Відгуки покупців про Баранчик антиколіковий з багаторазовою сольовою грілочкою, тепла заспокоююча м’яка плюшева іграшка для сну, комфортер молочний

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дякуємо за гілочку.Барашек дуже гарний,м'який і теплий.
    Зручний у використанні,покриває весь животик немовляти

• Анжелика К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Добрый вечер! Получили грелочку!! Очень подходит для нашего малыша!! Нам 1, месяц! Колики периодические. Температура грелочки - то , что нужно. Но Баранчика мы сняли, заматываем ее в маленькое детское полотенечко, потому, что через Баранчика( это чехол для грелочки) не так быстро и не в такой температуре доходит тепло. Рекомендую эту грелочку для всех новорожденных деток!!

Переваги:
    100 %%
  • Марианна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дякую! Дуже якісно зроблено, всім рекомендую!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Чудовий баранчик, гріє добре. Рекомендую.

• Трофимович А***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дуже дякую за бараша. Мякенький гріє, нам сподобалося.

Переваги:
    Гарна якість материалу чітки інструкції по користуванню приїмний продавець
  • Зоя О***

Грілочка-справжній скарб!
    Кохання з першого погляду!
    Висока якість виробу, м'якість та комфорт, компактний розмір та практичність заслуговують найвищих оцінок!
    Дякую виробнику за відповідальне ставлення до якості товару та за оперативність роботи, дуже швидко прийняли замовлення та через короткий час вже його надіслали!!!
    Рекомендую !!!

Переваги:
    Якість, практичність
    Недоліки:
    Відсутні!
  • Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дякую продавцеві за відповідальний підхід до роботи. Якісно виконана грілочка, яка добре тримає тепло. Зручно, що є інструкція з використання

Переваги:
    Цікавий дизайн,якісно виконано, грілочка добре тримає тепло
  • Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Сподобався клієнторієнтований підхід продавця - швидко відправили, надіслали інструкцію по експлуатації. Рекомендую

Переваги:
    Легка у використанні, довго тримає тепло.
    Недоліки:
    Не помітила.
    • Продавець  4ickabiddy

Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!

• Олена М***

недоліків не помітили

Переваги:
    Чудова грілка, якість товару відмінна. Ми придбали баранчика, м'яка, приємна на дотик, а головне допомагає.
    • Продавець  4ickabiddy

• Назар Д***

Чудова грілка!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Баранчик супер. Продавець та його команда з відповідальністю ставляться до кожного клієнта. Якість продукції на найвищому рівні.

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Грілочка-іграшка - дуже мила на вигляд і приємна на дотик. Особливо дякую продавцеві за допомогу з інструкцією як активувати грілку (кнопочку необхідно активувати у рідині).

Переваги:
    М'який, гарний
    • Продавець  4ickabiddy

Дякую вам за такі приємні слова! Ми дуже старались і раді, що вам все сподобалось!

• Никита П***
    Продавець: 4ickabiddy

Очень приятная на ощупь и милый на вид! Спасибо за тепло, что дарит грелка. В буквальном и переносном смысле

Переваги:
    Очень милая и хорошая грелка!
    • Продавець  4ickabiddy