Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сплітер відеосигналу Stone 1x4 HDMI 4K дублювання сигналу на 4 виходи (ST-SS020)

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Курчик І***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Добрий товар за свої гроші! Швидко відправили.

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Все працює дуже добре, гарне співвідношення ціни та якості. Доставили швидко.

• Василенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Все якісно та швидко, рекомендую!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Працює без нарікань. З ноута виводив зображення на 2 телевізори.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Купив "Сплітер відеосигналу Stone 1x4 HDMI 4K" для того щоб підключати декілька моніторів до мого ноутбука. В результаті - підключив до ноутбука одночасно: два відеопроектори та два мотінори. Все пацює без проблем, затримки картинки немає. Покупкою задоволений.

Переваги:
    Працює надійно, компактний розмір, одночасне підключення чоритьох пристроїв.
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Товар надійшов швидко, за ціною біль ніж конкурентноздатний у порівнянні з іншими пропозиціями, які переглядав у мережі. Працює надійно, у користуванні зручний, не потрібно копирсатися у додаткових налаштуваннях.

Переваги:
    Працює чудово без потреби у зайвих налаштуваннях. Замовлення надійшло швидко.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Ігор Г***

Все добре. Працює.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Все згідно з описом. Просто і зручно. Картинка відео передається якісно.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  Schoff

Андрію, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що сплітер відеосигналу Stone 1x4 HDMI 4K (ST-SS020) повністю відповідає опису та вашим очікуванням. Особливо приємно, що ви оцінили його простоту у використанні, компактність і якість передачі відео.
      Ми завжди прагнемо пропонувати надійні та зручні товари для наших клієнтів, тому ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас.
      Дякуємо за покупку та бажаємо комфортного користування обладнанням!

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Я использовал сплиттер для вывода сигнала с видеорегистратора на 2 телевизора с разрешением 4К. Подключил без проблем. Работает...

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Швідко отримав, все працює. але я випробував ще не всі слоти.

Переваги:
    Компактний, зручний, приємна зелена індикація.
    Недоліки:
    В комплекті не було з'єднального дрота HDMI? хочаб на пару метрів, доведеться окремо докуповувати.
  • Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Купував цей сплітер Stone 1x4 HDMI 4K (ST-0020) для підключення кількох екранів одночасно — працює ідеально! Якість зображення чудова, без затримок і втрати сигналу. Підключення просте, інструкція зрозуміла, усе запрацювало одразу після підключення.

Корпус міцний, виглядає надійно,не гріється , що важливо для тривалої роботи.
    Окремо дякую магазину Schoff за швидку доставку та акуратну упаковку.

Рекомендую і товар, і магазин!

Переваги:
    Ціна - якість
  • Олексій Г***

Все ок. Працює як треба

Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Хороший девайс, повністю відповідає своїм функціям. Рекомендую кому потрібно дублювати зображення на монітори чи ТВ

Переваги:
    Дуже зручний у підключені використанні, 4 hdmi виходи
    Недоліки:
    Не має
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Використовую для виводу сигналу з комп'ютера на FPV окуляри, монітор та телевізор. Все працює.

Переваги:
    Працює, їсти не вимагає
    Недоліки:
    поки не бачив
  • О. Т***

Загалом, сплітер хороший. Нарікань нема

Щодо продавця: досить швидко скомунікував й відправив товар

Рекомендую!

• Продавець  Schoff

Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що сплітер виправдав ваші очікування і ви задоволені покупкою. Також дуже приємно, що ви оцінили наш сервіс. Сподіваємось на подальшу співпрацю! Дякуємо за рекомендацію!

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Продавець оставив позитивне враження.

Переваги:
    Якісний товар.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  Schoff

Чудово) приємного користування

• Валерий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Якщо розуміти що вам потрібно- класна штука. Використовую три виходи з чотирьох і маємо три однакові, якісні зображення в різних місцях.

Переваги:
    Сигнал якісний, ціна - приємна
  • Ганна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Schoff

Менеджер звʼязався на протязі короткого часу, замовлення доставлено швидко. Товар відповідає опису .Все працює .

Переваги:
    Швидка обробка замовлення. Товар гарної якості
  • Александр Ш***
    Продавець: Schoff

Все чудово. Швидко відправилт

• Александр Ш***
    Продавець: Schoff

Все чудово

Переваги:
    Дуже швидко відправив