Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дракончик антиколіковий з багаторазовою сольовою грілочкою, тепла заспокоююча м’яка плюшева іграшка для сну, комфортер, сірий з блакитним

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дракончик якісний і функціональний, малеча і грається і гріється

Переваги:
    Іграшка+ корисна річ
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дракончик гарної якості, грілка проста в використанні і добре гріє

• Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дракончик сподобався, гарної якості, добре гріє. Менеджер швидко реагує на замовлення тому отримали вже на другий день)

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Іграшки-грілки -- це просто знахідка! Сам же дракончик і його виконання -- неймовірні! Багатофункціональна, цікава і якісна іграшка для дитини будь-якого віку. Окреме дякую продавцю за рівень комунікації!

Переваги:
    Якість
    Легка заміна грілки на будь-яку сольову грілку для рук
    Комунікація продавця
    Недоліки:
    Немає. Товаром повністю задоволена!
  • Сніжана М***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дякую людям, які виготовлять ці іграшки за любов і тепло, які вони вкладають в кожен виріб!

Переваги:
    Дуже крутий помічник для матусь! Я навіть не очікувала на таку ефективність цієї іграшки, дитинка справді стає спокійнішою, а мама щасливішою)
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Приємно коли очікування зпівпадають з реальністю! Дуже дякую

Переваги:
    Дуже крутий, навіть не очікували що на стільки
    • Продавець  4ickabiddy

Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!

• Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дракончик фантастичний. Син дуже задоволений - як грілка і як іграшка) Чесно кажучи сама пару раз брала собі на спину. Чудовий товар і дуже гарний та відповідальний продавець. Дякую вам велике. Це не останнє замовлення у вас. Мої найкращі рекомендації

Якість
    Функціональність
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  4ickabiddy

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Быстрый пошив и отправка! Отличное качество выполнения. Мягкая и красивая игрушка,плюс польза для животика малыша. Спасибо огромное,всё супер!!!)

Переваги:
    Качество и милота))

• Юлия Г***

Дуже якісна робота.
    Все сподобалось.

Переваги:
    Бистро відправили

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дитині (яка як раз дракончик за ріком народження) подобається. На ніч, звичайно, не вистачає однієї грілочки, тому докупили ще пару таких пакетиків (їх можна знайти як "сольові грілки для ніг" - за розміром влазять). Тепер можна "зарядити" 3 штуки, а потім вночі по черзі активувати та підкладати.

Переваги:
    Дитині подобається
    • Продавець  4ickabiddy

• Полина А***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дуже сподобався дракончик )
    Швидко відшили і відправили )

• Мария К***

Дуже якісна робота.
    Все сподобалось

• Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дракончик дуже сподобався! Я в захваті

• Тетяна Л***

Чудовий дракончик !!!!
    Якість дуже хороша ! На дотик приємний , грілка працює
    Так добре , коли працює українське виробництво високої якості !

• Марія-Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Гарна іграшка, мягка, приємна на дотик, грілка працює і гарно гріє, збоку можна її дістати. Сподобалось.

Переваги:
    Все супер

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Якщо хтось шукаєте оригінальний подарунок для самих маленьких - вам потрібен саме цей м'якусінький дракончик. Відповідальний, доброзичливий менеджер допоможе з оформленням замовляйте

• Татьяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дуже класний дракончик для малюків. Брала на подарунок новонародженому у році дракона. Комфортер пошитий дуже якісно, дуже приємний матеріал і акуратно пошито. Не одразу розібрались з активацією грілочки, але менеджер одразу допоміг і все детально пояснив. Все працює як треба) дуже рекомендую

Переваги:
    Якісна річ для дитини, функціонально і гарно

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4ickabiddy

Дуже дякуємо за таку чудову грілочку. На вигляд класна і на дотик дуже приємна