Відгуки покупців про Робот-натирач iRobot Braava 390T
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Користуємося два місяці. Це вже наш другий помічник: робот-пилосос прибирає собачу шерсть, а цей друг затирає сліди від собачих (і не тільки)) лап. Так, має маленький резервуар для води. Так, не має такого "мозку" як у робота-пилососа від Xiaomi і ще багато "але". Та все це враховувалось при купівлі. Тож вважаю, що за свої гроші прекрасний апарат
- Переваги:
- Тихий
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Я доволен покупкой
- Переваги:
- Бесшумный и безотказный
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Осталось 2 месяца гарантии, но он поломался, не заряжается, горит красная кнопка постоянно.
- Переваги:
- Тихий
- Недоліки:
- мизерный бак для воды
- Михаил Д***
Аналогично. Я так понял нужно менять батарею. Официальная 1700грн)))
- Влад М***
А вы попробуйте зарядить напрямую (там сзади порт) , а не через базу. Мне помогло. Так приходится делать раз где-то в месяц.
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Не буду сперечатися, але все робив по інструкції
Добре миє, але через 2 тиждня відклеєлись протектори на колесах. І це по гарантії не ремонтують.
- Сергей
Надо тряпку снимать мокрую после уборки, и ставить его на заднюю сторону чтоб просушить колеса. Это в инструкции написано.
- Вероника Л***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Отличный помощник
- Переваги:
- Тихий
- Недоліки:
- Их нет
- АнтонПродавець: Rozetka. Колір виробу: Білий з чорним
Отличный робот для мойки полов. Запускаю раз в неделю, забыл что такое швабра
Соотношение цена качество идеальное.- Переваги:
- Реально убирает!
- Недоліки:
- Пока не нашел