Чавунна каструля ідеально підходить для приготування страв з обсмаженого та тушкованого м'яса, овочів, риби та супів. Вона ідеально підходить для тих, хто цінує ніжні та соковиті шматочки тушкованого м'яса. Каструля забезпечує збереження необхідної кількості рідини, а рівномірне розподілення тепла забезпечує ідеальні результати. Висока якість продукції Staub є результатом унікальних процесів виробництва, обробки та формування чавуну. Вони ґрунтуються на традиційних методах, доповнених новаторськими підходами до металопрокату. Завдяки індивідуальному підходу до виготовлення та контролю кожної деталі продукція Staub залишається бездоганною за якістю, навіть на масовому ринку. Гладка ідеально оброблена емаль є характерною особливістю продукції французького бренду Staub. Спеціальна технологія глянсової емалі включає нанесення декількох шарів основи та як мінімум двох шарів емалі. Це покриття має високу стійкість до ударів і подряпин, не окислюється і зберігає свою естетичну привабливість протягом багатьох років. Каструля підходить для всіх типів плит, включаючи електричні, газові та індукційні. Вона також безпечна для миття у посудомийній машині. Спеціальні плоскі кришки добре зберігають вологу, не допускаючи конденсації остигати і капати на блюдо. Це забезпечує соковитість страв без втрати аромату та смакових характеристик. Стейки зберігають свою соковитість, колір, текстуру та аромат при приготуванні. Готування з використанням посуду Staub – це турбота про здоров'я через використання передових технологій у самому серці французького Ельзасу.