- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Просто чудово
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Хороший
Представник постачальникаЮліє, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Власта Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Супер ціна за супер якість
Представник постачальникаВласто, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Дуже гарний засіб
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Представник постачальникаІнно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Павло І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Користуюсь таким очисником не вперше. Ефект є, очищує м'яко і не псує гумові патрубки ПММ на відміну від гелевого очисника того ж таки Finish, яки за кілька років використання перетворив патрубки моєї машини на якусь брудну масу. Ремонт став у копієчку!
- Переваги:
- Виконує свою роботу
Представник постачальникаПавле, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Просто нульовий ефект, хоча машинка чиста (трішки вапняного наліту на дні, трішки жиру на сітці). Таблетки старт кращі, рідкі засоби набагато кращі.
Простіше попшикати оцтом і протерти вологою серветкою.- Переваги:
- Відомий виробник
- Недоліки:
- Не діють навіть дві таблетки на маленьку посудомийку
Представник постачальникаСергію, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Фируза Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Доброго вечора. Засіб для чищення посудомийних машин суперовий. Користувалася жидким не сподобалося , а в таблетка кращий. Тож рекомендую .
- Переваги:
- Задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Легкий спосіб чищення посудомийної машини, за доступною ціною.
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Владлен С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Швидко та якісно
Представник постачальникаВладлене, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Несвятипасха А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже люблю цей засіб. Гарно очищує посудомийку та подовжує їй життя
- Переваги:
- Можна використовувати під час миття посуду
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець StarLight
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Товар прийшов швидко.Усе чудово.
Представник постачальникаГалино, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Норм
Представник постачальникаСергію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Великого очищення я не замітила, залишки бруду залишаються
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте нашу продукцію! Для детального розгляду Вашого випадку, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Добре чистить.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не побачила
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Супер средство, машинка після нього скрипить від чистоти
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДенисе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Недієвий засіб - увесь наліт залишився на стінках посудомийки, важкодоступні місця тим більше. Усе зробила згідно інструкції.
А от засіб від Finish рідина в пластиковій банці, що закладається на холосте миття, дієвий - буду брати його.- Недоліки:
- Недієвий
Представник постачальникаОксано, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Все супер!
Представник постачальникаЮрію, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Ок ціна
Представник постачальникаРомане, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Якісний. Дякую
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Хорошо работает. Химией не воняет. Цена норм
Представник постачальникаОлексію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Відмінний засіб
Представник постачальникаІнно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Зручно використовувати під час основного миття
- Переваги:
- Швидко обробили та доставили замовлення.
- Недоліки:
- не виявила
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Чистить нормально
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Анатолій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Дякую за якісний засіб тв швидку доставку!
- Переваги:
- Якість відмінна
- Недоліки:
Представник постачальникаАнатолію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Олеся Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Не зрозуміло, що роблять ці штуки.
По інструкції треба використовувати разом з миючим засобом. Але результат я не побачила. Рідкий очищувач справляється суттєво краще.
Представник постачальникаОлесе, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
чистит нормально
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда FINISH
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Не працює
- Недоліки:
- Не працює
Представник постачальникаСергію, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
- Тарасюк Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Працює чистить
Представник постачальникаМиколо, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- Іван п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3
Представник постачальникаІване, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все гуд