- ВЛАДИСЛАВ Д***Відгук від покупця. Продавець: Action. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Покупал 17.12.2022 тут же за 2898 грн. Сегодня цена 995 нрн. Есть спрос, есть предложение. Но нет совести.
- Переваги:
- Товар хорош
- Недоліки:
- Маркетинг, время, спрос, цена, совесть
- Продавець Action
Ціна товару залежить від ціни постачальника та доставки. Приносимо вибачення
- Алексей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дополняю отзыв:после 1 месяца использования нареканий нет. Ёмкость держит отлично,зарядка обычная и быстрая есть.
Вот данные о зарядке повер банка обычной зарядкой на 2.4А.
Начало зарядки 8 февраля в 23:10,а закончил 9 февраля в 13:18.
Результаты на фото. - І. Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Один з найкращих бюджетних поверів, беру вже другий такий, спочатку на 15W, тепер на 20.
Якщо маєте сумніви щодо цього поверу через наявність негативних відгуків — не зважайте на них, це поодинокі випадки, сміливо замовляйте, якщо щось не так буде то просто обміняєте, але навряд чи щось піде не так. - СергійВідгук від покупця. Продавець: Moby. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Заряджається і заряджає))
Продавцю респект, що продає за адекватну ціну в цей час- Переваги:
- Виконує прямі функції.
Важкий як кирпичина, можна поцілити в диверсанта чи мародера
- Дарья Б***
Сколько раз заряжает телефон? Или ноутбук?
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороша банка. Тільки обов'язково треба два рази повністю розрядити і зарядити щоб індикатор процентів коректно почав відображати заряд акк.
10 годин безперервної роботи роутера і два рази заряджено смартфон при мойому тесті.- Олексій
Модель роутера?
- Микола К***
Забув вказати що заряд банки було лише 64% при моїх тестах що я вказав
- Александр З***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Багато де шукав огляд саме на цей павербанк Beseus. Мало того, що на 30000 будь-який огляд тяжко знайти, так ще ускладнює цей процес біла версія. Намагався знайти фотографії білої версії - майже ніде немає.
Нещодавно придбав цей павербанк, але в іншому магазині. Поки що нарікань немає. Нормально протестувати його поки ще не вдалося. В комплекті йде сам павербанк, зарядний шнур на micro-usb і документація. На самій коробці є штрих-код, який треба затерти та зісканувати, по якому можливо перевірити оригінальність. Також на коробці окремо зазначена дата виписку.
Вдалося перевірити поки що наступне:
Зарядка павера від 0 до 100% складає рівно 26 годин при зарядці рідним шнуром micro-usb і при використанні блочка 1А 5 вольт (тобто 5 ват) - це оригінальний звичайний зарядний блочок від Apple.
Поки що один раз зарядив телефон Apple iPhone Xs Max (ємність - 3179 мАг, зараз ємність батареї - 83%). При повній зарядці телефону від 0 до 100% павербанк втратив заряд зі 100% до 86%, при чому зарядка відбувалася звичайним кабелем USB-A на Lighting і час зарядки склав рівно 2 години.
Також павербанком вдалося заряджати MacBook Air через USB-C to USB-C.
І павербанк заряджає пристрої одразу через всі доступні порти, а саме х2 USB-A та х1 USB-C, причому не сказав би що зарядка йде повільно.
Я так розумію, що павербанк віддає близько 18 Ват, тому ці 18 Ват діляться на кожен зайнятий порт.
Доречі, коли заряджав MacBook після 15-20% зарядка на Павері почала тупо таяти на очах. Тобто при зарядці менше 20% зарядка паверу почала швидко витрачатися. Сам павербанк виглядає як цегла та має вагу, яка відчувається в руці.
Поки що все. Потім буду доповнювати відгук.
Раніше користувався павербанком від Xiaomi на 16000 мАг, який досі служить, а придбав я його в 2016 році. - ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Viktorova. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Працює добре с 1Гб роутером TOTOLINK (TP-Link) . Роутер 12V
Такий же powerbank підключив до термінала
Хоча роутер та павербанк кожен по 12V, підкючив на всяк випадок через USB адаптер XoKo DC-5-12 5В - 12В (XK-DC512)
Роутер проробив 12 годин
Термінал 22 години- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Поки що нема)
- Роман
Є різниця куди перше шнурок давати ? В павер чи Wi-Fi ?
- Олексій Т***
Повербанк поддерживает технолгию QC/PD ему не нужны преобразователи, а достаточно специального шнура с ответным чипом, который запросит у него 12В и он выдаст нужные 12 вольт. А так только лишнее преобразование с 3.6в в 5В с самом повербанке, и потом ещё с 5 в 12 с общим фиговым КПД.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Соответствует заявленным характеристикам.
- Переваги:
- Отличный павер
- Недоліки:
- Оверпрайс, до войны за долларов 50 можно было заказать
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повер банк внешне красивый. Индикатор уровня заряда видно и днём, и в целом очень красиво смотрится. Удобно по разъёмам все.
#мояраспаковка.- Переваги:
- Красивый, индикатор заряда, розьем и micro usb и type C.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Жена подключила онлайн по телефону, все работает.
- Переваги:
- Достойное качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дмитрий Т***
День добрый! будьте добры, скажите какими кабелями пользуетесь для подключения роутера и gPON приставки? Просто у меня аналогичная ситуация, а в интернете вижу только повышающий кабель! Ну я так понял что в принципе это не играет никакой роли! РОутер в 12V работает приставка тоже..
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Работает отлично, нареканий нету, тянет и роутер и джипон для оптики одновременно. С первого раза не вышло запустить два устройства, но оказалось что сначала нужно вставить шнуры в павербарк, а потом по очереди подключать устройства. Если не сработало то одно устройство нужно отключить, нажать кнопку питания и подключить второе и все сработает ))
- Переваги:
- Цена, качество, дисплей
- Недоліки:
- Не выявил
- Олександр Р***
А щоб ти жив сто років без хвороби і в багатстві. Дай боже щастя твоїй родині. Вже хотів купити новий павербанк, а тут твій коментар. Дякую!!!!
- Владислав Л***
всем спасибо большое на добром слове, был рад помочь)
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Раніше писав відгук про те, що плвербанк не працює з двома кабелями usb DC 12V, але помилявся. Нижче писали про правильне підключення, а саме: спочатку в сам повербанк кабелю підключаємо, а вже потім в пристрої!)
- Георгий Ш***
Что за чехол ?
- 111
Подскажите где покупали кабель, и это просто usb dc или он с преобразователем 5v-12v
- Александр Л***
Що за кабелі?
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Купував для живлення роутера під час вимкнення світла, за годину роутер використав усього 4% заряду - СУПЕР!!!
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Ванесса Г***
зараз нормально працює?
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: STrade. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
пол года почти ежедневного использования, збс, хорош. Можно покупать.
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- Валентин Т***Відгук від покупця. Продавець: STrade. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Не знаю, чи залишав відгук, на даний пристрій) Але, замовляв собі вже другий такий, бо перший такий але чорний, подарував другу на лінії. Отже, що можу сказати: Не розумію я тих людей, що пишуть, не гарні відгуки, щось там про роз'єми, щось їм не подобається, в мене вже другий, і обидва, працюють ідеально, і швидка зарядка є, працює без зауважень, і роз'єми нормальної якості, і все працює адекватно. Висадив його, залишилось там 5/7% поставив на зарядку, швидка зарядка вмикається ( залежить від кабелю, блачку, який ви використовуєте, чи підтримують вони), і все, лежить поки світло не вимкнуть) тож, задоволений :)
- Переваги:
- Якість, швидка зарядка, дизайн, ємність, ціна
- Недоліки:
- Немає, лише якщо ви " експерти " гаражні :)
- Дмитрий К***
Подскажи пожалуйста, роутер тянет эта банка?
- Андрей Д***
Напишить будь ласка, скільки разів вистачає зарядити телефон, в мене батарея на 5.000, п'ять разів зарядить, якщо Ви кажете що вона крута.
- Харченко Д***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Добре коли у тебе дорослі дити.
У Харкові стався черговий блєк аут. А два мої повербанка за зиму від морозу та користування у Куп'янську вмерли.
Донька порадила цей бренд та надала посилання.
За добу вже отримав та почав юзати.
Трохи велика вага, але то зрозуміло чому.
Ємкість велика.
Але наступного разу знову візьму 10000.
У мене з собою постійно автівка, тому такий резерв не дуже потрібно.- Переваги:
- Простий як того і треба військовому
- Недоліки:
- Поки не бачу недоліків
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все супер взяв у руки і поняв шо все туфта що пишуть що він погано робе мало заряжає. Роутер у мене 9v а интернет коробка 12v всім порекомдую кабель як на фото дуже якісний
- Переваги:
- Підключав свій блок 67 ват видає заявлені 20ват є швидка зарядка но потолок у цього повер банка буде 20 ват більше не витягне так як заявлено. Прийшов заряжений 75%
- Недоліки:
- Поки тестую скільки пропрацює интернет коли світла не має.
- Евгений Д***
Что по тестам, на сколько автономности хватает?
- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
файна цеглина
- Переваги:
- Дисплей з % заряду, велика ємність, quick charge
- Недоліки:
- великий, тяжкий, сковзить на гладких поверхнях
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВоляВідгук від покупця. Продавець: Light Energy. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Банк просто супер. Підтримує швидку зарядку телефона. І дуже зручно що чере роз'єм Type C можна як зарядити телефон, так і банк.
Продавець дуже швидко надіслав поштою, за добу банк був уже в мене. Дуже дякую за якісні товар і послугу.- Переваги:
- Див.відгук
- Андрій О***
Скажіть будь, ласка чи вартує цей павербанк купівлі, дуже дякую!
- Аурэлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дома такой фирмы 4 шт, но брала в пик блэк аутов, был ажиотаж тогда, дома 30000мА на 20 в, сейчас взяла этот, легче, и удобнее в сумочке и при необходимости в путешествие носить.Цена на фоне тех очень приятная. Довольная работой девайса. Рекомендую.
- Переваги:
- Все отлично. Рекомендую
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: STrade. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Свої функції виконує добре
- Переваги:
- Хороша батарея. Велика, тяжка, але...
- Недоліки:
- Не тримає вічність і не запускає двигун ліфта)))
- Надія М*** НюхінаВідгук від покупця. Продавець: WOODWORK. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Покупкою дуже задоволена, після повної зарядки телефона зняло лише 11% заряду повербанка. Вистачає на довго. В комплекті були милі наклеєчки
- Переваги:
- Є відсоток заряду
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Працює без нарікань хоча вагалася чи забирати бо чистий китаєць і інструкція і надписи без перекладу
- Переваги:
- Літійполімерна батарея, гарна фірма - все що я брала працює і не місяць
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Купила банку, щоб живити роутери під час відключень. Працює без нарікань, доставили швидко
- Переваги:
- Вистачає надовго, є дісплей на якому видно скільки заряду лишилось
- Талина Ш***
Підкажіть будь ласка на скільки V у вас роутер? Бо вище писали, що не тягне у них.
- Валерія
А я не знаю якщо чесно
Я цією банкою живлю gpon коробочку, а іншою такою ж сам роутер, через спеціальні шнурки - Олена П***
А чому роутер і абон.теомінал в два різних павера вмикаєте? Один павер на два пристрої не тягне? Бо я саме так і планую підключитись
- Иван О***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороший павербанк, один из лучших что я пробовал, емкость хорошая, настоящая, скорость зарядки, тоже хорошая +- 10% в час на таком объеме я считаю достаточно быстро, индикатор зарядки отличный,
единственный минус очень тугие разъемы usb, когда что-то вставляешь кажется будто проводок сломается, особенно учитывая какое качество проводков сейчас- Переваги:
- емкость, скорость зарядки, индикатор зарядки
- Недоліки:
- очень тугие разъемы usb
- Продавець 5FOX
дякуємо Вам за відгук!
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Не было Заводской защитной наклейки на на торце на разьемы !!! Как связаться с продавцом для обмена!
- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
- Пришел не новый
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Придбав повербанк. Гарний дякую все працює.
- Переваги:
- Ціна якість.
- Недоліки:
- Нема вже в продажу.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Отличный power bank, очень качественный, 14 pro зарядил до 50% за пол часа, ушло 7% заряда, с коробки был заряжен на 76%
- Переваги:
- Качество, сборка, внешний вид
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Прийшов з зарядом 75%. Перший раз зарядив type-c тільки на 15000. Думав брак. Але ні. Другий раз заряджав рідною мікро usb, і зарядив на на 25000. Так що покупкою задоволений.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороша штука. Важкий, надіюсь там не пісок і буде заряджати добре. Кабель в комплекті шлак, ( короткий, заряджає вічність ) розраховуйте, що потрібно докупляти кабель кращої якості, І блок потужний. А вцілому все супер. Екран, хороша штука,покищо показує правельно. Маю надія і так дальше буде.
- Переваги:
- Екран, дизайн.
- Недоліки:
- Кабель
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Отличный продавец, быстро перезвонили и оформили заказ, на следующий день уже был с повербанком. Товар приехал без брака, все отлично работает.
- Переваги:
- Большая ёмкость, хватает на долго, несколько входов под разные нужды.
- Андрій В***
Як швидко пройшло замовлення? Бо на сайті написано що по повній передоплаті і чекати 10-14 днів
- Продавець Mr. Doni
Доброго Дня , це Не в нашому магазині, ми відправляємо в день замовлення до 15:00, Без передоплати. Це скоріш за все в іншого продавця ви побачила таку інформацію.
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Швидко оформили мою заявку, заряд на павері був 75%, доставка швидко прийшла)
Замовляла своєму хлопцю, йому дуже сподобався)
У мене такий самий, то вистачає його надовго) - МихаилВідгук від покупця. Продавець: Light Energy. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Отличный повербанк, быстрая зарядка есть, соответствует параметрам.
- Переваги:
- Качество материала, ёмкость, быстрая зарядка и дисплей.
- Недоліки:
- Слегка тяжеловат, но для меня это невесомый минус.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Непоганий павербенк, використовую як портативну розетку для зарядки телефона, коли ліньки іти за зарядкою.
Макбук 2019 не хотів заряджатись, я підключав через кабель Type-C - Type-C і мені здалося, павербанк не міг зрозуміти його заряджають чи розряджають. С макбуком 2021 все працювало, оскільки там був кабель Type-C - Magsafe. Але потужності вистачало, щоб макбук лише не розряджався.
Представник постачальникаАндрій, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Телефон 5000mA заряжает с 0% 2,5 раза, быстро заряжает. Как по мне, хороший павербанк
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Банка - супер. 30000mAh при 20W потужності вистачає на - 6-7 зарядів стандартної смарт-техніки.
Швидка зарядка QC 3.0 працює тільки при умові підключення 1 пристрою. Якщо 2 і більше, то працює на 2.1A.
Загалом, для моїх потреб, те що треба!- Переваги:
- Велика ємність, зарядка до 3-х пристроїв одночасно.
- Недоліки:
- Лишень вага - овер 600 г
- Продавець 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Евгений О***
подскажите почему возле входов USB надписи не только английскими буквами но и Китайскими?
- Денис Г***
Тому що бренд Baseus цілком і повністю Китайський!