Відгуки покупців про Робот-пилосос INSPIRE B11PRO 16Вт 3000мАч Black
Немає в наявності
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Контейнер до пилососа зламався менше ніж через рік.
Виявилося, що комплектуючих немає, бо товар знятий з виробництва.
Обіцяли доставити контейнер з Китаю за 1.5-2 місяці. (НАГАДАЮ: по закону гар.ремонт має бути не довше 14 днів і на комплектуючі гарантія=гарантії на товар)
Минуло 2,5 місяців - ні пилососа, ні грошей, ні відповідей від продавця. На повідомлення відповідають через кілька днів і не на усі, нічого не обіцяють по строках і навіть не вибачаються.
Перший гарантійний ремонт цього пилососа був через 8 місяців роботи, я була дуже задоволена сервісом.
Але цього разу - ставлення просто на "відвали".
Не раджу тут нічого замовляти. Бо раптом знадобиться ремонт і у них не буде деталей - залишитеся і без товару, і без грошей- Переваги:
- Класний пилосос
- Недоліки:
- Жахливий сервіс
- Продавець Action
Добрий день. Ми повідомляли про строки доставки запчастини орієнтовно. Ми замовили під вас деталь, оплатили і очікуємо від постачальника яка, саме під вашу модель. Приносимо вибачення за затримку, але ми не можемо повпливати на перевізника , щоб пришвидшити транспортування.
- Аліна Е***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Підкажіть, де взяти змінні лапки-щітки до нього? Можливо десь замовити?
- Переваги:
- Півтора року працює вже.
- Продавець Action
В нас нажаль немає додатково.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пылик бомба, в нашем случае три в одном, кот катается, ребёнок управляет через телефон танк), ну а для нас хороший помощник. А по факту убирает качественно, не глючит, заряд держит.
- Продавець Action
Дякуємо, що знайшли час на відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Очень ради нашему приобретению. Пылесос убирает хорошо, качественно, удобное управление, хорошо держит заряд. Базу подзарядки находит быстро без глюков. Небольшие порожки проезжает без проблем.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Нажаль дуже шкодую, що витратив грощі. Не такі вже малі.
Довго обирав, читав відгуки, бачив і про цю модель не найкращі відгуки, але все ж дав шанс.
Спочатку він не заряджався взагалі, відправив по гарантіі в сервіс, більше тижня робили. Приїхав, працює, але максимум 15 хвилин, скільки б він не заряжався, а працює максимум чверть години.
Все інше ок, збирає все добре.- Переваги:
- Малу квартиру прибирає досить добре
- Недоліки:
- Батареї вистачає на 15 хвилин, і це після того як в сервісі полагодали не здатність заряджатись.
- Продавець Action
Перепрошуємо що так вийшло. Ми можемо Вам замінити батарею якщо звернетесь до нас у сервіс.
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Як знахідка. Користуюсь ним доволі довго, проблем в роботі і прибиранні не було. Зручне управління через телефон. Є в продажі коплектуючі, замовляла ганчірку і щітки, які після активного використання стерлися.
- Продавець Action
Дякуємо за відгук!)
- Пуганов Л***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Купили пылесос 19-го числа. Убрал комнату, кухню. А вот после стал выдавать ошибку, пытается ехать, но загорается красная лампочка и останавливается. Щётки чистые, крутятся, заряжали 12 часов, так что аккумуляторы не разряжены, пылесборник чистый. Теперь возникла проблема что с ним делать. Нет списка сервисных центров где его можно отремонтировать по гарантии или списать.Как поступить? Надеюсь, продавец сможет подсказать выход.
- Переваги:
- Убирает хорошо, тщательно, не очень шумный
- Недоліки:
- не надёжный оказался
- Продавець Action
Добрий день. Телефон сервісного центру вказаний на інструкції до товару. Сервіс знаходиться тільки в Києві. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення даних . Приносимо вибаченні за незручності, спробуємо вирішити Вашу проблему оперативно
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Отримали вчора, сьогодні вже прибрав весь дім.
- Переваги:
- Добре прибирає, де проїхав - підлога ідеально чиста (в нас немає килимів)
- Недоліки:
- Немає детальної інструкції.
Абсолютно незрозуміло, як змінити контейнер, як почистити обертову щітку, як користуватися режимом миття і що куди чіпляти.
Трошки тупуватий у кімнатах складної геометрії
- Продавець Action
Добрий день. Дякуємо, що обрали наш товар! Для використання волого прибирання вам необхідно наповнити бак водою, закріпити його під пилососом і натиснути "МОР" на пульті або в додатку. Для очищенні центральної щітки необхідно відтягнути фіксатор з однієї із сторін щітки і ви зможете вийняти її для кращого очищення. Дайте через форму "Написати продавцю" номер замовлення або контактний номер телефону, можемо вислати відео на месенджер
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пользуюсь больше 2 лет. Не так дано перестал брать заряд, обратилась в сервис и так как гарантия закончилась давно мне предложили перепаковать батарею и сделать полностью чистку и диагностику за определённую суму, я не отказалась. Ремонт длился 2 дня и я забрала свой пылесос, к моему большому удивлению он выглядел как новый, чистинький, смазанный и в рабочем состоянии. Огромное спасибо мастерам за быстрый и очень качественный ремонт. Люблю ответственность, сказали сделали.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Маю 3 - три - таких роботи, тому мій досвід використання (Моющий робот-пылесос INSPIRE Biosmart Lite с функцией удалённого управления (mobile Wi-Fi App) дійсно солідний.
Роботи працюють за простим та зрозумілим алгоритмом, прибирають дуже добре.
Але - до першої несправності.
Наразі вийшла повністю з ладу батарея, у продавця її немає, альтернативні сервіси для ремонту не пропонуються, коли буде батарея - невідомо, хоча ці пристрої досі є у продавця в продажу. Як так - не розумію.
Мій пилосмок йде на смітник без навідь шансів на спробу реанімування.
Дрібних комплектуючих, що перші виходять з ладу, немає вже дуже і дуже давно.
Одже маю такий негативний досвід використання бюджетного приладу без можливості його обслуговування.- Переваги:
- Гарно працює до першої несправності
- Недоліки:
- Продавець немає змоги забезпечити ремонт та обслуговування приладу.
- Продавець Action
Добрий день. Ми намагаємось пришвидшити процес, але перебої з поставками трапляються. Ми пропонуємо Вам дочекатись поставки необхідних комплектуючих. Срок гарантіі на Ваш робот ще не минув. Ми пришвидшимо як зможемо. Приносимо вибачення за незручності
- Зоряна Т***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пользуюсь уже довольно долго, работой его довольна, уже вышел гарантийный срок а в ремонте не был, надеюсь ещё длительное время не будет.
- Продавець Action
Дякуємо за відгук! Гарного користування)
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пылесос не убиваемый, около двух лет используем в интенсивном режиме. За это время стёрлись щётки, тряпки и фильтр бака, благо у продавца есть комплектующие за это большое спасибо. За это время в сервисе небыл, считаю что очень удачное приобретение для семьи.
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Найгірший робот пилосос, зломився вже через декілька використань, їздить по одному і тому самому ж місці, а толку 0. Їздить в хаотичному порядку, в додатку це тільки те що і на пульті ( вперед, назад і в боки). Зря викинуті гроші ще й гарантію на рік продовження купила.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Поломився через декілька днів
- Продавець Action
Шкода що так вийшло. Можлива проблема в програмному забезпеченні. Ми раді допмогти нашим сервісним відділом по Вашій гарантії.
- Владимир О***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пылесос понравился как мне так и супруге. Пришёл в полной комплектации и все рабочее. Работает не очень шумно без проблем преодолевает небольшие порожки. После каждого использования бак с мусором всегда полны (или мы неряхи или пылесос очень хорош) надеюсь на второе))).
- Продавець Action
- Настя Т***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пилосос прийшов з поламаною вилкою від блока живлення. Магазин на наступний день зателефонува і вислав нову. Швидко прийшла і навіть була оплоега доставка на НП, приємний бонус. Але зарядний пристрій ЗНОВ прийшов поламаний, виглядає вже як злий жарт.
- Переваги:
- Недоліки:
- Знов поламаний зарядний пристрій
- Продавець Action
Приносимо вибачення за незручності. Перед відправкою заміна перевірялась та була ціла. Ми відправимо Вам заміну. Будьте обережні при розпаковці
- Настя Т***
Якби я необережно розпаковувала, то відламана деталь була б теж в пакеті який ви відправили
- Настя Т***
З таким «сервісом» я б хотіла взагалі відправити назад пилосос
- Настя Т***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Все чудово, швидко і якісно, крім неприємного сюрпризу із пошкодженою вилкою від блоку живлення.
- Переваги:
- Гарно прибирає мілке сміття, простий у використані.
- Недоліки:
- Прийшов з пошкодженим блоком живлення
- Продавець Action
Добрий день. Заміну шнура можемо відправити новою поштою. Вкажіть, будь ласка, куди вам відправляти
- Настя Т***
Знов прислали пошкоджений шнур, це жарт?
- Соснова К***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Хороший трудолюбивый пылесос. Прост в управление и настройке, очень хорошо убирает, с влажной уборкой тоже хорошо справляется. Хороший помощник дома , недостатков пока не заметила.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пилосос гарно справляється зі своїми функціями, нарікань немає. Користуємось близько 8 місяців.
Але,кріплення на контейнері для води майже відразу зламалися та сам контейнер по периметру потріскався і трішки підтікає вода.
Миття полів не заміняє, але підтримує чистоту та свіжість.
Якби не пробеми з контейнером для води то взагалі чудове співвідношення ціни та якості.- Переваги:
- Чудово справляється зі сухим прибиранням.
- Недоліки:
- Погана якість контейнеру для води
- Продавець Action
Дякуємо за Ваш відгук! Ми візьмемо до уваги Ваші примітки. Напишіть, будь ласка, через форму "Написати продавцю" номер Вашого замовлення. Ми уточнимо, чи є додатковий контейнер для води на складі та вишлемо Вам заміну
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Купили дану модель пилососа місяць тому, порівняти ні з чим, не можу ніяк розібратися з вологим прибиранням, тряпка майже суха, а точніше часто суха, таке враження що змочується лише коли він на перешкоду потрапляє і трохи піднімається, тоді вода витікає з отворів під нахилом. Допоможіть будь ласка розібратися
- Продавець Action
Для подачі води вам треба обрати в додатку "вологе прибирання". Порпда : так як мікрофібра нова, то перед першим використанням радимо її змочити вручну (тільки один раз). Далі все має бути як треба
- Анна
Дякую, а якщо не користуватися додатком, то не вийде використовувати вологе прибирання?
- Продавець Action
На пульті є всі необхідні кнопки (ті самі функціі, що в додатку). Має бути кнопка з написом "МОР"
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Купляв пилесос рік тому.
За рік часу, все працювало чудово. З своєю роботою робот справлявся. В нас кішка, так що шерсті збирав багацько.
Після року активного користування, 3 рази на тиждень, сталась невелика поломка. Одразу звернувся до продавця.
Продавець одразу ж без зайвих запитань сказав відправити робота до них на сервіс.
На протязі тижня робот, знову був у нас.
За це дуже дякую, даному продавцю. Можу його рекомендувати.- Переваги:
- Не дорога ціна. WI-FI, функція вологого прибирання
- Недоліки:
- Малий бак для сміття
- Продавець Action
Дякуємо за ваш відгук! Ми завжди раді вам домогти покращити життя. Стосовно баку для сміття, ми передамо цю інформацію виробнику.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
В нас є кішка, і хотілось би прибирати частіше, а часу не вистачає. Тому придбали цей пилосос. Прибрати нашу однокімнатну квартиру він встигає десь за годину. Рухається, зрозумілою лише йому, схемою. Карту приміщення не будує - ця функція є у дорожчих моделей. Без цього, думаю, можна обійтись, враховуючи те,що він повністю справляєтья з підмітанням та вологим прибиранням. Закрили його в кімнаті та займаєтесь своїми справами. Наша кішка боїться його поки що. Безкоштовна доставка через пункт самовивозу Розетки зайняла 4 дні від моменту замовлення. В комплекті також йдуть дві запасні бокові щітки, +1 фільтр та +1 запасна ганчірка з мікрофібри. Порадувало те що є і сухе і вологе прибирання. Очищує поверхні ламінат, лінолеум та плитку досить добре. Також у нас є невеличкий килим з коротким ворсом. З ним справи трохи гірше. Повністю пилосос його не очищає, залишаються невеликі недоліки. Але в інструкції вказано, що для килимів цей пилосос не дуже підходить. Тому як щоденна підтримка чистоти килима - він супер, але раз на декілька днів потрібно прибирати більш якісно самостійно. Працює не голосно, якщо знаходитесь у сусідній комнаті - майже не чути його. Прикріплюю фото з заповненим при прибиранні баком для сміття. Ми були вражені.
- Переваги:
- Робить прибирання за нас ))
- Недоліки:
- Рухається трохи хаотично
- Продавець Action
Добрий день. Дякуємо Вам за розгорнутий відгук! Ця модель не призначена для використання на килимах.
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Отличный помощник в доме. Команды с пульта слушает хорошо, на базу возвращается и находит сам, но я никак не могла подключить пылесос к приложению. Обратилась к продавцу и объяснила проблему, девушка посоветовала мне подключиться не к 5Ггц а на 2.4Ггц Wi Fi и тогда у меня получилось с первого раза за что ей огромное спасибо.
- Продавець Action
Дякуємо за ваш відгук! Завжди раді допомогти!
- Инна З***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Проблему вирішено
Буду повертати
- Переваги:
- Добрий день. Купила дану модель , встановили додаток згідно інструкціїї. Включили ррбот пилосос він проїхав 20 см. зупинився видав сигнал і все. Запустили його ще раз, він потрапив на перешкоду( стіна) буксував і, знову сигнал і став. Хочу повернути товар.
- Недоліки:
- Не можу налаштувати роботу.
- Продавець Action
Добрий день. Ви завжди можете звернутись до нас через кабінет покупця або за номером телефону в інструкції для консультаціі та вирішення питань по роботі товару. Дякуємо за ваш відгук!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Не вистачало одного болтика, не кр1пилась щ1тка, не приемно, чолов1к полагодив, а сам пилисос хороший, задоволен1 роботою та результатом
- Переваги:
- Ц1на, не гучний, гарно прибирае
- Недоліки:
- Не було болтика
- Продавець Action
Дякуємо за ваш відгук! Ви завжди можете звернутись до нашого сервісного центру. Приносимо вибачення за незручності. Користуйтесь із задоволенням!
- Степан Г***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Наконец-то розкошелился на это чудо. Долго шерстил выбирая и остановился на этом пылесосе, по итогу сделал вывод что мне в моей однокомнатной квартире с 30 кв.м дорогая модель и не сильно то нужна. Качеством уборки доволен , мусор выметает хорошо, да ещё и подтирает за собой . В общем я доволен своим приобретением.
- Продавець Action
- Зоряна Т***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Отличный помощник в доме! Прогенералить полы в квартире конечно не сможет, а вот поддерживать в течении недели порядок - запросто. Пользуюсь и сухой, и влажной уборкой, хорошо собирает пыль, шерсть. Покупкой довольна. С маленьким ребёнком незаменимый прибор!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Доброго дня. Не працює кнопка на роботі-пилососі, що робити
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Роботу месяц. На самой слабой мощности работает минут 50 максимально, а если увеличить то вообще 30 (((
- Недоліки:
- Очень короткое время работы
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Аккуратный и стильный помощник. Ездит шустро, убирает хорошо. Шуршит боковыми щетками, все под себя сгребает. До его приобретения, я и не подозревала, что он мне так нужен. Теперь остаётся только генералить по настроению. А обыденной уборкой займётся Шустрик.
- Продавець Action
- Геннадий Б***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Надёжный помощник по дому. Решил сделать подарок любимой и себе заодно. Она ребёнком занимается, а я пылесосить устал, не мужское это дело. И вот у нас есть Веня, он убирает все и делает влажную уборку. Отличное вложение для экономии своего времени, чтобы провести время с семьёй.
- Продавець Action
Ваша думка допомагає нам стати краще!
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Приехал хорошо упакован, целый, чистый красивый. Прям жалко его гонять. Назвали R2D2. Звук подаёт такой же) Убирается хорошо, ничего не оставляет, воду не разливает, на базу сам возвращается. Одно удовольствие пользоваться.
Дякуємо за вашу думку!
- Цвелой А***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пользуюсь 3 месяца, запускаю через день и пылесос и протирание, работает отлично. Минимум действий для обслуживания, управляется со смартфона тоже без проблем. Возникла проблема после 3 х месяцев с одной щеткой перестала крутиться, но связался с продавцом по гарантии, без проблем сказали присылать на диагностику, через время получил работающий обратно. Спасибо продавцу, и товар хороший и вопросы решают быстро, без волокиты и перевода стрелок.
- Переваги:
- Цена, качество, обслуживание, гарантия. Рабочая лошадка на каждый день по линолеуму и плитке(из практики).
- Продавець Action
Дякуємо за ваш відгук! Завжди раді допомогти.
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Добрый день. Пылесос перестал работать. Проезжает 20-30 см, останавливается и подаёт несколько сигналов и всё...
- Продавець Action
Добрий день. Товар знаходиться на гарантіі протяго 18 місяців. Напишіть нам через "Зв'язок з продавцем" або "Питання по товару".
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Купили уже как 3 месяца назад. Покупали первой сравнивать конечно не с чем, но скажу мне, он очень нравится на свои деньги он отлично работает вопросов вообще нету к нему, пользуюсь каждый день пока покупкой довольна.
- Переваги:
- Цена, со своей работой справляется.
- Недоліки:
- Нету, думаю их и не будет.
- Продавець Action
Дуже дякуємо за те, що обрали нас і знайшли час на відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Мина Р***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Пылесос покупался осенью, когда за ногами домой уже тянется всякая грязь, листья и т.д. У меня дома камни не валяются (просто выпадают по дороге до 5 этажа). Я на качество уборки не жалуюсь, дома есть кот и постоянно наступаю на кошачий наполнитель (гелевый), чувства не из приятных, но помощник их быстро нейтрализует, остается только вытряхнуть бачок и дома красота.
- Продавець Action
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Недостаточно мощный, не убирает от слова совсем. У меня есть кошка, брала этот пылесос с целью ежедневной уборки шерсти и камушков, в итоге - по квартире ездит, но ничего не убирает :( Режим турбо только ускоряет его движение, но всасывает так же плохо.
Подскажите, может быть я не разобралась, как настроить мощность?- Недоліки:
- Не убирает
- Продавець Action
Добрий день! Якщо робот у вас працює не коректно, ви завжди можете звернутись за допомогою. Менеджер найближчім часом зв1яжеться з вами для вирішення питання.