Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Робот-пилосос з вологим прибиранням DYXON MEGAVAC 1200S Wet Clean White

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Відгуки про товар продавця S.U.
  • Вероніка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Сказать, что прям «вау» - нет. Не ожидала, что будет очень громким. ( на любой поверхности )
    Проработал месяц и его заело. Не знаю, в чем именно состояла проблема, хоть и проводила чистку, но он просто начал крутиться вокруг себя и не сдвигался с места. Итог - выкинула и даже не расстроилась, так как это дешевый девайс…

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Шумный
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Більше я не витрачаю своє життя на щоденні прибирання.

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Час роботи батареї достатньо для того, щоб очистити мою невелику квартиру-студію, контейнер швидко наповнюється пилом якої я навіть візуально не помічав.

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

На мої квадратні метри вистачає з головою.

• Софія С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Доброго дня. Тестуємо вже другу добу. Нам все подобається тим більше за такі невеликі гроші. Їздить звичайно хаотично доводиться десь і допомагати йому, але в цілому прибирає і батарея працює близько години, а може і більше.

• Павло О***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Для підлоги без коврів - чудово підходить, чистоту наводить і це помітно, не гучний, шустрий. В цілому задоволені. свою ціну нарікань немає.
    Може навіть підлогу помити завдяки з'ємній ганцірці(ну то таке собі прибирання))

Переваги:
    Хороший бюджетний варіант
  • Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Як і писали нижче за ці гроші просто супер

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Досить простий у використанні та обслуговуванні

• Борис С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Дивлячись на його ціну і те, що він робить, я бачу одні переваги

• Леонид Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Великий, схожий на іграшковий, але працює по дорослому

• Валентин У***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

За такі гроші мінусів не знайшов

• Леонид Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Не для генерального прибирання, але щодня, прибирати пил, те що треба.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Задоволена.Сміття збирає добре, за таку вартість це подарунок.

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Пользуюсь меньше месяца.Конечно заменяет уборку веником или обычным проводным пылесосом насколько это возможно и сохраняет кучу времени.Простой в управлении и в уходе ничего сложного. Удивляет, сколько мусора и волос каждый раз собирает.

• Егор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Робот-пилосос дуже простий, тому можна управління довіряти дітям, щоб залучити їх до процесу прибирання.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Взяли вже другий на подарунок . В цілому на 4* працює .

Переваги:
    Не дорогий
  • Назар Д***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Компактний робот пилосос, добре справляється з пилом, швидко окупається

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Гарне поєднання ціни та якості. За ці гроші претензій в мене немає ніяких. Їздить собі по хаті та прибирає.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Ничего плохого сказать не могу тем более за такие деньги куплено. Действительно слабоват но в то же время пыль и мелкий мусор убирает. Также очень понравилось увлажнение активная так сказать. В целом электровеник заслуживает внимание

• Татьяна И***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Не знаю хто писав восторженні відгуки, але по факту працює, їздить. Якщо хоч маленький перепад у вас на підлозі, то він застряг і не рухається, просто не може, чи бісеринка, щось більше за пилинку вже не може їхати.
    Тому, якщо у вас лише пил і шерсть, то нормально, але більше нічого він не збере.
    Тяга просто мінімальна він не засмокче ні папірець маленький , ні бісер, ні крупу, ні крихти хліба.
    Їздить хаотично, тому щоб пройшов всю кімнату до прикладу 12 кв м.то потрібен майже весь заряд, бо по одному місцю пройде 20 разів, а по інших ні разу.
    Заряду справді вистачає на 70-90 хв, але за рахунок довгої зарядки 5 год до повного і такого хаотичного " прибирання" то ну.... прибиратиме пил лише 1 кімнату дооовго..

Про вологе прибирання тут не розраховуйте, впринципі я і не купувала його для цього, але суть, що тряпочка на липучках погано тримається і заїжджає, чіпляючись за кісточки і вона перестала рухатися...
    Але за цю ціну про вологе я і не думала. Сподівалася на пилосос більш менш, але... він дууууууже слабий.

Пилесборник масіпусєнький.

Не супер вау як тут пишуть, але і не прям шо геть нічого не робить.

Чисто для пилу і шерсті.. все більш нічого він не засмоктує.

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Може комусь і не сподобається але ж воно працює .За ці гроші це супер прилад .Щоденне прибирання норм

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

За эти деньги претензий нет вообще никаких. Работает хорошо аккумулятор держит очень долго. Понравилось что в жару увлажняет и передвигается по квартире

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Робот пилососить і зволожує щоб прибрати тонкий шар пилу, який щодня накопичується на підлозі. Він усуває більше дрібного пилу, ніж лише в результаті сухого прибирання, щоб підошви ваших ніг залишалися чистими, якщо ви пройдете босоніж

• Юра П***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Уникальная штука .Ездит по квартире да еще и увлажняет .Пыль собирает даже там где ее нет )Вообще я доволен,жена довольна )

• Леонид С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

За такие деньги уникальная вещь) кроме того что собирает полный контейнер пыли при казалась бы чистой квартире в нём есть встроенный увлажнитель воздуха что радует как дополнительный бонус.

Недоліки:
    Хаотично ездит, но батареи хватает более чем на час уборки
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

За таку ціну нема до чого і придратись .Пилососе ,освіжає.Їздить хаотично але ж збирає пил .Заряду вистачає на 70-90 хвилин (тобто норм)

Переваги:
    Пристрій рекомендую
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Щеточки дослали, всё отлично.
    Спасибо службе поддержки.

Переваги:
    Компактный, тихий, шустрый. Делает свою работу. Шерсть собирает хорошо. Я именно с этой целью его и выбирала.
    Недоліки:
    Пока не обнаружили.
  • Татьяна Б***

В упаковке отсутствуют щеточки

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не витрачайте коштів. Купувала давно, але рідко використовувала (до 10 разів точно). Щітки поступово перестають робити. Потім воно хоч і заряджене стоїть на місці і не їде, тому воно впевнено поїхало на переробку сміття на сміттєзвалище.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    На декілька приберань може і вистачить

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Євген Д***

Не рекомендую.

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Для такої ціни непогано працює.

Переваги:
    Добре працює.
  • Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не розумію поганих відгуків. Люди що вважають купити робот пилосос за таку ціну і щоб він робив все на світі. За ці гроші це просто супер пилосос. Зарядив його і він сам їздить по хаті та збирає пил. Ще в ньому вбудований Зволожувач повітря

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не працює після першого зщаряджання, як повернути?

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Для своєї ціни він перевершив мої очікування.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Непоганий насправді за таку ціну. Пил прибирає та волосся мете. Під ліжком їздить, прибирає. Ганчірка щось потрохи відчищає. Велике сміття все одно треба самостійно прибирати. Але пилу стало менше й взагалі чистіше.

Переваги:
    Не зажовує штори та дроти
    Недоліки:
    Слабенький в цілому. Трохи великі сміттеві крихти не може всмоктати
  • Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купив за акційною ціною, і вже кілька місяців користуюся щодня. Пил і сміття зникають, а я економлю час і сили. Не бачу сенсу переплачувати за дорогі моделі.