- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все добре дякую
- Вита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Постійно залишаються коми цього порошку в відсіку! В мене таке вперше. Дуже незадоволена, більше замовляти немає бажання. Певно "пощастило" попасти на підробку!
- Недоліки:
- Підробка, що не розчиняється
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Віктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все ок!
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Я ніяк не можу оцінити функуцію засобу. Залишає білі розводи після прання.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Використовуємо Калгон в тій самій пральній машині Indesit вже 23 роки. Машина працює всі ці роки без проблем. Вважаю, що завдяки пом'якшенню води.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- нема
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Користуюсь КАЛГОНОМ багато років. Але зараз така вода, що мабуть він не в силах справитись з жорсткістю води
- Недоліки:
- Слабий для нашої води
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Calgon
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все ок
Представник постачальникаСергію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все чудово
- Недоліки:
- але пачка вже замала за розміром
Представник постачальникаАндрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- віктор з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Зручно, ефективно.
- Переваги:
- Яість
- Недоліки:
- Ціна, об'єм
Представник постачальникаВікторе, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приємний запах,береже мою нову машинку від накипу
- Переваги:
- Береже машинку від накипу
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаІнно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Залишає білі сліди на одязі. Навіть після прання 2 рази без нього.
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань.
Пропонуємо Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Calgon
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Постійно беру, якісний товар
Представник постачальникаНіно, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Користуюся протягом 10 років.
Представник постачальникаНаталіє, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Швидка відправка!!!Якісний товар!!!
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мені подобається, беру регулярно. Пральна машинка працює як годинник!
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- Как всегда
- Недоліки:
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Всё дуже добре.
- Переваги:
- Всё чудово
- Недоліки:
Представник постачальникаАнатолію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Покупкою задоволена
Представник постачальникаІрино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все супер, доставка вчасно
Представник постачальникаОлено, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- Михайло А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Після користування водою лишається багато білого нальоту. Воду в чайник фільтрую, чайник чищу лимонною кислотою, а от пралку вирішив калгоном рятувати. Щоб одразу ВАУ-ефект, як при лимонний кислоті, - не спостерігаю. Але вірю у рятівні якості фірмового засобу, сподіваюся пралка проживе довше ніж без нього.
- Недоліки:
Представник постачальникаМихайле, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер!!! Просто идеально . Сегодня забрала ,организовала стирку ну очень довольна. И машинке хорошо и белье чище . Ещё думала по акции 2 купить , но взяла одну пачку на пробу . Ето высший класс !!! Я её первый раз беру ну очень довольна покупкой!!! Спасибо спасибо ещё раз спасибо!!!
- Переваги:
- Обсолютно все
- Недоліки:
- А вот и нетушки
Представник постачальникаІрино, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Беру не вперше. Хороший засіб.
- Переваги:
- Аромат приємний, допомагає тримати машину у належному стані.
- Недоліки:
Представник постачальникаОлено, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Calgon
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Представник постачальникаАліно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Calgon
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Необхідно якщо вода тверда)))))
- Переваги:
- Якісний серед інших
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
усе чудово))
Представник постачальникаВолодимире, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Calgon
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нужна в побуті для пральної машини дуже добре працює
- Переваги:
- Акція ціни
- Недоліки:
Представник постачальникаОлексію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Calgon
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Купила вперше для профілактики, бо дуже жорстка вода
- Переваги:
- Не помітила чогось особливого. Після прання в машинці виявила білий наліт. Після використання такого ж засобу в таблетках нальоту немає
- Недоліки:
- Білий наліт після прання
Представник постачальникаЛарисо, добрий день! Нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань.
Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
З повагою, команда Calgon
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Засіб подобається, користуюсь вже місяця три, помітно пральна машина стала чистіше
- Переваги:
- Засипаю з порошком, одночасно пере та чистить машину, економно
- Недоліки:
- Не побачила
Представник постачальникаОльго, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Купила спеціально для виконання у новій пральній машині, додаю при кожному пранні по 25гр до сухого прального порошку(для гелю напевно не підійде, бо тоді калгон береться грудочками, і не розчиняється).
- Переваги:
- Реально краща якість прання, можливо тому, що пом'якшує воду. Ціна на розетці менша, аніж у магазинах. Замовляю по дві пачки.
- Недоліки:
- Погано розчиняється при пранні рідким засобом
Представник постачальникаОльго, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Calgon
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дякую, якісне, все відповідає опису, привабливи ціни
Представник постачальникаОлено, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Calgon
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Кум довольный
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Calgon
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудово працює. Стиралка перестала задихатись. Ціна також супер
- Переваги:
- Добре працює, ціна
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший засіб
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Calgon
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Добрый день! С "калгон" всё в порядке. А вот заказ №850465496 от 13 мая 2025 ещё не пришёл.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Все добре
- Переваги:
- Менше псується машинка
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший товар!
- Переваги:
- Не дорогой
- Недоліки:
- Время покажет
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Calgon