- КлієнтВідгук від покупця. Продавець: FastNice
Вал з порошкової сталі!!!! Один раз 10 хв покосив того року, і цього року 5хв покосив і відвалилась крильчатка.
- Переваги:
- Збагатив продавця на 2500грн того року
- Недоліки:
- Вал з порошкової сталі!!!! Лопеув за 15 хв роботи!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тример сподобався, український виробник постарався, якість на найвищому рівні.
- Переваги:
- Краще будь якого китайського
- Недоліки:
- Не має
- Дар'я Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рекомендую одразу перевіряти всю комплектацію, бо щойно, коли захотіла поміняти насадки, 10 хвилин танцювала навколо тої коси, щоб зрозуміти, що немає "захисної тарілчастої кришки"
- Валерій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав замовлений тример 3 червня 2024.
Зламався 2 липня 2024.
Т.е. він пропрацював рівно 1 місяць!!!!!
Під час роботи з ним треба підтягувати леску зробивши удар косильною головкою об землю. Після одного з таких ударів почув нехарактерний звук. Знявши головку побачив те що на фото.
Також розмістив фото того, що косив, коли він зламався.
Сервісний центр, який його ремонтував зробив такий висновок:
Пошкодження редуктора не пов'язане з виробничим дефектом і не впливає на експлуатаційні якості виробу. Ми готові повернути товар Вам.
Т.е. він може працювати в такому стані?
В мене є інший тример Stiga SB 1000J, у нього металевий редуктор. Тример Stiga пропрацював без ремонту 6 років. На ньому дотепер стоїть оригінальний редуктор який йшов з ним. І редуктор в гарному стані.
Нікому не рекомендую купувати тримери марки Proton. Подумайте 2, а краще 3 рази перед тим як купувати продукцію цієї марки.- Переваги:
- Недоліки:
- Редуктор з м'ягкого алюмінію
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна якість
- Переваги:
- Потужна
- Недоліки:
- Швидко нагрівається
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тример просто звір. Косить прекрасно. Я задоволений. Дякую.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Не виявив
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Соотношение цена- качество, за такие деньги лучше не купишь.
- Переваги:
- Мощная, недорогая, есть нюансы, но это мелочи.
- Ангелина М***
Мне понравился,я в возрасте,но справляюсь,как я сказала сыну песня траву косить,Спасибо за подсказку Павлу,все супер, теперь пусть работает
- Валентин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом потужна, гідна за свою ціну машина, проте є н'юанси, до того ж при запуску аж провертається в руках, що викликає сумніви в наявності плавного пуску, але мені ця функція не критична...
- Переваги:
- Верхнє розташування двигуна, потужність (1200w), ціна, досить якісний пластик...
- Недоліки:
- 1.Хоч сам двигун тихий, проте звук вентилятора охолодження - Су27 іде на зліт)), сподіваюсь не перегріється ніколи). 2.Кут нахилу штанги відносно робочої площини, малуватий, маю зріст 185см, доводиться мало не нахилятись, щоб ніж працював паралельно землі...
- Цибуля Т***Продавець: Rozetka
Як підібрати до неї запасну шпулю?
- Переваги:
- Гарно косить
- Недоліки:
- Не можу підібрати шпулю
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення.
Для більшості електротримерів потужністю 1000-1500 Вт підходять стандартні шпулі з різьбленням М10х1,25 LH (ліва різьба). Контрольно дані параметри можна перевірити наступним чином:
- Виміряйте зовнішній діаметр шпинделя за допомогою штангельциркуля / лінійки. Якщо діаметр дорівнює 10 мм, тоді різьба М10 (у ранніх партіях даного тримера діаметр шпинделя був 8 мм).
- Визначте крок різьби за допомогою різьбоміра або приклавши стандартний болт М10х1,25. Якщо різьба збігається - значить крок 1,25).
- Якщо шпуля відкручується за годинниковою стрілкою, значить різьба «ліва». Вона маркується LH.
- AUTO CUT - означає «автоматична подача» або «напівавтоматична шпуля» (ліска виходить при легкому ударі шпулею об землю).