Відгуки покупців про Колекція чаю асорті Tea Moments Assorted Collection 50 пакетів в індивідуальних конвертах
- наталія м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
смачно
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Любов У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачно
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Беру не первый раз, качество цена устраивает,много вкусов,в общем пью листовой но пакетированный тоже иногда употребляю)
- Переваги:
- Цена, качество, доставка.
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Хороший!
- Люба Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай вкусний,но пакетиків було не 50 а 40шт,дуже прикро за неправильний опис ,і ввод в оману пакупця((
Якщо б хочаб 2 -3невистачало ,но не 10
І товар був в зовсім іншому пакуванні,чи на фото- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Не то количество пакетиків
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Гарний чай
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний чай
- Переваги:
- Зручне пакування
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний і ароматний чай!
- Переваги:
- Насичені смаки.
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Люблю цей чай, часто купую в картонних коробках. А тут колекція різних смаків, дуже зручно.
Хто любить фруктові, трав'яні чаї і тізани, вам має сподобатися цей набір. Такий пакет зручно брати з собою в поїздку. - Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Вкусненько
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Брала для доньки,вона полюбляє різні фруктові,махіто і.т.д.їй сподобався чай,рекомендую
Все супер
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний,ароматний,беру повторно
- Переваги:
- Смак,ціна.
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Нам сподобався.
- Переваги:
- Багато і дешево.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Супер чай
- Катя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний чай, мені сподобався, 5 смаків для тих хто любить різноманіття:)
- Переваги:
- Різні смаки, приємна ціна
- Недоліки:
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Коштує свої кошти та смачний чай
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чудовий набір
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Завжди купую цей чай. Але цього разу прийшов чай без одного смаку: 40 пакетиків, а не 50. Не було фруктово-ягідного смаку
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- В упакуванні відсутній один смак чаю
- Доманчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай дуже смачний.
- Переваги:
- Доставка швидка
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Все як в описі товару,за таку ціну дуже файний чай, дякую продавцю
- Переваги:
- дуже файний чай
- Недоліки:
- нема
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Все чудово. Гарний смак.
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Швидка доставка, хороший за таку ціну
- Переваги:
- Різноманітність смаків
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
- Алёна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смаки не сподобались. Особливо манго - дуже хімозний, аж гіркий.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не смачно.
- Евгения І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Гарний набір чаю- асорті. На любі смаки. Замовляю не вперше.
- Переваги:
- Так
- Недоліки:
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Сподобався,буду замовляти ще.
- Переваги:
- Нормальна ціна, асорті.
- Недоліки:
- Немає.
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай смачненький. Візьму ще.
Дякую за доставку. Упаковка-саше надійна,, якісна, сам чай достойний. - Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Гарний чай,саше якісне,заварюється якісно,приємний аромат і смак.
- Переваги:
- Якість саше і смак
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
гарний сорті, буду брати ще
- Переваги:
- смачний
- Недоліки:
- не має
- Ілона Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чудове різноманіття
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Всё понравилось
- Переваги:
- Разные вкусы
- Недоліки:
- Упаковка не понравилось хочу в Коробке чтобы были пакетики!!!
- Алекс А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
супер
- Виталий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Прийшло швидко товар відповідає заявленому чай смачний)
- Переваги:
- Швидка доставка якість товару
- Недоліки:
- Не знайшов
Пакет розідраний та замотаний надгризаним скочем. Хоч би скочем нормально заклеїли Брала два пакети батькам на подарунок. Пакування не таке як на фото
На відділенні розетки стабільно черга кілометрова. Перевірити часу нема- Недоліки:
- Порване пакування