- Хорунжая Т***Відгук від покупця. Продавець: TOYS LINE
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Super
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий, невеличкий лего сет, для фанатів Поттеріани саме те, що потрібно.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена замовленням
- Михайло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний набір LEGO, для фанатів Гарі Потера це те що треба
- Переваги:
- Ціна і якість набору
- Недоліки:
- Немає, це LEGO
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: BrickSale
Все супер
- Єлизавета М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це мій перший набір, яким я відкрила для себе Lego Гаррі Поттер. Він маленький і багато місця не займає. Машина повністю функціональна: колеса їздять, двері та багажник відкриваються (в останній вміщуються валіза і пацюк). Фігурки Гаррі та Рона сідають в машину (вони нижчі за дорослих мініфігурок і ноги у них ще не згинаються), а за ними - Гедвіґа.
Форд "Англія" є чудовим доповненням для ігор на тему Гаррі Поттера. Син часто просить погратися моїми наборами. Треба тільки слідкувати, щоб мініфігурки не переплутали свої складові частини)- Переваги:
- Lego = якість
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався набір. Дитина щаслива. Сервіс на вищому рівні. Дякуют
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
Дуже атмосферний набір для фанатів Гаррі Поттера! Машина виглядає круто, легко збирається, всі деталі якісні.
Несподіванкою став багажник, який відкривається, туди можна поставити валізу Гаррі Потера, або інші дрібнички.
Син у захваті)- Переваги:
- Класно доповнює інші набори, відмінна якість!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
Давно хотів придбати цей набір, але ціна кусалась. І ось Rozetka запропонувала досить суттєву знижку і я його купив. До якості Lego як завжди немає ніяких претензій, як і до сервісу Rozetka. Все доставлено чітко в строк в найкращому вигляді.- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вийшов чудовий подарунок, дякую
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутий набор, дитина щаслива, прийшло добре запакована, Lego є Lego , якість, інструкція зрозуміла.
- Переваги:
- Lego
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дівчині дуже сподобалось збирати, фанат гарі потера)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний конструктор для фанатів Гаррі Поттера. Брала на подарунок, але тепер думаю і собі купити
- Переваги:
- Якість конструктора і сама коробка гарна, не прим'ята (на подарунок чудово)
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний та якісний конструктор
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Очень классный набор, покупала на подарок, но огорчило очень отсутствие двух деталей, я больше ребенка расстроилась(
- Переваги:
- Лего
- Недоліки:
- Не все детали
- Діана
У лего є сервіс сайт, де можна замовити деталі, які не поклали.Наберіть в інтернеті
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Колега на роботі розказувала що любить Гаррі Поттера і Лего. Склавши два плюс два вирішив зробити їй подарунок на день народження.
- Переваги:
- Вона була рада отримати подарунок. І сказала що даний набір займає мало місця на столі.
- Недоліки:
- Жодних
- Артем Є***Відгук від покупця. Продавець: ToysBabyHit
Все добре
- Лида А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Магазином довольна. Набор Лего очень классный. Ждала с Польши около двух недель.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це дуже крутий набір за смішні гроші. Всім поціновувачам Гаррі Поттера рекомендую.
Легко складається. Як завжди, швидка доставка та акційна ціна. Дякую Розетка!- Переваги:
- ЯКІСТЬ, різноманіття колекцій, приємні ціни та дуже швидка доставка.
- Недоліки:
- Швидко закінчуються товари
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок.Все чудово,коробка приїхала ціла, доставка швидка
- Дарья Б***Продавець: Rozetka
Чудовий набір для шанувальників Гаррі Поттера! Легендарний літаючий Ford Anglia виглядає дуже круто, легко збирається та має класні деталі — навіть є Гаррі й Рон у комплекті! Ідеально для гри або як доповнення до колекції Гоґвортсу. Рекомендую!
- Переваги:
- Класний компактний набір з легендарною машиною Візлі
- Недоліки:
- Швидко закінчуються товари
- Валерій П***Продавець: Rozetka
LEGO 76424 — це набір із 165 деталей, що відтворює чарівний автомобіль Фреда та Джорджа Візлі. У комплекті: мініфігурки Гаррі Поттера та Рона Візлі, а також фігурки сови Гедвіґи та щура Скаберса. Машина оснащена відкриваючимися дверима, знімним дахом та багажником, в якому можна розмістити валізу, чарівні палички та інших персонажів. Набір дозволяє відтворити сцену з «Гаррі Поттер і таємна кімната», де герої летять до Гоґвортсу.
- Переваги:
- Легке та швидке складання. Деталізовані фігури та елементи. Інтерактивний механізм відкривання дверей та даху. Доступна ціна.