- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Купую цей засіб не вперше. Добре все відмиває всередині. Це зразу відчувається по приготуванню кави. Після миття кава добре тече і смак повертається. Надовго вистачає.
- Переваги:
- Працює. Надовго вистачає
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Ок.
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Забрала замовлення в поштоматі,оригінальна упаковка була розірвана,продавець про це знав тому,що загорнув у плівку.Сподіваюсь,що розчин той який треба
- Продавець Shop 24/7
Вітаю пані Альона. Ми усі товари обов*язково перевіряємо перед відправкою. Що до вашого припущення, що ми відправили пошкоджену упаковку - то згідно із правилами пакування, усі рідини ми зобов*язані запакувати в картон (якщо відсутнє заводське пакування) та обгорнути у плівку в декілька шарів, не менше 3, тому усі засоби ми обов*язково обгортаємо в плівку - оскільки якщо під час транспортування пошкодиться герметичність бутилки - то будуть пошкоджені усі посилки, які доставляються разом із рідиною. Якщо ви помітили будь-які сліди пошкодження - то рекомендуємо посилку не забирати. Якщо це поштомат, не відходячи від поштоату звертатися на гарячу лінію Нової Пошти. Вони це питання вирішать. Гарного дня.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Товар отримав вчасно. Рекомендую продавця. Країна виробник Італія
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Швидко доставили, товар відповідає характеристикам
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Дякую за вчасне відправлення, прибуло швидко. Рідина відмінної якості!Рекомендую.
- Катя Б***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Посилка прийшла швидко. Товаром задоволена. Користуюсь вже не перший раз.
- Недоліки:
- Продавець Shop 24/7
Дякуємо вам за покупку і що виділили час, щоб залишити оцінку про товар.
- Погорельченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Добре викон свою функцию
- Продавець Shop 24/7
Доброго дня. Дякуємо за покупку і гарну оцінку товару.
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Дуже задоволена.Все якісно!
- Продавець Shop 24/7
Дякуємо вам за покупку і що виділили час, щоб залишити оцінку про товар.
- Іра С***Відгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Відповідає вказаній інформації про продукцію. Швидка доставка. Кавомашина тепер без накипу. Дякую.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Shop 24/7
Все чудово. Швидко відправили, кавоварку ідеально почистило!