Відгуки покупців про Набір для створення шарм браслетів для творчості дитячий виготовлення підвісок прикрас кольє своїми руками із намистин для дівчинки 305 предметів OnePro Різнокольоровий 72123
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Взяли на подарок для девочки - на первый взгляд набор очень красивый, все выглядит качественным, много деталей, в реальных магазинах за эту цену наборы скудные.
- Екатерина З***
Брали за 799 грн
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: opsale
Купили такий набір на подарунок. Велика і зручна коробка для зберігання. Хороший вибір бусинок. Всім сподобався. Швидко відправили. Рекомендую.
- Федір П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий набір, чудова упаковка, дівчатка грають із задоволенням, ми дуже задоволені. Дуже багато всього є але вони ще чіпляють туди щось своє з інших наборів)
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Донечці дуже сподобався. Дякую.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно чути, що набір так сподобався донечці й подарував позитивні емоції. Раді, що обрали саме цей товар для творчості. Нехай створення прикрас приносить багато радості та натхнення!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Якісний товар, швидка доставка
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору для створення браслетів. Раді, що якість товару та швидка доставка виправдали ваші очікування. Нехай творчий процес приносить багато радості та натхнення, а прикраси, зроблені власноруч, довго тішать вас та дитину.
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Спобався набір дитині
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору для створення браслетів. Раді, що дитині сподобався товар і він приносить радість та цікаве дозвілля. Дякуємо за вибір саме цього набору. Бажаємо приємної творчості та натхнення під час створення прикрас!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: opsale
Купували цей набір дівчинці на 7 років — іменинниця просто в захваті! Комплектація чудова: великий асортимент намистин, усі кольори яскраві та соковиті, а якість деталей на вищому рівні. Готові браслетики та ланцюжки на шию з прикрасами виглядають дуже стильно, наче справжні коштовності в стилі Pandora. Тепер у дитини це улюблена справа: щодня створює нові дизайни та підбирає аксесуари під колір свого одягу. Це не просто іграшка, а чудовий розвиток фантазії. Дуже рекомендую на подарунок!
- Переваги:
- 1.Універсальність прикрас: можливість створювати як модні браслети, так і ланцюжки на шию.
2. Висока якість: деталі виглядають солідно та дорого, нагадуючи справжні ювелірні вироби Pandora. - Недоліки:
- Мама тепер теж хоче такий: прикраси виходять настільки гарними та схожими на Pandora, що дорослим важко втриматися, аби не забрати собі пару браслетів чи ланцюжків ))
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук та за вибір нашого набору в подарунок! Раді, що дівчинці сподобалась творчість з браслетами й кольє, а якість і вигляд прикрас перевершили очікування навіть дорослих. Бажаємо ще багато яскравих ідей і стильних образів!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Брали на подарунок. Дитині 12 років - задоволена
- Лідія Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарний набір. Робила подарунки .Всі задоволені
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Багато деталей, швидко прийшло замовлення, все сподобалось
- Переваги:
- Багато деталей, швидко прийшло замовлення, сподобалось
- Продавець opsale
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Набір гарний та якісний. Дитині сподобалось. Рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нкмає
- Продавець opsale
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий набір, дитині буде цікаво робити браслетики.
- Переваги:
- Швидка доставка. Багато елементів
- Недоліки:
- Декілька кульок були надбиті
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все добре крутий набір сестри раді такому подарунку
- Продавець opsale
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Прекрасний набір, яскравий та має багато елементів для створення різноманітних прикрас)
- Переваги:
- Дитина може створювати прикраси своїми руками без допомоги дорослих)
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: opsale
Гарний подарунок, донька була задоволена. Доставка швидка
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий подарунок для дівчинки! Рекомендую.
- Переваги:
- Якісні, яскраві намистини, багато варіантів для створення прикрас.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все як замовлено, зауважень не має.Рекомендую.
- Продавець opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Василий В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Ребёнок 6 лет был очень доволен, как раз начала интересоваться всем "девичьим". С радостью наделала браслетиков и бегала всем хвасталась. Думаю, эмоции стоят того.
- Переваги:
- Большой набор с большим разнообразием, качественные детальки
- Продавець opsale
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Син здивував проханням купити йому цей набір, та потім сказав, що буде робити подарункові прикраси )) перша була зроблена для мене ) здивувала велика різноманітність елементів і їх якість. Можна зробити персоналізовану прикрасу на будь який смак. Рекомендую!
- Переваги:
- Кількість різноманітних елементів, навіть з мотивуючими написами, якість
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Відмінний набір для творчості. Як подарунок просто чудовий. Онука була у захваті. Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже різноманітний, гарної якості. Швидка доставкаті, відмінний набір для творчості. Як подарунок просто чудовий. Онука була у захваті
- Продавець opsale
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий набір. Дитина просто в захваті. Якісні матеріали, швидка доставка
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все сподобалось
- Злата Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий набір, всі деталі виконані дуже акуратно і якісно, діти в захваті! Тепер разом збираємо різні браслети)
- Переваги:
- Якість, кількість деталей та задоволені діти
- Марко Ф***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Хороший набір дуже багато всього, сестричці дуже сподобався.
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Класний набір. Є основи для браслета, багато намистин і підвісок і шармів всі дуже красиві. Вироби якісні і добре оброблені та рівні. У коробочці зручно зберігати і брати з собою. Рекомендую!
- Переваги:
- Супер набір, все якісно зроблено
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale
На подарунок - ніби сподобалось.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Раді, що набір справив приємне враження як подарунок і, сподіваємося, приніс дитині багато цікавих моментів для творчості. Бажаємо натхнення та гарних виробів із намистин!
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Набір красивий, такий як хотіла донька (13р) грається третій день. Але приїхав набір з розбитими елементами- кульками, тільки 2цілих, вміст (мішура) висипався. Щось з пакуванням придумати треба було
- Переваги:
- Багато елементів
- Недоліки:
- Крихкі деталі, ненадійне пакування
- Продавець opsale
Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження, щоб покращити сервіс.