- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Купляла саме для очистки швів на плитці. Це магія)) Нанесла, почекала 5 секунд, чуханула пару раз щіточкою і змила. Після висихання шви як нові))
Єдине його запах)) наче в пляшку помістили цілий завод господарського мила:D але десь через пів години після миття чистою водою запах проходить. Додаю фото після і до.- Переваги:
- Чистить без зусиль
- Недоліки:
- Різкуватий запах мила
- Таиса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
У кого є діти точно оцінять))) плями від фарби виводить ідеально, та і шкарпетки тепер перестала прати вручну перед машинкою. Запшикую пляму і даю їй полежати, шкарпетки можу навіть після того як дитина зняла попшикати і декілька днів до прання вони лежать. І потім звичайне прання. Біле стає білосніжним, а кольорові речі не линяють. Запах специфічний, але не критично. Якщо використовувати для кухні чи ванної кімнати, то також треба дати трохи часу і засіб ідеально працює!
- Переваги:
- Чудовий засіб
- Недоліки:
- Не помітила
- Давыдова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Средство просто бомба!! С его помощью отстирала даже на белых вещах следы от дезодоранта , старые жирные пятна и многое другое. Рекомендую !
- Марина Ц***Відгук від покупця. Продавець: КлінОК. Об'єм 1 шт: 600 мл
Супер засіб. Максимально універсальний.
Відпирає навіть фарбу чи фломастер на кольоровому та білому одязі.
Замовляйте зразу 2 пляшки, бо вас вже буде не зупинити- Переваги:
- Одні переваги. Дієвий засіб.
- Недоліки:
- Стійкий запах залишає на одязі, після прання залишається.
- Валерия П***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Купила одразу 3 штуки. Неперевершено відмиває поверхні в кухні, синій колір при виробництві вина, жовті пахви у футболок, словом універсальний засіб!
- Переваги:
- Має широкий спектр застосування
- Недоліки:
- Швидко закінчується, бо викликає бажання вимити все навколо. Трохи ядрьоно пахне.
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Видела эти средства давно, но воспользовалась только сейчас, а зря. Реально хорошее чистящее и пятновыводящее средство! Любые ежедневные загрязнения на кухне можно сразу убрать, хорошо протирать фасады кухни (у меня белые крашеные, поэтому раз в пару недель прохожусь этим средством и кухня чистая). В ванной тоже пользуюсь, быстро привести в порядок умывалтнык или ванную - от мыльного налёта избавляет на ура. Очень выручает перед стиркой, особенно детских вещей - носочки больше предварительно не застирываю, просто брызгаю этим средством и отправляю в стиральную машину, достаю чистые и свежие Но самое главное это запах, лично мне очень нравится Единственный минус - быстрый расход и соответственно цена. Но я готова мириться с этими минусами ради плюсов!
- Переваги:
- Хорошо очищает и обезжиривает, универсальное средство, обожаю запах всей серии
- Недоліки:
- Цена и расход
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Об'єм 1 шт: 600 мл
Прекрасное универсальное средство, и запах мне нравиться, мою им все: линолеум на кухне, унитаз, ванную, белую и не только обувь, белые футбол очки в районе подмышек перед стиркой, белые носочки, подоконники, кухню, незаменимое средство в доме
- Переваги:
- Только достоинства
- Іванна Т***
Як ви використовуєте засіб щоб видалити плями на речах ?
- Інна К***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Користуюсь засобом вже дуже давно. Все подобається. Відмила диван ним. На фото темне зверху те що було і знизу те що стало. Щодо запаху, рекомендую брати лимон, з жовтою кришечкою, не воняє)))
- Переваги:
- Гарно чистить, користуюсь декілька років
- Недоліки:
- Різкий запах (крім серії 'лимон')
- Tsiolek O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Перепробовала очень много средств, но очень понравился этот. Почти без запаха, идеально отмывает не сильно въевшийся жир, работает как пятновыводитель на вещах, качественный распылитель (у многих перестает работать, приходиться переливать в другие емкости). Но не для пригоревшего жира...Для этих целей-только Средство для удаления жира и сажи Sano Forte .
- Переваги:
- почти без запаха, идеально отмывает не сильно въевшийся жир, работает как пятновыводитель на вещах.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене
Перший відгук і перше враження було не дуже позитивним. Але після певного часу використання дещо поміняла
свою думку і ради справедливості хочу додати, що засіб дуже добре видаляє жирні плями, не шкодить і не змінює колір навіть на делікатних тканинах. Брудні , жирні плями однаково ефективно зникають як на кухонних рушниках, так і на джинсах, штанях чи на шовку. В принципі ,з більшістю видів забруднень справляється, хоча з вапняним нальотом не дуже. Мінус- досить великий розхід при серйозному прибиранні і все- таки різкуватий запах, який зникає , але не відразу. Мені здається, що видаляє плями навіть краще, ніж плямовивідник цієі ж марки. Тому купила знову . - ІринаВідгук від покупця. Продавець: TytShop. Об'єм 1 шт: 600 мл
Миє все!!!
- Переваги:
- Легко усуває забруднення
- Недоліки:
- Починаєш з ним мити, то вже не зупинитися
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Найкращий миючий засіб,завжди беру лимон
- Валерия Д***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Очень хороший очиститель. Довольна
- Недоліки:
- Старый жир не отмывает
- ALEX L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
отмывает все, немного воняет но потом нормально пахнет, работать только в перчатках
- Переваги:
- отмывает все
- Недоліки:
- немного воняет
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Гарно відмиває застарілий жир, не встиг на нести вже можна протирати
- Переваги:
- Ціна, якість
- Тетяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Використовую на одязі, дуже легко наносити, плями і бруд виводить. Особливо зручно обробляти дитячі шкарпетки.
- Переваги:
- Зручний розпилювач
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Непоганий засіб, з плямами справився, кран блищить, відмивала сковорідку то так собі, багато терла губкою
- Переваги:
- Крани блищать
- Недоліки:
- Все ок
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Хороший засіб від плям. Порадили друзі, вирішила спробувати. Вивів старі плями на білій футболці. Запах приємний
- Переваги:
- Допоміг позбутися старих плям
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
- Переваги:
- Прекрасно видаляє будь-які забруднення
- Недоліки:
- Для мене їх нема
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Лучшее моющее для кухни.
На 5 минут запшикала, потом просто вытерла влажной тряпкой.
Нормальный запах, не яд.- Переваги:
- Скорость, запах, эффективность
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Дуже добре виводить плями
- Валерія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене
Працює і класно пахне.
- Anna P***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Особисто я намагалась випрати пляму вина з білого одягу, а також застарілі плями боті з комірця та під пахвами білої футболки поло. Допомогло на всі 100%. Плями як і не було. Потім побачила лайфхак про те, що цим засобом можна мити фари авто. реально стають чистішими. Багатофункціональний миючий засіб!!!
- Переваги:
- Відбілює застарілі плями
- Недоліки:
- не знайшла покищо
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Пятна на одежде выводит, жир растворяет
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Это средство для всего в моем доме, мягкие стулья, ковёр или для удаления пятен с одежды! Супер средство
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Справді універсальний засіб. Може замінити плямовивідник, знежирювач, засоби для чищення кухні, ванної, сантехніки...
- Переваги:
- Не надто агресивний.
- Недоліки:
- Швидко закінчується.
- АннаПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Супер классное средство. Все отмывает, пятна выводит, невозможно остановиться делать с ним убокру)
- Переваги:
- Запах
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Об'єм 1 шт: 600 мл
Чудовий засіб та гарний продавець
- Переваги:
- Універсальний плямовивідник доля будь-якої тканини та кольору
- Недоліки:
- В мене швидко закінчується
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Об'єм 1 шт: 600 мл
очень еффективное средство, вчера получила и пол вечера мыла квартиру с удовольствием :) Понравилось что работать можно без перчаток - средство абсолютно не вредит рукам. Наносишь средство на поверхность, ждешь 5 минут и все легко отмывается. Рекомендую.
- Переваги:
- очень еффективное средство
- Недоліки:
- НЕТ
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Gastronomia-Italiana. Об'єм 1 шт: 600 мл
Я была удивлена,что это средство может удалить жирные пятна с одежды,я рискнула и с футболки удалилось пятно,я немного распылила на поверхность в воде потерла и сразу в машинку деликатная стирка и оно отстиралось ,боялась чтобы средство не выело цвет,но к удивлению все обошлось, и шкафы от жира тоже хорошо отмывает
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lamar. Об'єм 1 шт: 600 мл
Чудовий засіб. Видаляє всі плями під час прання. Навіть не очікувала такий ефект.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Супер засіб для всього
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий очищувач ,допоміг з пластикових вікон відмити двосторонній скотч,який вже два роки не чим не могла зняти.
- Переваги:
- Гарно видаляє жирні забруднення з поверхонь
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 600 мл
Дуже красний, вимивяє любе забруднення тв старі жирні плями.
- Переваги:
- Вядміння
- Недоліки:
- Немає взагалі
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Класна штука! Почистила кухню на відмінно! А взагалі використовувала і для чистки білого взуття, і навіть виведення плям (тільки обережно)
- Переваги:
- Чистить все!
- Недоліки:
- Запах (але то індивідуально)
- Александра Р***Відгук від покупця. Продавець: Color. Об'єм 1 шт: 600 мл
Спрей дуже добре справляється з застарілим жиром,я користувалася іншими засобами для кухні-цей найкращий, добре пахне. Так він швидко закінчується але не від того що рідкий-а від того що ним за раз хочеться відмити пів кухні
- Переваги:
- Відмиває весь непотрібний бруд
- Недоліки:
- Покищо не знайшла