жалею что не купил его раньше.
- Переваги:
- Сам очищается, легко управлять с телефона, качественная уборка
- Недоліки:
- Не умеет разогревать еду и привозить за рабочее место
Павло, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Робот дійсно класний! Обирала варіант, щоб був зі станцією, яка висмоктує з нього сміття. Для мене це великий плюс до робота, адже паритись з його очищенням не дуже хотілось. А так собі поїхав, прибрав, сам сміття згрузив і все.
Що по факту – карту будує, з додатком Мі Хом проблем ніяких не було, там все чітко. Прибирає на підлозі і килимах добре, я обирала робота з немаленькою потужністю, тут 4000 Па якраз нормально. Є вологе прибирання, ним часто користуюсь, адже дихати в квартирі реально стає легше. Єдине що, ганчірку треба мити самостійно, але є вже й роботи, що миють їх самі, але ціна там космос.- Переваги:
- Задоволена, рекомендую, дякую улюбленій Розетці
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Перше враження було - чого в нього одна бокова щітка?! Але на результат, як виявилося це не впливає - він рухається так, що збирає весь бруд. В стіни не врізається - сповільнюється перед нею, обережно зупиняється і розгортається. Під стільцями не застрягає, але трохи довго там прибирає, поки об'їде всі ніжки. Думаю, що краще все ж перед прибиранням стільці піднімати - швидше закінчить.
- Переваги:
- будує карту, гарно прибирає, робить вологе прибирання, не треба бруднити руки об контейнер
- Недоліки:
- як на мене, трохи повільно прибирається, не миє підлогу, а просто зволожує її
Дмитро, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
Таки китайчики своє діло знають, пилотяг бомбезний. Коли дружина запропонувала купити я поставився скептично, але дарма. Поки я посьорбую чарівну воду яку зробив мій дідусь то Джоні (а так ми його назвали) працює в поті чола, і робить це дуже якісно я вам скажу. Додаток чудовий та простий у використанні. Джоні за майже рік служби ні разу не заглючив і не губився. Якісна збірка без дешевого пластику. Підключення до вайфаю стабільне і за весь час ніколи не переривалося (хіба коли я забув заплатити за інтернет).
А от функція мийки не дуже. Логічно це ж пилотяг, а не швабра, але просто що б Ви знали воно не так на практиці, як здається.
Єдине за що я трішечки жалію, це те що взяв модель з окремим мішком в самій станції. Це класно і все таке, але ну мені ж не важко витрясти вбудований резервуар самому. А так через розміри воно мені не влазить під ліжко. Та й за ціною є різниця. Тому зважте якщо ще комусь це важливо.- Переваги:
- Багатофункціональний, якісний, шикарний додаток і просто гарний продукт.
- Недоліки:
- Не маю жодних.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Ілона А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Користуюсь тиждень. Я навіть не очікувала, що робот може дійсно добре прибирати. Відносилася скептично, але подруга гарно його прорекламувала)
Тож, він дійсно прибирає і повертатися додому стало приємніше. Також він мотивує завжди збирати речі перед прибиранням, бо він може застрягнути намотавши шнурок взуття на щітку. Не сподобалось те, що додаток не має української мови, спочатку обрала англійську, а потім дізналася в підтримці, що Dreame має власний офіційний додаток Dreame Home з підтримкою української. Цей другий додаток навіть більш красивий.- Недоліки:
- додаток Mi Home не має підтримки української, довелося розібратися з Dreame Home
Ілона, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Супер головне попіднімати іграшки по хаті ну і кабеля носки і т.д.
- Представник бренду
Іван, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Геннадій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Чудовий, розумний помічник.
- Переваги:
- Чисто прибирає, з функцією вологого прибирання, не дуже гучний, батарея великої ємності і багато іншого, ще не все випробували.
- Недоліки:
- Висока ціна (скоріш за все, просто мала зарплата, а він своїх грошей коштує)
- Представник бренду
Геннадій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Чудово підтримує чистоту, добре орієнтується у квартирі, швидко зробив собі мапу і постійно її модифікує, якщо є якісь нові предмети. Із цікавого- сонце світило на дзеркало і він намалював ще одну кімнату(просто відображення), але потім себе виправив. Користуючь додатком mi home. Єдине- зараз дивлюся у сторону тої версії робота, де воду доливати у станцію, бо тут резервуар для води у самому бублику і він маленький, доводиться кожного дня доливати воду. Щодо чистоти, то поставив щоденне прибирання і ганчірка вже чиста, просто доливаю воду.
- Представник бренду
Сергій, добрий день! Ми вдячні вам за розгорнутий відгук.
Приємного користування!
- Катерина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Купувала робот, а по суті отримала повноцінного автономного помічника. Завантажила додаток, прочитала інструкцію і вже через півгодини раділа, як дитина, моєму новому співмешканцю.
- Переваги:
- Крутий дизайн, висока потужність, тривала автономність.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Представник бренду
Катерина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Второй мой робот пылесос, до этого был rowenta, из-за того что ровента постоянно застревал во всех порожках и на коврах, решил поменять, плюс dreame имеет базу с мусором что очень удобно
Так же очень, удобно что не нужно поднимать и переворачивать робот что бы вытащить бак с водой и тряпку, в отличии от моего предыдущего, что ооочень удобно
В целом, покупкой доволен- Переваги:
- Не застрянет, хорошая всасывающая сила
- Недоліки:
- Долгая уборка
- Илья Н***
Какой у вас Rowenta был? У меня просто 75 хочу его поменять.
Артем, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
За эти деньги роботом доволен. Работет чарез Mi Home, что очень удобно, т.к уже есть несколько гаджетов из их экосистемы. Карту сторит, комнаты можно отмечать, запретные зоны, на одном заряде 2 раза убирает квыартиру и ещё остается.
- Недоліки:
- Анатолій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
За свою ціну один із найкращих варіантів. Брав його для щотижневого пробирання в квартирі, зі своєю функцією справляється. Вологе прибирання мені сподобалось, протирає ламінат без проблем з мінімальною подачею води (що для ламінату супер)
- Переваги:
- Економія часу, хороше прибирання, мінімальне втручання в роботу
- Недоліки:
- Заїхав в максимально вузьке місце і не зміг розвернутися, щоб виїхати (задом не вміє рухатись, але попросить допомоги). Маленький вхідний коврик потягнув за собою по всьому коридору :D
- Представник бренду
Анатолій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Завдяки датчику LiDAR та вдосконаленій технології Pathfinder модель Dreame Bot D10 Plus Gen 2 може створювати актуальну карту простору та обирати оптимальний маршрут, уникаючи перешкод навіть у приміщеннях з обмеженим простором. Щоб запобігти застряганням у вузьких місцях, ми радимо встановити віртуальну стіну, а перед використанням - прибрати з підлоги всі незакріплені або небезпечні предмети на шляху очищення. Це допоможе уникнути подібних складнощів в роботі та забезпечити максимальну ефективність пилотяга.
Користуйтесь із задоволенням!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Дуже сподобався пилосос! Підключився до wifi без особливих проблем. Треба тільки перезагрузити пилосос нажавши на дві кнопки одночасно. Тоді він дуже швидко сканує мережу. Перший вихід агрегату будує карту помешкання. Перший раз треба трошки за ним походити: додати віртуальні стіни, якщо треба, запретні зони (це все необхідно для прискореної роботи). І далі починається полегшення особистого життя. Вибираєш, що потрібно зробити, та помічник виконує все чітко. Повертається на станцію, вигружає сміття. Трибирає дуже добре. Однієї щіточки достатньо. Вона потрібна тільки для кутів та біля плинтусів. Під час прибирання нічого не пропускає. Дуже зручно, коли трохи щось забруднилося, а прибирання все зроблено. Визначаєшь зону забруднення у застосунку. Сам приїжджає, прибирає та повертається на станцію. Дуже зручно, особливо, коли є діти!
Додаток для управління достаньо функціональний, всі необхідні вимоги враховано.- Переваги:
- Будує чітку карту, добре прибирає, пояснює на вибраній мові свої дії, швидкий, добра сила всмоктування (автоматично підсилюється на килимах), автоматична вигрузка сміття (місяць не турбуєшся).
- Недоліки:
- Після кожної кімнати треба промити ганчірку. Але ця функція значно збількує вартість та не варто воно того.
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Жена часто жаловолась на то, что не успевает делать уборки. Приобрел пылесос для подарка жене на её День Рождения. Подарок пооучился очень классным. Жена не вероятно довольна. Настройка приложения DreameHome заняла несколько минут. Потрм пылесос пошёл изучать квартиру, перед этим мы максимально освободили ему пространство. После изучения он выстроил карту квартиры и принялся ща уборку. По окончанию он заезжает на док-станцию, осуществляет очистку в установленый мешок и заряжается. В программном обеспечении можно выставить регулярные уборки как каждый день в конкретное время, так и настроить персональные дни с разной цикличностью. В общем девайс зачётный, качественый, и функциональный. Рекомендую всем
Сергій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Ресоендую. Годная вещь для каждодневной уборки
- Переваги:
- Хорошо сосет
- Недоліки:
- Не умеет готовить
- Представник бренду
Антоне, доброго дня! Дякуємо за вибір нашого бренду.
На сторінці dreame_ua в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою з будь-яких питань.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Дуже задоволений покупкою. Шукав саме таку модель, щоб мінімізувати контакт із пилом, і станція самоочищення тут справляється на всі 100%. Окремий плюс виробнику за комплектацію — у коробці вже був запасний мішок для бази, тож на перший час розхідників точно вистачить.
Прибирає робот якісно. Добре проходить по всіх кімнатах. Приємно здивувала прохідність: він спокійно переїжджає через досить високий поріг (навіть трохи більший за 2 см), що для багатьох роботів проблема.
З нюансів — функція автоматичного підсилення на килимах працює не завжди коректно, іноді вмикається не одразу. Проте загалом на якість прибирання це сильно не впливає.
Вологе прибирання — чудовий бонус для щоденної підтримки чистоти. Додаток працює стабільно, карту квартири побудував дуже швидко та точно.- Переваги:
- Станція самоочищення - це головний плюс, забуваєш про сміття надовго. Потужне всмоктування, добре чистить килими, не "тупить" з навігацією, зручний додаток.
- Недоліки:
- Суттєвих мінусів за цю ціну не знайшов.
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Тестую вже 2 дні, дуже задоволена! В будинку з котом і маленькою дитиною це незамінний помічник, дуже полегшує побут. У режимі вологого прибирання чисто злегка зволожує підлогу, не миє.
- Переваги:
- Працює тихо і якісно, стильно виглядає, підтримує українську мову, легкий у керуванні.
- Недоліки:
- Поки що не було виявлено.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Я в захваті, довго думала-порівнювала, обирала. Зупинилась на цій моделі, і я тепер хочу порадити його усім усім! Тільки тепер дуже шкодую, що вирішила «зекономити» і не взяла модель L10 ULTRA
Тепер думаю про те, чи можна його обміняти з доплатою
Бо тепер довіряю повністю фірмі і думаю як покращити собі життя ще більше- Переваги:
- Підлога ніколи не була така чиста, на килими залазить навіть високі
- Недоліки:
- Що пошкодувала грошей і не взяла одразу дорожчу модель з автомиттям
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Дуже подобається, не можу натішитися , купила собі подарунок на день народження, це просто тепер купа вільного часу
- Переваги:
- Пилососить коври не треба прибирати легко на них заїжджає
- Представник бренду
Ольга, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Вже користуємося декілька місяців, дуже подобається пилосос. Інтуїтивно зрозумілий додаток, справиться навіть дитина. Але один недолік, перестав працювати контейнер для вологого прибирання, скоріш за все вода потрапила, куди не мала потрапити, сам пилосос не видає помилку.
- Переваги:
- зручний у використанні, якісний
- Представник бренду
Павло, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину виникнення заявленої несправності. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою.
Для вирішення описаної ситуації, ми рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посиланняНаші менеджери із задоволенням вам допоможуть
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Це в мене перший робот і він мені сподобався . Найголовніше те що він бачить перешкоди і вимальовує карти (прибирає навіть під ліжком)
Дуже зручний у використані, син 12 років за 5 хв. з усім розібрався і налаштував...
Користуємся 7 днів кожного дня він працює і зручно телефон що він сам себе чистить..- Переваги:
- Зручно , автономно
- Недоліки:
- Покищо немає
- Представник бренду
Надія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Пилосос суперовий. Підмітає, миє. Трохи погралася з налаштуваннями, бо є пороги у квартирі. Але тепер все ок!)
- Представник бренду
Марина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024. Колір виробу: Білий
Купували мамі на день народження. Не з першого разу чомусь додумався що підключається він в інший додаток (не в мі хоум від сяомі), але потім розібрався. Все підключилось та запрацювало.
- Переваги:
- Сам себе чистить, сам регулює кількість води що подається на ганчірку. Ціна.
- Недоліки:
- За таку ціну нема. лише те що треба ставити окремий додаток, а не підключається в мі хоум.
- Представник бренду
Антон, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.