Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Конструктор машинка технік Porsche 911 RSR Racing Vesion Technology на 1630 деталей в масштабі 1:10 Порше авто гоночна версія

Оцінка користувачів 4.92/5
на основі 53 відгуки
  • Надія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Купувала чоловікові на Різдво. За свої гроші -- чудово. Всі деталі були; сама якість пластику пристойна. Чоловік задоволений. В ціновій категорії рекомендую

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Товар відповідає опису, прав на подарунок все сподобалось

• Олександра О***

Все круто

• Світлана Л***

Дитина задоволена

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Гарний конструктор, вийшла велика машина. Відправили швидко. Дякую!

• Аріна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Товар отримала швидко, прийшов цілим і без пошкоджень. Лего машинка дуже сподобалась, якість чудова. Рекомендую

• Тимофій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Дуже гарний конструктор! Всі деталі в наявності та дуже хорошої якості

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Дуже гарний конструктор, машина вийшла велика і гарна.

• Ангеліна Т***

Все супер

• Володимир Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Почали з дитиною збірку. Все чудово! Навіть не очікував, що в моделі і працюючий диференціал, і кульові опори, і все, як у справжньому авто. Дитина вивчає як все обладнано.
    Хтось писав, що дуже туго з'єднується. Але по іншому триматись буде погано - виправданий крок.

Переваги:
    За свої гроші - чудовий подарунок і дитині, і дорослому
  • Аріна Л***
  • Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Син щасливий. Машина крута. Але як на мене недоліки є. Збирати навіть дорослому в деяких випадках дуже тяжко. Були деталі, які з'єднати настільки тяжко, що приходилося брати давити інструментами .. сили не вистачало. Дитина постійно бігала до батька просила допомогти. Тому звертайте на це увагу, якщо будете замовляти для дитини.

Недоліки:
    Деякі деталі дуже складно з'єднуються
    • Влада Ш***

Добрий вечір!! А чи була коробка в гарному стані, і чи можете показати фото коробки?

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Всі деталі на місці, все чудово

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Замовлення прийшло швидко, всі деталі конструктора були в наявності. Дуже цікаво було збирати, інструкція зрозуміла) Кінцевий результат просто вражає, виглядає круто та має солідні розміри!

• Тетяна С***

Доброго дня! Чи є у вас фото пакування (коробки)?

• Софія Ж***

доброго вечора! чи можна будь ласка фото коробки в якій прийшло лего? просто замовлятиму на подарунок, і не хочеться замовити а потім побачити що воно прийшло в пакетиках.((

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Зібрав його за 2 дні не було проблем з нічим, всі деталі були на місці і добре тримались разом

Переваги:
    Якісний конструктор на свою ціну
  • Ростислав П***

Багато деталів погані

• Липская А***

Дякую.Син задоволений

Переваги:
    Швидка доставка
  • Софія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Моєму хлопчику пупсику дуже сподобалось,замість того щоб проводити час він складав лего

Переваги:
    Шикарно
    Недоліки:
    Хлопець тратить час на нього а не на мене
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Конструктор якісний, зрозуміла інструкція, трохи туге з'єднання.

Переваги:
    Якість, великий розмір моделі, ціна
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Чудовий конструктор, більше 1600 деталей вражає. Подарунок досвідченому легоману сподобався. Рекомендую!

Переваги:
    Машинка велика, більше 50 см. Чудова заміна фірмовому конструктору.
    Недоліки:
    Можна трохи переплутали деталі, треба бути уважним.
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Прекрасний варіант за ці кошти, якість деталей нормальна, в деяких людей якихось деталей не вистачало, в моєму випадку все було, можу рекомендувати до покупки

• Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Дуже якісний конструктор, без браку, з усіма наявними детальками. Розмір авто в складеному стані вражає. На складання пішло десь до 10 год в сукупності.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Супер! Прийшло вчасно. Подарунок племіннику сподобався!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Не було 3 шестерні на інструкції зовсім другі шестерні та складно складати появилися мозолі на руках

Недоліки:
    Не було зубчастей
    • Продавець  Trendzy goods

Нам дуже дивно бачити від Вас відгук по спливу більше трьох місяців після здійснення купівлі набору та відсутність будь-якої спроби з нами звязатись для вирішення Вашого питання раніше, при тому що ще 05.11.2024 наш менеджер надав Вам наші контакти для звязку, у випадку виникнення будь-яких питань під час збірки конструктора.

Усі елементи набору, окрім коліс, окремо запаковано в герметичні пакети згідно інструкції, якщо при відкритті коробки ці пакети були герметично запаковані, то відсутність деталі неможливе, оскільки такі запаковуються на заводі виробника в автоматичному режимі, та перед поміщенням в коробки зважуються на мікровагах, для виявлення недостатку.
      Крім цього, найбільш поширені деталі (найменші в тому числі) додаються виробником в набір додатково, як запасні, оскільки всі добре розуміють що процес складання авто займає декілька днів, тому вірогідність загубити якусь з деталей досить висока.
      Ми не виключаємо в тому числі випадки заводського браку детальки чи її нестачі, тому більшості клієнтам, в даному випадку і Вам ,здійснюється розсилка з нашими контактами для звязку у випадку виникнення будть-яких питань по замовленню.

• Александра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Дуже крутий конструктор! Хлопець був дуже задоволенний подарунком, зібрав за тиждень.

Переваги:
    Зв'язок із продавцем, якщо не вистачає деталей, за це прям дякуємо!
  • Слава М***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

все добре гарний набір ,збирав с задоволенням

Переваги:
    чудовий набір
    Недоліки:
    нема
  • Артем

Нет наклейок

• Продавець  Trendzy goods

Усі наші конструктори перед відправкою перевіряються на наявність інструкцій та наклейок, наклейки вставляються всередину інструкції.
      Крім того, більшості клієнтам, в даному випадку і Вам ,здійснюється розсилка з нашими контактами для звязку у випадку виникнення будть-яких питань по замовленню.
      Нам дуже дивно бачити від Вас відгук по спливу трьох місяців після здійснення купівлі набору та відсутність будь-якої спроби з нами звязатись для вирішення Вашого питання раніше.

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Чудова машинка, швидка доставка, деталі якісні та міцні, всі деталі були, машинка вийшла гарна та міцна, супер

• Р.А
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

качество - супер! крепкая конструкция, без брака

Переваги:
    всё супер!
    Недоліки:
    на сборку ушло 2 дня))) хотелось бы подольше )))
  • Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Машинка виглядає дуже гарно, виглядає як оригінал, збірка цікава. Трішки важче складається, ніж оригінальне лего, але за ціну в 4 рази дешевше цілком норм)
    Також в наборі не було однієї детальки, яка лише мінімально впливає на вигляд, написавши продавцю, відповів майже одразу і дуже швидко відправив, за що йому велике дякую.

Переваги:
    Вигляд та функції, все працює, ціна
    Недоліки:
    Не було однієї детальки, трішки важко з'єднувати елементи.
  • Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Конструктор очень хорошего качества. В комплекте были все детали и даже много запасных. Продавцу отдельное спасибо за быструю отправку.

Переваги:
    Отличное соотношение цены и качества
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Вадим

Норм пришла

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Деталі всі навіть є надлишок, все добре, син із захопленням збирав авто.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Ян
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Зручне пакування , зрозуміла інструкція, результат мене задовільнив , виглядає добре .
    Із нюансів , трохи складно складати маленькі деталі бо не завжди вони легко компонуються іноді требо було докладати сили . Також не було однієї деталі , однак я написав продавцю і він меня відправив її того ж дня . Тому я можу рекомендувати вам цей товар , за ці кошти , результат вогонь . можете бути впевнені , якщо комплектація буде не повноцінна , то продавець вам надасть недостатніх запчастин !

Переваги:
    Візуально 1в1 як лего
  • Кирило

Гарний конструктор.
    Всі елементи були і нормальної якості, і навіть є запасні.

Переваги:
    Ціна, в порівняні с оригінальним
    Недоліки:
    Деякі деталі дуже важко вставляти , а деякі злітають
  • Наталья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods

Набор хороший но не было 1 детали спасибо поддержке ответила оперативно делать пришла. Да есть дела которые туго начинаются но конечный результат очень понравился

Переваги:
    Очень интересно и увликательно
    Недоліки:
    Не было 1 детали