- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Можу пити тільки каву з 100% арабікою, бо одразу чую неприємний запах робусти. Це чи не єдина на ринку розчинна кава з арабікою. Виручала під час відключень, коли не могла зробити заварну.
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Супер смак та аромат!)
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Щось змiнилось в гiршу сторону, бо декiлька рокiв тому була дуже непогана.
- Недоліки:
- Аромату нема, смак нiякий.
Не виражена
Добрий день, Артеме! Нам дуже прикро дізнатися, що ця кава не відповідає Вашим вподобанням. Ми розуміємо, що у кожної людини є свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, щоб вона мала неперевершений смак і відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Сподіваємося, що Ви зможете знайти свій улюблений напій серед нашого асортименту.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: GoToCoffee. Загальна вага: 70
у характеристиках у вас вказано " строк придатності 12 місяців" . що мені прислали 4-5 січня 2026 року , перед цим написавши що не зможуть прислати вчано , бо строки придатності погані. ок. прислали 4-5 січня 2026 року 4 пакети кави - 1й строк придатності до 17.02.2026 - ни смаку , ні запаху , гірчить. 2й - до 21.03.2026 року. 3й і 4й до 19.05.2026 року. не раджу у них купувати , бо присилають неякісний тивар , не таке яке описано в умові в характеристиках , при цьому оплата повна і на перед.
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- претензії до продавця
- Продавець GoToCoffee
Дуже перепрошуємо , але намагались зробити як найкраще , Відправили каву, яка ще не протермінована .
- Зенцов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Все добре.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Розчарований. Смак - хімоз. Кава й близько не та, що була років 5 назад.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Смак і аромат
- Переваги:
- Ціна , якість
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Кофе хороший, .
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Добавлю до свого негативного відгуку трохи позитиву.
Якщо брати півтори ложки кави і небагато молока, то смак доволі прийнятний, але на любителя - Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Повівся на восторжені відгуки.
Як на мене, будь- яка розчинна кава смачніша за цю. Ця для мене взагалі прісна, безвкусна, ні кислинки, ні гірчинки, ні смаку ефірних масел.
Схоже на кавовий напій, а не каву.
Після Ferrara з кавомашини - небо й земля.
Таж нескафе голд, якобс, карт нуар в гранулах смачніші за цю.
Ще й присмак якось мила після вживання, ніби в неї для пінки, якийсь піноутворювач добавили.
Не знаю, може це мені так "повезло".- Переваги:
- Не треба бігти до кпвомашини
- Недоліки:
- Прісна, не смачна.
Добрий день!
Нам дуже шкода чути, що наша кава Вам не подобається. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Хотіли б теж зазначити, що важливим є і процес приготування кави. При цьому важливо дотримуватись інструкцій, вказаних на упакуванні, адже лише тоді кава зможе повністю розкрити свій смак та аромат. Все ж сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Ароматна, м'яка кава,мені дуже сподобалася.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Кава дуже добра .
- Переваги:
- Смак и аромат
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Відмінний смак. Рекомендую
- Переваги:
- Смачна
- Виталий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Нормально
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Я люблю пити зранку цю просту каву ж молоком. Дешево і сердито!
- Переваги:
- Доволі примний смак як для розчинної кави
- Недоліки:
- Не можна порівнювати з натуральною кавою, там і смак інший, і кофеїну. У сегменті розчинних для мене топ, купую років 10
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Найкраща розчинна кава!!!
просто мастхев- Переваги:
- Смачно з вершками :)
- Недоліки:
- Швидко закінчується (:
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Кава сподобалась
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Магазин як завжди на висоті. Вчасно доставили, товар був в наявності. Але згідно опису, очікувалося щось більше по смаку. Смак дуже м'який
- Переваги:
- Звичайна кава
- Недоліки:
- Не має нічого спільного з кавою еспресо
Добрий день!
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Вкусный порционный кофе в стиках
- Переваги:
- Удобно брать на работу
- Недоліки:
- Малое количество в коробке
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Трохи пересмажене.
Добрий день, Сергію! Нам шкода чути, що Вам не до вподоби наша кава і що вона здалась трохи пересмаженою. Ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити. Сподіваємося, що в асортименті Nescafe ви знайдете свій улюблений напій. Дякуємо за відгук!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Пан_Зерно. Загальна вага: 120
Дякую за гарний товар
- ірина ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Кава просто супер! Смачніше як більшість заварної чи у деяких наших кав'ярнях.
- Переваги:
- Смачно
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Смачна кава,ніби,заварна. Ароматна і сіцна
- Переваги:
- Схожа на заварну,міцна
- ЛЮДМИЛА В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Смачна кава. Дякую. Рекомендую
Гармонійний
Помірна
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Хороший кофе
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
найкраща розчинна кава.. скільки інших не куштувала, все інше просто неможливо пити.
Багатий
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
В цілому я задоволена-для щоденного вжитку кава гарна.
Дякую за гарне обслуговування вашим операторам!- Переваги:
- гарна ціна
- Недоліки:
- слабкий аромат, не дуже виразний смак
Гармонійний
Помірна
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Хороший кофе
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Все добре
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Хотел выбрать хороший растворимый кофе. Подошёл к этому процессу со всей ответственностью. Купил 7 пакетиков разных брендов. Все рассыпал по чашкам, залил одинаковым колиством воды. Без сахара. Все как положено. Попробовал два раза по кругу и сделал вывод что этот кофе реально похож на зерновой. Вкус сладкий, с кислинкой , выпился очень приятно. Ну и вот купил себе значит целую пачку. Отмеряю так же как в пакетике 2 грамма ( по весам ) , пробую , а тут одна горечь неприятная. Совсем другой продукт. Насыпали какого-то ФОРТА в упаковку, другой причины предположить не могу
- Переваги:
- Недоліки:
- Сильно горький
Добрий день, Олександре!
Нам прикро, що Вам не до вподоби наша кава.
Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви все ж знайдете улюблений напій для себе. Ми обов'язково врахуємо Ваш коментар.
Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня! - Александр Б***
Так питання залишилося відкритим. Чому смак із стіку відрізняється від смаку з упаковки ?
Добрий день, Олександре!
Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт! Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50 або написати на нашу сторінку у Facebook.
Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Руслан И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Найкраща розчинна кава)
- Станислав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Много лет покупаю этот кофе, параллельно с натуральным. Пить можно ( в новых реалиях жизни без света). Но с каждым годом качество все хуже: нет пенки, нет "кислинки". Лучше, чем обычный классик, но хуже, чем 10 лет назад.
- Переваги:
- Похож на натуральный
- Недоліки:
- Качество становится хуже
Багатий
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Дуже добра знижка
- Переваги:
- Дуже добра знижка
- ірина ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 45
Дуже смачна кава
- Переваги:
- Смачна, аромат як у заварної
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 120
Единственный кофе из растворимых самый нормальный...много лет пью его
- Переваги:
- Вкус арабики
- Недоліки:
- Невезде можно купить