Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Набір для створення шарм браслетів для творчості дитячий виготовлення підвісок прикрас кольє своїми руками із намистин для дівчинки 305 предметів OnePro Різнокольоровий 72123

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Екатерина З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Взяли на подарок для девочки - на первый взгляд набор очень красивый, все выглядит качественным, много деталей, в реальных магазинах за эту цену наборы скудные.

• Екатерина З***

Брали за 799 грн

• Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купили такий набір на подарунок. Велика і зручна коробка для зберігання. Хороший вибір бусинок. Всім сподобався. Швидко відправили. Рекомендую.

• Федір П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір, чудова упаковка, дівчатка грають із задоволенням, ми дуже задоволені. Дуже багато всього є але вони ще чіпляють туди щось своє з інших наборів)

• Ілля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Донечці дуже сподобався. Дякую.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно чути, що набір так сподобався донечці й подарував позитивні емоції. Раді, що обрали саме цей товар для творчості. Нехай створення прикрас приносить багато радості та натхнення!

• Владислав В***

Якісний товар, швидка доставка

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору для створення браслетів. Раді, що якість товару та швидка доставка виправдали ваші очікування. Нехай творчий процес приносить багато радості та натхнення, а прикраси, зроблені власноруч, довго тішать вас та дитину.

• Анна Ж***

Спобався набір дитині

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору для створення браслетів. Раді, що дитині сподобався товар і він приносить радість та цікаве дозвілля. Дякуємо за вибір саме цього набору. Бажаємо приємної творчості та натхнення під час створення прикрас!

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купували цей набір дівчинці на 7 років — іменинниця просто в захваті! Комплектація чудова: великий асортимент намистин, усі кольори яскраві та соковиті, а якість деталей на вищому рівні. Готові браслетики та ланцюжки на шию з прикрасами виглядають дуже стильно, наче справжні коштовності в стилі Pandora. Тепер у дитини це улюблена справа: щодня створює нові дизайни та підбирає аксесуари під колір свого одягу. Це не просто іграшка, а чудовий розвиток фантазії. Дуже рекомендую на подарунок!

Переваги:
    1.Універсальність прикрас: можливість створювати як модні браслети, так і ланцюжки на шию.
    2. Висока якість: деталі виглядають солідно та дорого, нагадуючи справжні ювелірні вироби Pandora.
    Недоліки:
    Мама тепер теж хоче такий: прикраси виходять настільки гарними та схожими на Pandora, що дорослим важко втриматися, аби не забрати собі пару браслетів чи ланцюжків ))
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук та за вибір нашого набору в подарунок! Раді, що дівчинці сподобалась творчість з браслетами й кольє, а якість і вигляд прикрас перевершили очікування навіть дорослих. Бажаємо ще багато яскравих ідей і стильних образів!

• Тетяна П***

Брали на подарунок. Дитині 12 років - задоволена

• Лідія Г***

Гарний набір. Робила подарунки .Всі задоволені

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Багато деталей, швидко прийшло замовлення, все сподобалось

Переваги:
    Багато деталей, швидко прийшло замовлення, сподобалось
    • Продавець  opsale

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Набір гарний та якісний. Дитині сподобалось. Рекомендую.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Нкмає
    • Продавець  opsale

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір, дитині буде цікаво робити браслетики.

Переваги:
    Швидка доставка. Багато елементів
    Недоліки:
    Декілька кульок були надбиті
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все добре крутий набір сестри раді такому подарунку

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Прекрасний набір, яскравий та має багато елементів для створення різноманітних прикрас)

Переваги:
    Дитина може створювати прикраси своїми руками без допомоги дорослих)

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний подарунок, донька була задоволена. Доставка швидка

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий подарунок для дівчинки! Рекомендую.

Переваги:
    Якісні, яскраві намистини, багато варіантів для створення прикрас.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все як замовлено, зауважень не має.Рекомендую.

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Василий В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Ребёнок 6 лет был очень доволен, как раз начала интересоваться всем "девичьим". С радостью наделала браслетиков и бегала всем хвасталась. Думаю, эмоции стоят того.

Переваги:
    Большой набор с большим разнообразием, качественные детальки
    • Продавець  opsale

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Син здивував проханням купити йому цей набір, та потім сказав, що буде робити подарункові прикраси )) перша була зроблена для мене ) здивувала велика різноманітність елементів і їх якість. Можна зробити персоналізовану прикрасу на будь який смак. Рекомендую!

Переваги:
    Кількість різноманітних елементів, навіть з мотивуючими написами, якість

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Відмінний набір для творчості. Як подарунок просто чудовий. Онука була у захваті. Рекомендую.

Переваги:
    Дуже різноманітний, гарної якості. Швидка доставкаті, відмінний набір для творчості. Як подарунок просто чудовий. Онука була у захваті
    • Продавець  opsale

• Юлия Д***

Чудовий набір. Дитина просто в захваті. Якісні матеріали, швидка доставка

• Алла В***

Все сподобалось

• Злата Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий набір, всі деталі виконані дуже акуратно і якісно, діти в захваті! Тепер разом збираємо різні браслети)

Переваги:
    Якість, кількість деталей та задоволені діти
  • Марко Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Хороший набір дуже багато всього, сестричці дуже сподобався.

• Валерія М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний набір. Є основи для браслета, багато намистин і підвісок і шармів всі дуже красиві. Вироби якісні і добре оброблені та рівні. У коробочці зручно зберігати і брати з собою. Рекомендую!

Переваги:
    Супер набір, все якісно зроблено
    Недоліки:
    Відсутні
  • Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

На подарунок - ніби сподобалось.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що набір справив приємне враження як подарунок і, сподіваємося, приніс дитині багато цікавих моментів для творчості. Бажаємо натхнення та гарних виробів із намистин!

• Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Набір красивий, такий як хотіла донька (13р) грається третій день. Але приїхав набір з розбитими елементами- кульками, тільки 2цілих, вміст (мішура) висипався. Щось з пакуванням придумати треба було

Переваги:
    Багато елементів
    Недоліки:
    Крихкі деталі, ненадійне пакування
    • Продавець  opsale

Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження, щоб покращити сервіс.