- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Дякуємо за швидку доставку.
- Переваги:
- Корисна іграшка.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Join Point
Доброго дня, Марія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Класна річ для дітей та дорослих . Друкує чітко і якісно . Рекомендую!
- Переваги:
- Гарно друкує . Дитина в 13 років легко розібралася з механізмом та встановленням програми на телефон.
- Продавець Join Point
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку нашої роботи. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Брали на подарунок. Дуже сподобався імениннику. Навіть старша сестра оцінила. Роботою продавця задоволені.
- Продавець Join Point
Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку нашої роботи. Бажаємо приємного користування та будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Дуже сподобався дитині. Крутий гаджет.
- Переваги:
- Яскравий дизайн
- Продавець Join Point
Доброго дня, Анна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Нина О***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Класний принтер . Донька задоволена
- Продавець Join Point
Доброго дня, Ніна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування Вашій донечці! З повагою команда JOIN POINT.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Товар бракованний , після печаті майже нічого не видно. Продавець відмовився повернути кошти або обміняти на інший пристрій!!! Дуже прикро що у Розетки такі партнери !!! Чекаю на реакцію працівників Розетки!!!
- Продавець Join Point
Доброго дня, Юрій! Товар працює та друкує, даний міні принтер не є професійним та не може друкувати у високій якості. В програмі є налаштування яскравості та вибір рівня чорного кольору. Поверненню товар не підлягає, так як він працює та вже використовувався і не відповідає повній комплектації. З повагою команда JOIN POINT
- Андрій П***
Дякую за відгук!
Хотів купити, але після прочитання вашого відгуку та відповіді представника магазину вже не хочу.
Ще раз дякую вам.
- Єлизавета Є***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Дуже класний термопринтер! Мені подобається, вау!
- Переваги:
- Приємна ціна ; гарний на вигляд ; зручний й легкий у користуванні
- Продавець Join Point
Доброго дня, Єлизавета ! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINТ
- Осіпов М***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Чи можна буде повернути товар?
- Переваги:
- Недоліки:
- Не видно тексту
- Продавець Join Point
Доброго дня! Менеджер з Вами зв'язався для уточнення деталей та виявлення причин відсутності тексту.
- Наталия В***Продавець: Join Point
Швидко доставили, гарне і швидке обслуговування
- Переваги:
- Все як описували
- Продавець Join Point
Доброго дня, Наталія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT