Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оцінка користувачів 4.82/5
на основі 122 відгуки
  • Ксения Л***

10 зірок.
    Які після цієї не купую - усі мені не такі. Заволоділа моїм кавовим серцем назавжди. Лагідна ті ніжна, мов мамини обійми.

Переваги:
    Настільки м'яка, що взагалі не потребує цукру
    Недоліки:
    Відсутність у мережах супермаркетів поруч
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Ольга П***

Смачна класична кава

• Ярослава Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна кава.... Вдячних покупців вам!!!

• Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Думаю кращий из тих що я куштував

Переваги:
    Все

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Кава дуже ароматна, яскравий та приємний, гарний помол. Вперше взяли саме крема, задоволені

Переваги:
    Ніжний смак, яскравий аромат

• Мерщій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Хороша повсякденна кава, приємний смак та запах завдяки вдалому купажу

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Швидко закінчиться
  • Санина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Заказывала 2 разных пачки кофе Ambassador Premium и Ambassador Crema для сравнения.Как по мне, то последняя вкуснее.

Переваги:
    Вкусно
  • Мария Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Комбинация арабики и робусты что считается классикой

Переваги:
    Нежный шоколадный вкус
  • Катерина О***

Дуже смачно

• Оксана Г***
    • Загальне враження

• Аромат

для поціновувачів кави середньої обсмажки з помірною кіслинкою

Переваги:
    гарна кава з лагідним смаком
    Недоліки:
    бистро закінчується)
    • Смак

Гармонійний

• Ступінь кислотності

Помірна

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Кава на смак дуже сподобалася)
    Пізніше замовлю ще.

Переваги:
    Вишуканий смак)
  • Лара
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Чудесный кофе, бодрящий, вкусный, ароматный.

Переваги:
    Отличное качество и цена.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Кавуська смачна, любимо цю ТМ за широкий асортимент: кожен у родині знайшов свій аромат. Саме цей смак- заспокійливий і затишний. Дякуємо.

Переваги:
    Смачна, цікавий післясмак
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Это моё одно из любимых кофе

Переваги:
    Нежный вкус без кислинки и хорошая цена
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна кава. В порівнянні з синьою ніжна. Впринципі,такий смак і хотіла отримати. Дякую

Переваги:
    Ніжна за смаком
    Недоліки:
    Не має
  • Лариса С***

Не гірка

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Перекуштував усі сорти(?) меленої цього виробника. Кремá подобається найбільше, суто персонально, звісно ж.
    У такій ціновій взагалі нема нічого схожого.

Переваги:
    Чудовий смак не за дурні гроші.
    Недоліки:
    Закінчується (:
    • Представник п***

• Вікторія Б***

Люблю цю каву
    Для кавовий машинці самий раз

Переваги:
    Гарний запах

• Ірина Б***

Смачна кава, рекомендую)

• Анжела К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Кава смачненька. Насичений смак.

Переваги:
    Недоліки:
    За цю ціну недоліків немає.
    • Представник п***

• Іван Ф***

Смачна кава. Одна з найкращих

• Сергій К***

Кава хороша

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Як завжди якісна смачна кава за приємною ціною!

Переваги:
    Якість, смак
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Улюблена смачна кава за гарною ціною.
    Беру для ріжкової кавоварки - жодних нарікань.
    Швидка доставка.

Переваги:
    Якість, збалансований смак
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Чудовий аромат і смак! Люблю цю марку і цей сорт кави.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Найсмачніша для мене кавуська. Дякую!

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

• Олеся Д***

Кава Чудова

Переваги:
    Не міцна

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна кава. Беру для ріжкової кавоварки: м'який насичений смак, неперевершена пінка, яка тримається до останньої краплинки.

Переваги:
    Смак, легкість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

• Катерина П***

Смачна, насичена кава

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Суперсмак, брали для ріжкової кавомашини. Ідеальна пінка, кава не надто важка

Переваги:
    Смак, якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник п***

• Ярослава Р***

Хороша кава.Смачна

• Світлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Найсмачніша кава! Швидка відправка!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Гарна якість за розумну ціну

Переваги:
    Смачна
    • Представник п***

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225

Смачна насичена кава, без гіркоти

• Віталій Л***

Супер!

Переваги:
    Все

• Антон

Хорошей кофе.

Переваги:
    Вкус, цена