- Алла Х***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Величезне задоволення від покупки — іграшка дійсно виправдала всі очікування!
Цей Дракончик має приємний на дотик матеріал, ніжний і м’який, а форми — чіткі та продумані: лапки, хвостик — усе виглядає дуже акуратно. Наповнювач щільний, іграшка добре тримає форму, не “розпливлася” після витягнення з коробки. Радію, що наш український виробник відшиває такі важливі для молодих матусь та діточок речі. Попередньо відправили інструкцію з використання та відео як активувати грілку. Я бачила в інтернеті подібні, але коли побачила цього дракончика, то закохалася.
Колір, розмір і вигляд — усе збіглося з фото. Відчутно, що виробник дбав про якість і вигляд.
Дуже задоволені — рекомендую всім, хто шукає милий, якісний подарунок або просто хоче порадувати себе- Переваги:
- Ціна, якість, колір, швидка доставка.
- Недоліки:
- Поки що не виявили.
- Єлизавета П***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Замовила цю антиколікову грілку. Вона дуже мила та за розміром більша ніж я очікувала. Приємна на дотик та якісно прошита. Радію, що наш відчизняний виробник відшиває такі допомагайки. Попередньо відправили інструкцію з використання та відео як активувати грілку. Я бачила в інтернеті подібні, але коли побачила цього дракончита, то закохалася. Інші з вишневими кісточками потребує микрохвильовки, якої немає. Тому цей варіант з капсулою у моєму випадку краще. Активується за рахунок клацання капсули, швидко нагрівається. Правда, не можу сказати, що тепло тримає 2 години. Щоб капсулою можна було користуватися ще, достатньо проварити декілька хвилин.
Моя дитина з нею заснула у мене на руках. Після цього складного періоду будемо використовувати як іграшку- Переваги:
- Тепла милота
- Недоліки:
- Пластина- капсула, яка гріє дуже жорстка тільки чоловік зміг її клацнути й активувати
- Єлизавета П***
Доповнюю: перший раз активувати було важко. Не клацала металева капсула. Вдалося тільки чоловікові. Другий раз тільки торкнулася і він активувався.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Мила іграшка, яка полегшує дитині пережити коліки
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Гарна грілочка-іграшка. Швидка доставка. Іграшку вже попрали, а грілочку "запускали" - все супер. Дякую!.
- Переваги:
- Швидка доставка, грілочка працює
- Недоліки:
- відсутні
- Olha B***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Дякуємо, за прекрасного дракончика.Малюк, в перший же день, одразу вподобав його і заснув з ним щойно активували грілочку.
- елена и***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Все сподобалось, гарна візуально, грілочка працює
- Продавець 4ickabiddy
Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Дуже сподобався. Якісний, приємний на дотик з функцією грілки. Гарне обслуговування. Успіхів Вам.
- Переваги:
- Все сподобалось
- Недоліки:
- Не має
- Продавець 4ickabiddy
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy
Дуже милий і приємний на дотик дракоша! А найголовніше це єдина річ, яка допомогла впоратися з першими коліками. Правда з переляку від плачу дитини ледь не поставив грілку в мікрохвильовку)) Але вчасно згадав, що вона автономна. Двічи вигнув металічну пластину і рідина одразу закрісталізувалась і нагрілась. Класна річ- і дитинці добре і батькам спокійно)) Дуже приємний сервіс і гарна якість! Дякую вам!
- Переваги:
- Гарний матеріал і охайне виготовлення, зручна система нагріву, заспокоює коліки! Гарний сервіс!