Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Чай Чайні шедеври заварний "Альпійська лука" композиція на основі травяного чаю, 250 г

Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 391 відгук
  • Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250

250г це дуже багато, я зробила запас на цілий рік)
    Для поціновувачів трав'яних чаїв, це знахідка. Всі інгредієнти досить невиликого розміру, аромат неймовірний, та легкий смак. Коли заварю горнятко та зроблю ковток, заченяю очі та опиняючь десь у горах.

Переваги:
    Ціна, кількість, зручні пакети
  • Роман И***

• Міцність

Хотелось бы меньше ромашки в чае: вкус ромашки сильно доминирует в нем (если бы хотел столько ромашки - купил бы чисто ромашковый чай) извините за тавтологию, но с ромашкой это вы первые начали)

Переваги:
    хороший травяной чай
    Недоліки:
    сильно много ромашки
  • Володимир

Нормальний смачний насичений трав'яний чай з вираженим присмаком лемонграсу (лимонника) та м'яти.
    Не кращий і не гірший за інші альпійські луки.
    Мені особисто не вистачає в ньому ромашки тому окремо докупив та змішав.
    Також роблю купаж 1:1:0,5 де 1 частка альпійський лук, 1 частка карпатський збір, та 0,5 частки ромашки і можна ще стільки ж липи. Тоді смак стає дуже запашний, насичений та ароматний. Окремо такий купаж не купиш. Хочеш щоб було смачно - зроби сам ))

Переваги:
    Смачний та насичений
  • Ірина Б***

Дуже подобається цей трав'яний чай, особливо ввечері перед сном

Переваги:
    Запашний.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлия

Просто шедевральный чай. Завариваю 3 чайные ложки на 650 мл минут 6-8. Запах обалденный, насыщенный крепкий.

• Надія Б***

Це найсмачніший чай , як я я коштувала ! Натуральні трави , неймовірний аромат !
    Беремо вже третій пакунок !

Переваги:
    Смак , якість
  • Інна

Душе смачний, ароматний трав'яний чай. У моїй упаковці були різні трави, не лише ромашка( просто інші покупці писали, що в упакуванні лише квіти ромашки. Мені пощастило. Різний бур'янчик та квіти)
    Я задоволена.
    У поєднанні із медом - неймовірна смакота.

Переваги:
    Чисті трави. Аромат. Приємна ціна
  • Олександра

Вперше придбали цей чай в одному з супермаркетів. Дуже сподобався смак і аромат, дитина п'є навіть без меду, чого до цього з жодним чаєм не траплялося)) Вирішили пошукати упаковку побільше, знайшли на Розетці, ще й зі знижкою.

Переваги:
    Можна пити без підсолоджувачів
    Недоліки:
    Відсутні
  • Людмила Б***

Чай дуже сподобався. Будемо й надалі його замовляти.

Переваги:
    Ароматний чай. Смачний і корисний.
    Недоліки:
    Для любителів трав'яного чаювання недоліків немає.
  • Ольга Г***

Дуже смачний трав'яний чай

Переваги:
    Цена-якість
  • Станіслав К***

• Міцність

Хто купить цей чай не пожалкує. Якщо ви шукали один з кращих натуральний травяних чаїв то це він. З задоволенням закажу щось їз подібної серії уже дещо напримітив)

Переваги:
    Смачний, досить дешевий.
  • Филипп К***

Чай - огонь!Очень ароматный, множество трав.Очень нравится что не мелко нарезано,удобно заваривать в чайнике.Беру уже третью упаковку - это при том,что я раньше травяные чаи не воспринимал.

Переваги:
    Вкус,крупная нарезка,цена,отечественный производитель
  • Николай П***

Любимый чай, ноль кофеина, лечебные травы, полезно для здоровья.

Переваги:
    Хороший состав и запах, натуральный вкус
  • Даниил Е***

Чеек супер.
    Советую.
    Хорошо чуствуеться лемон. Ромашка. Добавил в этот чай мелису. Столо вообще шикароно.
    Ребята берите.
    Пачка огромная!!!!!!!

Переваги:
    Дешовая цена.
    Недоліки:
    Их нет.
  • элина ш***

Чай дуже ароматний, смачний, не нав'язливий. В упаковці його достатньо багато, вистачить на довго.

Переваги:
    Приємний смак
    Недоліки:
    Немоє
  • Елена П***

Сподобався,дуже смачний.

• Олена Г***

Все супер. Рекомендую.
    Якщо перше заварювання робити неміцним і хвилин 5, можна зварити ще раз довше і буде супер.
    Якщо перше заварювання робити хвилин 10, буде прям дуже насичений смак.
    Розрахунок на 1ч.л. з гіркою на 250-300мл
    Можна пити пізно - не зважаючи на наявність в складі мате, не перебиває сон.

Переваги:
    Приємний насичений смак
  • Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 100

Незамінна й вічна класика. Смак надзвичайний!

• Надія Б***

Чай просто нереально смачний ! Рекомендую !!

Переваги:
    Смак
    Недоліки:
    Немає.
  • Светлана П***

Смачний, приємний на смак трав'яний чай.

Переваги:
    Різноманітність складу
    Недоліки:
    Швидко закінчується
  • Инна М***

Чудовий чай. Подорожчав, але дуже смачний. Рекомендую.

Переваги:
    Смак
  • Игорь Ю***

Чудовий чай. Відбирні трави. У вечорі чашку - бессоня геть!

Переваги:
    Приваблива ціна у порівнянні.
    Недоліки:
    Не має
  • Игорь С***

Смачний чай. Нам з дружиною подобається. Будемо замовляти ще.

• Роман

Купую вже другий раз )
    В цей раз не поклали пакети під чай .
    Надіюсь в третій раз все буде добре .

• Наталия Р***

Чай дуже сподобався!
    Осибливо діткам, можно вживати без цукру!

Переваги:
    Запашний
    Недоліки:
    Не має
  • Александр П***

Чай ідеальний і дуже свіжий. Дійсно насичений смак (порівнював з Lovare альпійським)

Переваги:
    Насичений і свіжий!
    Недоліки:
    Просто немає
  • Александр

Очень вкусный и полезный чай

Переваги:
    вкус, цена
  • Ларина Е***

• Міцність

Ароматный чай, такой же как на фото. Приходит в большом пакете, с комплектом небольших бумажных. Теперь это наш травяной фаворит!

Переваги:
    Ароматный чай, большая упаковка.
    Недоліки:
    Пока не обнаружены.
  • Тимур

• Міцність

Преимущество этого чая, возможность сделать его той крепости и насыщенности, которая нравится именно вам, является и неким минусом - конечно же намного проще закинуть в чашку пакетированный травяной чай и при этом не нужны ни ситечки, ни вылавливание заварки. Замечаю, что отдаю предпочтение пакетированному. Но тут, как говорится, на вкус и цвет ...

Переваги:
    Чай понравился - хороший вкусный травяной чай
  • Константин

Не любитель подобных чаёв, но этот очень понравился.

Переваги:
    Приятный аромат, сбалансированный вкус.
  • Светлана П***

• Насиченість

Если хочешь зимой почувствовать вкус лета - завари Альпийский луг)

Переваги:
    Ароматный вкусный травяной сбор. Хорошо упакован, в комплекте пять бумажных пакетов с наклейками для расфасовки
  • Юлія Б***

Найкращий чай! Без сміття. Букет ідеальний! Мій улюблений! ❤️

Переваги:
    Крупний лист, аромат, смак.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Юлия З***

• Міцність

Приятный свежий вкус,нет лишнего мусора,рекомендую!!!

• Виктория Н***

Очень вкусный насыщенный чай.

• Александр С***

В связи с определёнными обстоятельствами пришлось перейти на травяные чаи, честно говоря думал будет хуже, похоже на чай с ромашкой но по другому пахнет с нотками мяты и еще чего-то пахучего.

Переваги:
    Пахнет
  • Роксолана

Смачний чай, полюбляю випити перед сном.

Переваги:
    Ароматний смачний трав'яний чай.