- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
У меня уже пять лет машинка Бош. Пользуюсь таблетками Финиш и Сомат голд, самыми лучшими. Никогда ничего такого не замечала в машинке. Мне казалось что она идеальная. Но случайно увидела это средство и решила попробовать. Даже не ожидала такого результата, оказывается внутри она точно что засияла. Очень запах понравился. И что я заметила после применения этого средства, что чайные ложки все засияли тоже. Теперь буду чаще пользоваться. Отличная штука. И жир весь с фильтра отмыла. Раньше я сама доставала и вычищала накопившийся жир, а теперь и не нужно. Средство все за тебя сделает. Жду когда появится в наличии и еще куплю.
- Євген А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Спробував вперше (за 3 місяці користування від моменту покупки машини) даний засіб на програмі machine care (посудомийка Siemens). В принципі візуально камера стала більш блискучою, і, сподіваюсь, внутрішні елементи системи теж промились від залишків жиру. Хоча я і так після кожного циклу миття очищаю фільтр за допомогою гарячої води, fairy та губки для миття посуду (бо так радить виробник в інструкції). Та і жорсткість води в налаштуваннях машини виставлена згідно інструкції, тому накипу на ТЕНі скоріше за все що і ніякого не було фірмові таблетки від finish, Somat або Domol. На рахунок складно доступних місць - дива не сталося. Як внутрішня сторона направляючих 2 корзини та верхньої полиці для столових приборів, так і місця, де при натисканні на спеціальні лапки, є можливість регулювати висоту середньої корзини - не були вимиті від забруднень (багато хто, я думаю, що і не здогадуються про такі місця), хоча вони добре розм'якли і бруд вийшло легко змити гарячою водою з душу у ванні, вийнявши перед цим корзини. На рахунок запаху - не розумію тих людей, які жаліються на запах таблеток і подібної хімії. Так, дійсно, запах даного засобу є (щось схоже на суміш аромату лимону та запаху автомобільної шини), але лише якщо відкрити двері машини під час циклу миття (знову ж таки, для чого відкривати і нюхати камеру машини під час роботи - не розумію). Після завершення циклу миття я з губкою пройшовся по направляючим та ущільнювальній резинці та під душем промив 2 та 3 корзини, взяв десь літру води і додатково облив дно посудомийки бо залишилося трохи піни після циклу очищення в районі кришки баку для солі та під фільтром. Потім включив режим попереднього ополіскування щоб остаточно змити останні залишки даного засобу. Після цих маніпуляцій моя машина стала дійсно як нова і від запаху лимону та шин не лишилося і сліду.
- Переваги:
- Добре відмиває камеру, вона знову блищить ніби нова.
- Недоліки:
- Дива зі складнодоступними місцями не сталось і по завершенню циклу очистки машини, в районі фільтру, лишається піна, яку треба додатково змивати.
Представник брендуЄвгене, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Регулярно 1 раз в 3 месяца ( начало сезона) чищу машинку этим средством. Других не пробовала да и не хочу. Аромат сильный и держится 3-5 моек. Меня не напрягает запах. Чистота! Ребята чистота! Рекомендую. Брала и буду брать!
- Переваги:
- Все нравиться
- Недоліки:
- Не разбираюсь в составе. ( ниче не поделаю( )
- Дар'я О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Після інших людей, які не чистили машинку, знадобилась екстренна допомога.
Додала сіль, ополіскувач і поставила на найвищу температуру з очисником finish. Результат на фото- Олег
Вы хотели сделать, как лучше, а лучше написано в инструкции ) Есть специальный режим для очистки, вот его и нужно использовать, а тем более у Вас крутая БОШ с красным цветом)
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Порядочная химия, посудомойка блестит как зеркало.
Если вдруг у кого были сомнения на счёт правильности использования, то вот фото. Снять все наклейки (и с крышки тоже) и поместить флягу в нижнюю корзину, крышкой вниз. Пробка растворится и химия плавно заполнит машинку.
Думаю 2 раза в год будет достаточно для такой процедуры.- Переваги:
- Быстро и просто
- Недоліки:
- Хорошая цена по скидке
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
За великий час експлуатації своєї посудомиїчної машини користувалася kbit капсулами, бо не знала про цей дивовижний засіб, про який підказав майстер із ремонту бойлерів))). Зараз я дуже задоволена! Бо після двох етапів миття моєї посудомиїчки остання стала як новенька. Зникли застаріли жир та запах, які капсули не виводили. А рідкий FINISH впорався. Також майстер рекомендував користуватися ним, щоб не тільки не забруднювати машину, а ще й не навантажувати тени при забрудненні, тому що потім доведеться їх змінювати.
Дякую майстру за пораду, FINISH - за чудовий чистячий засіб, а ROZETKA - за швидку та якісну доставку.
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук і вибір нашої продукції!
Нехай ваша кухонна помічниця служить довго!
З повагою, команда Finish
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Чистить добре. Різкого хімічного запаху, як писали у відгуках, нема.
Використовую десь раз на 4 місяці- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- не знайшов
Представник постачальникаВячеславе, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH.
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Засіб гарний, питань до його роботи нема - все відмило. АЛЕ: зверху на задній стороні пляшці поверх заводської наклейки наклеєна наліпка з українським перекладом. Так от вона зовсім не пережила мийку (65 градусів). Знайшов їх шматки у фільтрі грубої очистки (корзинка у дні посудомийки). Раджу перед використанням їх зривати. Заводські наклейки приклеєні спеціальним чином - з ними все гаразд.
- Переваги:
- Гарно миє
- Недоліки:
- Додаткова наліпка з перекладом розчиняється під час миття
- Ярослав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Після застосування цього засобу всередині машинка блищить як нова. Читав у відгуках про різкий запах, то особисто мені так не здається.
- Переваги:
- Нижчої ціни, ніж на Розетці немає ніде
- Недоліки:
Представник постачальникаЯрославе, щиро дякуємо вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!
- Сабіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Вперше використовую подібні засоби для чистки посудомийної машини, але машинка чиста, жир (як мінімум з фільтрів зовнішніх) вимив, та прибрав розводи. Чудовий засіб.
Порада: зніміть всі наклейки (і та що на пляшці, і ті що інструкція) і ставте максимальну температуру при використанні у нижній відсік. :)- Переваги:
- Недоліки:
Представник постачальникаСабіно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Регулярно купую цей засіб. Десь раз на місяць мию ним машинку. Після нього як нова
- Недоліки:
- Хімія хімічна.
Представник постачальникаКатерино, дякуємо, що обираєте Finish!
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Отмыл машинку идеально. Из минусов только очень резкий запах средства могу отметить, который не до конца пропал даже после двух последующих полосканий и одной мойки.
- Переваги:
- Отмывает все детали машины до состояния новых.
- Недоліки:
- Очень резкий запах.
Представник постачальникаСергей, добрый день! Благодарим за ваш отзыв! Если есть необходимость удалить запах после использования очистителя, рекомендуем использовать дополнительное ополаскивание или короткую программу мойки без посуды. Вы также можете обратиться в Службу поддержки потребителей по номеру телефона 0 800 30-72-44 или написать на почту [email protected]. Наши специалисты предоставят необходимую консультацию для достижения наилучших результатов.
С уважением, команда Finish
- Максим Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Машина два года ежедневное использование. (порошок Финиш или таблетки) Несколько раз пытался отмыть - фу неприятно жир и пр. Прочитал про этот очиститель - две страницы положительных отзывов. Купил. Буду покупать еще. Да остались места не отмытые. Но это ни в какое сравнение не идет с тем что было. Раз в 2-3 месяца использовать и не будет стыдно перед машинкой :-).
- Переваги:
- Он отмыл машину!!! Покупать - Да еще и скидка.
- Недоліки:
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Очень хорошо очищает посудомоечную машину, идеально! Хорошее средство!
- Переваги:
- Идеальное очишение,блеск
- Недоліки:
- Очень насыщеный запах
Представник постачальникаНаталья, благодарим вас за выбор продукции Finish!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Взяв очищувач для посудомийки FINISH, щоб нормально почистити машинку всередині, не тільки фільтр. Використання максимально просте: зняв наклейку, поставив пляшку догори дном, увімкнув програму на високу температуру без посуду – і все, далі він працює сам.
Після циклу всередині посудомийка виглядає набагато чистішою: менше нальоту, жиру, зник неприємний запах, а пластик і метал наче оновились. Особливо помітно біля дверцят і знизу, де найчастіше накопичується бруд. Машинка перестала «пахнути затхлим», коли відкриваєш її після вимкнення.
Як для профілактики кілька разів на рік – дуже зручна штука. Нічого не треба розбирати, не потрібно лазити всередину губкою, просто один цикл із засобом — і посудомийка знову в нормальному стані. Покупкою задоволений, свій ефект очищувач дає.- Переваги:
- Після використання камера посудомийки виглядає помітно чистішою
Неприємний запах із середини зникає - Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаАртуре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Нормально, наче, відмовило посудомийку
- Недоліки:
- Посудомийка ще якийсь час буде смердіти їдкою хімією.
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда FINISH
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Серед всіх очисників, які я пробувала, цей найкращий
- Переваги:
- Гарно вичищує машину
- Недоліки:
- Невиявлено
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Товар чудовий, а запакували дуже погано. Одна пляшка тріснула
- Переваги:
- Засіб чудовий
- Недоліки:
- Погано запакована посилка
Представник постачальникаАнно, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Назар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Класна річ для чистки посудомийної машини, але має різкий запах наступні 2 мийки посуду.
Представник постачальникаНазаре, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH
- IhorВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
З функцією очищення посудомийки справляється на відмінно, запускав в режимі 75 градусів. Не сподобалось те що після процедури чищення присутній різкий запах, повністю пропав десь після 3тьго миття посуду.
В цілому засіб чудовий рекомендую, та в майбутньому буду використовувати.- Переваги:
- чудово відмиває
- Недоліки:
- різкий запах після процедури очищення
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір продукції Finish! За необхідності видалити запах радимо використовувати функцію додаткового полоскання. Хотіли б порекомендувати вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати нам на пошту [email protected].
Наші фахівці нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів використання продукту.
З повагою, команда Finish
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Средство хорошее. Машину за год ежедневной эксплуатации не чистила ни разу, очиститель справился на "отлично". Запах действительно сильный, но исчезает через 1-2 мойки.
Представник брендуНаталия, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам понравилась продукция Finish!
Эффект просто "вау"! Посудомойка стала как новая.
- Переваги:
- После чистки стала лучше мыть посуду!
- Недоліки:
- Сильный запах средства
Представитель поставщикаНаталия, благодарим за ваш отзыв и высокую оценку продукции Finish!
- ЄвлампіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Поки нічого кращого не бачила ніж цей засіб. Є щось таке ж для пралки?
- Переваги:
- Чудово чистить і знежирює
- Недоліки:
- Рідко на нього акції бувають.
Представник компаніїДякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Finish! Приємного використання!
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Супер средство! Очистило всё! Жир, который я думала невозможно уже очистить, налет. Машина, как новая, запах свежий.
- Татьяна В***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Смотрела видео от финиш посиланнякак использовать их очиститель. Стараюсь все так и делать. Результат мне нравится
- Переваги:
- Очищает посудомоечную машину, но надо соблюдать все инструкции что написано
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Якісний товар
Представник постачальникаТарасе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Чудово відмив сильне забруднення та вапняний наліт. Результатом задоволені.
Представник постачальникаРуслане, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- Максим С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 2
Перший раз чистив машину цим засобом. Інструкція зрозуміла, якість очищення добра. Від себе рекомендую зняти наліпки, особливо ту, яка наклеєна зверху з перекладом на українську мову, адже через температуру вона відклеюється і буде забивати фільтри машини. З відклеюванням проблем не виникло.
Ціна на Розетці дуже приємна, доставка у поштомат поруч з домом.- Переваги:
- Якість, ціна за 2 шт., зручність користування
- Недоліки:
- не помітив
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Осталась очень довольна этим средством и, можно сказать,отполированной посудомойкой!!!
- Переваги:
- Чудодейственное средство!машинка отмыта,плохие запахи исчезли.радует,что использовать нужно раз в три месяца.
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторіє, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Давно пользуюсь такими очистителями, всем доволен
- Переваги:
- Качественная чистка посудомойки
- Недоліки:
- При первой мойке после очистки может быть запах очистителя на пластиковой посуде
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Даний очисник гарно миє посудомийну машину і залишає приємний лимонний аромат.
- Переваги:
Представник постачальникаАлло, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Хороший засіб для очищення посудомийної машини. Купляв уже кілька разів
- Переваги:
- не агресивний запах
- Недоліки:
- ціна
- Володимир Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
У машинки пищяв циркуляційний насос постійно після півтора року використання.
Взяв цей очищувач використав і машинка перестала пищяти ну і звичайно максимально чисто стало- Переваги:
- Добре вимиває весь бруд
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Очищува справився на всі 100500% Посудомий стала, реально!, краще мити! Рекомендую.
- Переваги:
- Куплю ще.
- Недоліки:
- Ціна, але воно того вартує.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1
Посудомойка время от времени нуждается в чистке, на фильтре оседает жир и остатки пищи так что необходимо чистить не только руками но и средством, делаю это не реже чем раз в месяц, результаты хорошие.
- Переваги:
- Хорошо чистит посудомойку
- Недоліки:
Представник брендуЕлена, спасибо за выбор продукции Finish!
Классная штука, у посудомойку bosch была ошибка e22 , при диагностики сказали ЦИРКУЛЯЦИОННЫЙ (ТЕПЛОВОЙ) НАСОС , или попробовать этот очистиститель, в итоге помогло
Представник брендуВячеслав, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!