Відгуки покупців про Болгарка акумуляторна, портативна, міні кутова шліфувальна машинка КШМ + 2 батареї та 5 дисків 75 мм
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Все працює. Дякую!
- Переваги:
- Компактна
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Прийшла швидко
- Переваги:
- Зручна. Нормальна ціна ще і диску у. Комплекті
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
- Продавець GQbox
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Болгарка прийшла гарно упакована, відправили швидко, поки що все працює. За свою ціну ТОР
- Переваги:
- Ціна, компактність, зручний кейс для зберігання.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець GQbox
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Все чудово,товар якісний
- виталий а***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Корисна штука хочу ногти пиляй
- Драч В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Зручна компактна болгарка. Для домашніх завдань те що треба
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GQbox
- Скребцов А***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Добре і швидке обслуговування. Товаром задоволені!
- Переваги:
- Мобільний пристрій. Для потреб моїх саме то!
- Недоліки:
- Круги абразивні важкувато знайти.
- Продавець GQbox
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Добрий інструмент. Ріже тонкий метал. Знімає стару фарбу і іржу з метала.
- Переваги:
- Зручна в експлуатації.
- Недоліки:
- Швидко закінчується заряд.
- Продавець GQbox_old2
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Болгарка міні гарної якості, легка в застосуванні, потужна, маленький розмір дозволяє використовувати в важкодоступних місцях, Швидка доставка
- Переваги:
- Недоліки:
- Користуюсь тиждень, недоліків не виявлено
- Продавець GQbox_old2
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Для слабосильной принцессы, как я )) - самое оно! Многого сказать о ней пока не могу, но пробу сняла и распилила лист ОСБ, даже диском не по дереву. Инструкция в комплекте не дружественная к пользователю, так что тем, кто никогда не имел дела с таким инструментом, потребуется помощь ютюба в установке диска, а в остальном... все просто.
- Переваги:
- Компактная, лёгкая
- Недоліки:
- Пока не увидела
- Продавець GQbox_old2
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Болгарка на свої кошти функцію виконує, відрізати арматуру, дошку без проблем, але акуми слабенькі, тому на щось грандіозне не слід очікувати. Товар відправили швидко, продавця рекомендую.
- Недоліки:
- Слабенкі акумулятори.
- Продавець GQbox
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Болгарка дитяча, у всіх смислах. Для дитини 12-16 років добре підійде для навчання. У описі вказано що врем'я роботи 3 години, а насправді 10 хв. шліфування металевого уголка від іржі. Одного акумулятора вистачило на 20 різів арматури 8мм. Якість пластику на 4 бали. Дві зірки лише за те що вона хоч якось, але працює.
- Переваги:
- Легка, маленька. Іграшка для підлітка.
- Недоліки:
- Акумулятори швидко сідають. Довше заряджаються ніж працюють.
- Продавець GQbox
Доброго дня! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені функціоналом пристрою. Якщо товар Вас не влаштовує - надамо реквізити для повернення.
- виталийВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Швидко оброблене і доставлене замовлення.
З дрібними завданнями справляється добре.
Зручний кейс з болгаркою, двома акумуляторами, зарядним пристроєм та п'ять відрізних дисків 75 мм.- Переваги:
- Компактна, легка, аккумуляторна, з кейсом
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Супер, свою функцію виконує на 100 відсотків
- Білецький О***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Супер за таку ціну
- Переваги:
- Працює відмінно.
- Недоліки:
- Пошук кругів
- Продавець GQbox
- Єгор К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
За свої гроші супер
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
в роботі поки ще не випробував
- Переваги:
- компактна, гарно сидить в руці, швидка доставка, запасні диски
- Продавець GQbox
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
За эти деньги неплохое качество
- Переваги:
- Недоліки:
- Посадочный размер диска меньше стандартного
- Продавець GQbox
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Брав болгарку для роботи все супер маленька і є плавний пуск
- Переваги:
- Ціна, компактність, кейс, два акамулятори.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець GQbox
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Приємно здивований якістю даного інструменту)
- Переваги:
- Ціна, 2 батарею кейс
- Продавець GQbox
- ЛюбаВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Відмінний апарат, чоловік задоволений. Отримав те, що хотів
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Хороший в использовании.
- Переваги:
- Коипактный удобный
- Недоліки:
- Не выявил
- Продавець GQbox
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Товар відповідає опису. Хороша, зручна для дому.
- Переваги:
- Зручна.Компактна.
- Продавець GQbox
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Зручна річ, це не заміна, а ще одна зручна річ.
- юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Доволен товаром.Рекомендую продавца.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Товар і його комплектація відповідає опису. Прикро, що путінською мовою.
- Андрей Х***Продавець: GQbox
Ні в якому разі не розглядайте як варіант для покупки. Акумулятор перекошений, частини корпусу відстають одна від одної, двигун явно не відповідає заявленій потужності. Це імітація, а не болгарка. Понадіявся на диво, але дива не сталося. За таку ціну мабуть це і не можливо. Підійде для декорації на робочому столі. Рекламне фото не від цього "пристрою". Відмовився від покупки як тільки взяв в руки.
- Переваги:
- Таких може бути
- Недоліки:
- Перерахував
- Продавець GQbox
Доброго дня! Бачимо, Ви зробили відмову від отримання. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, наші клієнти замовляють та не скаржаться на роботу товару. Інформацію перевіримо.