Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Тример садовий електричний Mächtz MEB-1900, мотокоса для саду 1900Вт

Є в наявності

3.8/5
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Микола Н***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Кріплення для захисного погано закріплене, прийшлося резинку підкладати, щоб кожух під час косіння не бовтався. Відрізний ніж своїм гострим кутом постійно за все чіпляється і мішає нормально працювати, а так все ОК.

Переваги:
    Ціна, потужний
    Недоліки:
    Відрізний ніж волосіні дуже невдало зроблений
    • Продавець  PS.tools

Дякуємо за ваш відгук та детальний зворотний зв'язок!

Раді, що ви оцінили потужність тримера Mächtz MEB-1900 та його доступну ціну. Водночас перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися під час збірки та експлуатації.

Дякуємо за ваш конструктив та винахідливість. Ми обов'язково передамо вашу зауваження щодо фіксації захисного кожуха та форми відрізного ножа до нашого конструкторського відділу — це допоможе нам удосконалити модель та зробити її користування зручнішим у майбутньому.

Якщо у вас виникнуть питання щодо експлуатації або знадобиться допомога, звертайтеся до нашої служби підтримки. Бажаємо легкої та ефективної роботи!

• Микола Л***

Задоволений

Переваги:
    Гарна техника
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  PS.tools

Вітаємо! Дякуємо за покупку та ваш відгук. Нам дуже приємно, що електричний тример Mächtz MEB-1900 виправдав ваші очікування, і ви задоволені технікою. Нехай він служить вам довго та допомагає підтримувати сад у чудовому стані!

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Пройшло більше місяці, як повернув товар. Гроші ще не повернули.

Недоліки:
    Повівся на нібито німецкий бренд. З"єднення штанги дуже слабеньке в чому переконався, коли купив справжній німецький бренд. Мав місце заводський брак.
  • Валерий С***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Чудова електро коса. Дуже задоволений.

Переваги:
    Достатньо потужна
    • Продавець  PS.tools

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Бажаємо успішного користування!

• оксана т***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Сразу после получения собрали, отработали. Работает на отлично, даже больше. Мне показалась очень даже мощной. Косить густую траву (мне для этой цели) будет быстро и качественно. Комплектующие материалы качественные. Продавец - это мастер своего дела, обговорили доставку, также предложил запасную леску! А она пригодится точно! Талон о гарантии товара заполнен письменно ручкой, поставленна печать продавца.

Переваги:
    Качество, и думаю не на год.
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Продавець  PS.tools

Вітаємо, Оксано! Раді, що техніка Mächtz припала Вам до душі. Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PS.tools

Придбавши тример, виявив що на захисному кожуху в одній із зажимних гайок відсутня різьба, що унеможливлювало експлуатацію апарату. Після звернення по вказаних телефонах, кожух по гарантії був замінений. Пошта була теж оплачена в дві сторони продавцем. Ну почекав три дня, що дає підставу довіряти даному продавцю і мати з ним справу. Всім удачі і приємної праці.

Переваги:
    Потужний, збалансований, зручний в користуванні
    Недоліки:
    Після двох разів (по 40 хв) експлуатації, ще не виявив
    • Продавець  PS.tools

Добрий день, Олексію! Щиро вдячні Вам за відгук! Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашого сервісу, та Вашу довіру. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!